Solusi Laser Cut Kanggo Automotive Cross Car Beam Pipe

Solusi Laser Cut Kanggo Automotive Cross Car Beam Pipe

Solusi Pemotongan Laser Kanggo Cross Car Beam Ing Video Korea

solusi potong laser sinar mobil salib saka Golden Laser

Mesin nglereni tabung laser seratduwe kaluwihan beda saka ProcessingCross Car Beams(balok salib otomotif) amarga minangka komponen kompleks sing menehi kontribusi penting kanggo stabilitas lan safety saben kendaraan sing nggunakake.Mulane, kualitas produk rampung iku penting banget.Minangka balok individu ing njero kendaraan, dheweke njamin supaya ora ngompres kompartemen penumpang yen ana tabrakan sisih.Balok Cross Car uga ndhukung setir, airbag, lan kabeh dashboard.Gumantung model, kita bisa nggawe komponen kunci iki saka baja utawa aluminium, lan mesin nglereni laser nindakake kanthi apik kanggo nglereni bahan kasebut.

 

mesin nglereni laser kanggo pipa logam

 

Hyundai Motor Company minangka perusahaan motor sing misuwur ing Korea, sing setya dadi mitra seumur hidup ing mobil lan liya-liyane.Perusahaan - sing mimpin Hyundai Motor Group, sawijining struktur bisnis inovatif sing bisa nyebarake sumber daya saka wesi cair menyang mobil sing wis rampung.Kanggo nambah efisiensi produksi lan nganyarke peralatan, perusahaan mutusake kanggo ngenalake mesin pemotong laser pipa.

syarat pelanggan

mesin nglereni laser sheet logam

1. Produk pelanggan minangka pipa kanggo industri otomotif, lan mbutuhake pangolahan massive lan otomatis.

2. Pipa diameteripun punika 25A-75A

3. Dawane pipa rampung yaiku 1,5m

4. Dawane pipa setengah rampung yaiku 8m

5. Sawise nglereni laser, panjalukan sing lengen robot bisa langsung nyekel pipe rampung kanggo tindakake-munggah mlengkung lan proses penet;

6. Pelanggan duwe syarat kanggo akurasi lan efisiensi nglereni laser, lan kacepetan pangolahan maksimal ora kurang saka 100 R / M;

7. Bagean nglereni kudu ora ana burr

8. Bunder sing dipotong kudu cedhak karo bunder sing sampurna

Solusi Golden Laser

Sawise sinau kanthi ati-ati, kita nyiyapake grup riset khusus kalebu departemen R&D lan manajer produksi kanggo nemtokake solusi kanggo syarat nglereni balok salib mobil.

 

Ing basis saka P2060A, kita selaras siji model P2080A pipe mesin nglereni laser kanggo nyukupi syarat sing nglereni 8 pipe dawa lan loading otomatis.

pemotong laser kanggo pipa balok mobil salib

                                                                                                                                                                                                                             Mesin Pemotongan Laser PipaP2080A

 

Ing pungkasan ngempalaken materi, ditambahake siji lengen robot kanggo pipe sautan.Kanggo mesthekake tliti nglereni, saben Piece siji kudu clamped tightly dening lengen robot sadurunge nglereni.

pipa baja mesin cnc punching

Sawise nglereni, lengen robot bakal ngirim pipa menyang prosedur mengko kanggo penet lan mlengkung.

Bolongan pipa bend kudu dipotong kanthiMesin pemotong laser robot 3D.

 

Entuk Solusi Kustomisasi!

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana akeh cara kanggo nggunakakeLASER TUBE MESIN nglerenikanggo mujudake baris produksi otomatis.Lan, saiki wektune sampeyan entuk solusi khusus lan njelajah kemungkinan.


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita