Nyheder - Beskyttelsesløsning af Nlight Laser Source om vinteren

Beskyttelsesløsning af Nlight Laser Source om vinteren

Beskyttelsesløsning af Nlight Laser Source om vinteren

På grund af laserkildens unikke sammensætning kan forkert betjening forårsage alvorlig skade på dens kernekomponenter, hvis laserkilden bruges i et driftsmiljø med lav temperatur.Derfor har laserkilde brug for ekstra pleje i den kolde vinter.

6000w fiber laser skæremaskine

Og denne beskyttelsesløsning kan hjælpe dig med at beskytte dit laserudstyr og forlænge dets levetid bedre.

rustfri stålplade laserskærer pris

Først og fremmest, følg venligst instruktionsmanualen fra Nlight for at betjene laserkilden.Og det eksterne tilladte driftstemperaturområde for Nlight-laserkilden er 10℃-40℃.Hvis den eksterne temperatur er for lav, kan det få den interne vandvej til at fryse og laserkilden til at fungere.

laserskæremaskine til metalrør

1. Tilsæt venligst ethylenglycol til køletanken (anbefalet produkt: Antifrogen? N), den tilladte kapacitet for opløsningen, der skal tilsættes i tanken, er 10%-20%.For eksempel, hvis din køletankkapacitet er 100 liter, er den ethylenglycol, der skal tilsættes, 20 liter.Det skal bemærkes, at propylenglycol aldrig må tilsættes!Derudover, før du tilføjer ethylenglycol, skal du først konsultere kølemaskinens producent.

2. Hvis vandrørstilslutningsdelen af ​​laserkilden om vinteren er placeret udendørs, anbefaler vi, at du ikke slukker for vandkøleren.(Hvis din laserkildeeffekt er over 2000W, skal du tænde for 24 volt kontakten, mens køleren kører.)

Når laserkildens eksterne miljøtemperatur er mellem 10℃-40℃, er der ingen grund til at tilføje frostvæske.


Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os