Zgjidhje plotësisht automatike e makinës prerëse të tubit lazer me fibër për tubacionin e zjarrit në Kore

Zgjidhje plotësisht automatike e makinës prerëse të tubit lazer me fibër për tubacionin e zjarrit në Kore

Me përshpejtimin e ndërtimit të qyteteve inteligjente në vende të ndryshme, mbrojtja tradicionale nga zjarri nuk mund të plotësojë nevojat e mbrojtjes nga zjarri të qyteteve inteligjente, dhe mbrojtje inteligjente nga zjarri që përdor plotësisht teknologjinë e internetit të gjërave për të përmbushur kërkesat e "automatizimit" të parandalimit dhe kontrollit të zjarrit. është shfaqur.Ndërtimi i mbrojtjes inteligjente nga zjarri ka marrë vëmendje dhe mbështetje të madhe nga vendi për lokalitetet dhe departamentet.

Ndërtimi i sigurisë nga zjarri ka të bëjë me të gjithë.Për ndërtimin e qyteteve të zgjuara, ndërtimi i sigurisë nga zjarri është një përparësi kryesore.Si të ndërtohet një sistem inteligjent i sigurisë nga zjarri për ta bërë atë të përshtatet me zhvillimin e qyteteve inteligjente është një problem që menaxherët e qytetit duhet ta marrin parasysh.

Siç e dimë të gjithë, pavarësisht nëse është industria e zgjuar e mbrojtjes nga zjarri apo industria tradicionale e mbrojtjes nga zjarri, komponenti më i rëndësishëm i të gjithë sistemit të mbrojtjes nga zjarri është tubacioni i mbrojtjes nga zjarri.

makinë prerëse lazer për industrinë e mbrojtjes nga zjarri

Një nga klientët tanë është kompania lider në mbrojtjen nga zjarri dhe sistemin e shërbimit ONE-STOP për pjesët e mbrojtjes nga zjarri deri në fabrikimin e tubave në Kore, dhe i cili është kryesisht prodhimi i materialeve të tubacioneve, shitjet e tubave, fabrikimi i tubave spërkatës zjarri, pajisjet e zjarrfikësve.Për të rritur prodhimin e tubave spërkatës zjarri, ky klient kishte prezantuar dy Set 3000w Golden Vtop plotësisht automatik.Makinë për prerjen e tubave lazer me fibra P2060A.

Kërkesat e klientit: Shënimi dhe prerja me lazer në tuba.

Zgjidhja jonë: Shtuam një sistem shënjimi në ngarkuesin automatik të paketave për të përfunduar shënimin në tuba përpara prerjes.

makinë prerëse lazer për industrinë e mbrojtjes nga zjarri

çmimi i prerësit të tubit lazer me fibra

Meqenëse tubacioni i mbrojtjes nga zjarri është gjithmonë në një gjendje statike, kërkesat e tubacionit janë më të rrepta dhe tubacioni duhet të përballojë presionin, rezistencën ndaj korrozionit dhe rezistencën ndaj temperaturës së lartë.Materialet e përdorura zakonisht të tubave të zjarrit janë: tubi sferoidal prej gize për furnizimin me ujë, tub bakri, tub çeliku inox, tub aliazh, me vrima, me shpime etj.

P2060A është një pajisje profesionale për prerjen e tubave.Është prerë në të njëjtën kohë dhe ka një shkallë të lartë automatizimi, gjë që përmirëson shumë efikasitetin e prodhimit.

Në objektin e shuarjes së zjarrit, objekti më themelor i fikjes së zjarrit të sistemit të spërkatësve të zjarrit duhet të përbëhet nga tuba të parafabrikuar, bashkim fleksibël, pajisje daljeje të salduara dhe kokë spërkatës, dhe të kombinohen organikisht me prerje, shpim dhe saldim për të kryer funksionin e tij origjinal.

Makina automatike e prerjes së tubave me lazer P2060A është një pajisje speciale e tubave të prerjes me lazer të nivelit të lartë.Është i lehtë për t'u përdorur, shumë i automatizuar, prerje shumë precize dhe i përshtatur nevojave të prodhimit industrial në shkallë të gjerë dhe shumë veçorive të tjera të avancuara, duke u bërë zgjedhja e parë për industrinë e përpunimit të tubave të pajisjeve.Produkti është serializuar për të përmbushur një shumëllojshmëri të gjatësive të ndryshme të prerjes dhe shkarkimit dhe kërkesave të prerjes për diametra të ndryshëm tubash, duke ofruar kështu shërbim të personalizuar për më shumë përdorues në fushën e mbrojtjes nga zjarri.

Prerësja e tubave me lazer metalik mund të kryejë prerjen e portit dhe prerjen e sipërfaqes së tubit në tuba metalikë.Mund të presë drejtpërdrejt tuba të rrumbullakëta tuba çeliku, tuba bakri, tuba alumini, tuba industrialë inox, etj.;Prerja e tubit të rrumbullakët, prerja e tubit të rrumbullakët, shpimi i tubit të rrumbullakët, modeli i prerjes së tubit të rrumbullakët etj.

makinë për prerjen e tubave me lazer

Veçoritë e prerësit lazer të tubit Vtop të Artë P2060A

Makina për prerjen e tubave Laser Golden u zhvillua në vitin 2012, në dhjetor 2013 u shit grupi i parë i makinës për prerjen e tubave YAG.Në vitin 2014, makina prerëse e tubave u fut në industrinë e pajisjeve të fitnesit/palestrës.Në vitin 2015, u prodhuan dhe u aplikuan shumë makina për prerjen e tubave me lazer me fibra në industri të ndryshme.Dhe tani ne jemi gjithmonë duke përmirësuar dhe përmirësuar performancën e makinës së prerjes së tubave.

Parametrat teknikë të makinës P2060A 3000w

Numri i modelit P2060A
Lloji i tubit / tubit të rrumbullakëta, katrore, drejtkëndëshe, ovale, tip OB, tip D, trekëndësh etj;
Lloji i tubit / tubit çeliku me kënd, çeliku kanal, çeliku në formë H, çeliku në formë L, brezi i çelikut, etj (për opsion)
Gjatësia e tubit/tubit Maksimumi 6 m
Madhësia e tubit/tubit Φ20mm-200mm
Pesha e ngarkimit të tubit/tubit Maksimumi 25 kg/m
Madhësia e paketës Maksimumi 800mm*800mm*6000mm
Pesha e paketës Maksimumi 2500 kg
Përsëritni saktësinë e pozicionit +0.03 mm
Saktësia e pozicionit +0.05 mm
Burimi i lazerit me fibra 3000 W
Shpejtësia e pozicionit Maksimumi 90 m/min
Shpejtësia e rrotullimit të çakut Maksimumi 105 r/min
Nxitimi 1.2 g
Përshpejtimi i prerë 1g
Format grafik Solidworks, Pro/e, UG, IGS
Furnizimi me energji elektrike AC380V 60Hz 3P
Konsumi total i energjisë 32 KW

Demonstrimi i mostrave të prerjes së makinës P2060A

Çmimi i prerësit me lazer me tub metalik

Makinë P2060A në fabrikën e klientit në Kore

çmimi i prerësit me lazer me fibra

P2060A Makinë për prerjen e videos demonstruese të tubacionit të zjarrit

 


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni