Zgjidhje e prerjes me lazer për tubin e rrezeve të automobilave të kryqëzuar

Zgjidhje e prerjes me lazer për tubin e rrezeve të automobilave të kryqëzuar

Zgjidhje prerjeje me lazer për rreze të kryqëzuar të makinave në Kore Video

Zgjidhje e prerjes me lazer me rreze kryq makinash nga Golden Laser

Makina për prerjen e tubave me lazer me fibrakanë avantazhin e veçantë të përpunimitTrarët e kryqëzuar të makinave(trarët e kryqëzuar të automobilave) sepse janë komponentë komplekse që japin një kontribut vendimtar në stabilitetin dhe sigurinë e çdo automjeti që i përdor.Prandaj, cilësia e produktit të përfunduar është e një rëndësie të madhe.Si rreze individuale brenda automjetit, ato sigurojnë që të mos ngjeshin ndarjen e pasagjerëve në rast të një përplasjeje anësore.Trarët Cross Car mbështesin gjithashtu timonin, airbag-ët dhe të gjithë pultin.Në varësi të modelit, ne mund ta prodhojmë këtë komponent kyç nga çeliku ose alumini, dhe makina e prerjes me lazer funksionon mirë për prerjen e këtyre materialeve.

 

makinë prerëse lazer për tuba metalikë

 

Hyundai Motor Company është një kompani e famshme motorike në Kore, e cila është e përkushtuar të bëhet një partner i përjetshëm në automobila dhe më gjerë.Kompania - e cila drejton Hyundai Motor Group, një strukturë inovative biznesi e aftë për të qarkulluar burime nga hekuri i shkrirë tek makinat e gatshme.Për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit dhe për të përmirësuar pajisjet e tyre, kompania vendosi të prezantojë një makinë prerëse lazer të tubave.

Kërkesat e klientit

makinë prerëse lazer për fletë metalike

1. Produkti i klientit është një tub për industrinë e automobilave dhe ka nevojë për përpunim masiv dhe automatik.

2. Diametri i tubit është 25A-75A

3. Gjatësia e tubit të përfunduar është 1.5 m

4. Gjatësia e tubit gjysmë të përfunduar është 8m

5. Pas prerjes me lazer, ai kërkon që krahu i robotit të mund të kapë drejtpërdrejt tubin e përfunduar për përkuljen dhe përpunimin e shtypjes;

6. Klienti ka kërkesa për saktësinë dhe efikasitetin e prerjes me lazer, dhe shpejtësia maksimale e përpunimit është jo më pak se 100 R/M;

7. Seksioni i prerjes nuk duhet të ketë grykë

8. Rrethi i prerë duhet të jetë afër rrethit të përsosur

Zgjidhja e Laserit të Artë

Pas një studimi të kujdesshëm, ne krijuam një grup të posaçëm kërkimor duke përfshirë departamentin e R&D dhe menaxherin tonë të prodhimit për të gjetur një zgjidhje për kërkesat e tyre për prerjen e rrezeve të tërthortë.

 

Në bazë të P2060A, ne personalizuam një makinë prerëse lazer të tubit P2080A të modelit për të përmbushur kërkesat e tyre për prerjen e tubit me gjatësi 8 dhe ngarkimin automatik.

prerës lazer për tubin e rrezeve të makinës

                                                                                                                                                                                                                             Makinë prerëse me laser tubashP2080A

 

Në fund të mbledhjes së materialit, shtoi një krah robot për kapjen e tubave.Për të siguruar saktësinë e prerjes, çdo pjesë e vetme duhet të mbërthehet fort nga krahu i robotit përpara prerjes.

makinë shpuese cnc tub çeliku

Pas prerjes, krahu i robotit do ta dorëzojë tubin në procedurat e mëvonshme për shtypje dhe përkulje.

Vrimat e tubit të përkuljes duhet të priten ngaMakinë prerëse me lazer robotik 3D.

 

Merr Zgjidhjen e Personalizimit!

Siç mund ta shihni, ka shumë mënyra për të përdorurMAKINË PËR PRERJE TUBE LAZERpër të realizuar linjën automatike të prodhimit.Dhe, tani është koha që ju të merrni zgjidhjen tuaj të personalizuar dhe të eksploroni mundësitë.


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni