shërbim

lazer artë shërbimi ndaj klientit

Dëgjoni klientëve tanë zë / Analiza e konsumatorëve nevojat / Zgjidhur problemet e konsumatorëve / Përmirësimi i aplikimit makine / reformën e statusit të industrisë.

vtop artë prestar fibra lazer

Lazeri me fibra me lazer Golden Vtop jo vetëm që ndjek cilësi të shkëlqyeshme të produktit, dhe ndjek frymën e shërbimit "Customer First, Sinqer Service", i përmbahet standardeve të shërbimit "Pozicionimi i lartë, me cilësi të lartë, efikasitet i lartë", shërbimi paraprak, shitja dhe pas shërbimi janë të gjitha gjatë gjithë jetës së produktit dhe përpiqen të krijojnë më shumë vlerë të shtuar për klientin dhe të bëhen klientët idealë të markës.

Para-shitjes shërbimi

Sigurimi teknik konsultoheni: laser Artë do të përgjigjet menjëherë për hetim të gjithë konsumatorëve dhe të sigurojë të gjitha llojet e zgjidhjes procesin e prodhimit, këshillave teknike të pajisjeve lazer, marrjen e mostrave, përzgjedhjen e pajisjeve, shërbimeve teknike dhe të çmimeve të konsulencës.

Sigurimi pritje të rehatshme: ne mirëpresim klientët për të vizituar në çdo kohë tonë të kompanisë dhe kudo, dhe të sigurojë ushqim, strehim, transport dhe të tjera shërbime komoditet.

 

Shërbimi në shitje

Shqyrtoni mjedisin instalimit për konsumatorin, dhe të sigurojë hapësirë ​​në tokë pajisje në kontratë brenda 7 ditëve të punës dhe të sigurohemi se hapësira instalimi përmbush kërkesat e instalimit makinë.

Ne garantojmë se do të përmbahet me rreptësi kushtet e kontratës përpikëri në orar, dhe për të siguruar cilësinë dhe sasinë. inxhinier Vtop do të ketë trajnim të plotë për instalimin e makinës, sistemin e kontrollit, operacion, debugging dhe mirëmbajtjen në faqen e klientit. Trajnimi përfshin:

Ndërgjegjësimi i sigurisë lazer dhe mbrojtjes; Parimi bazë i pajisjeve lazer; Sistemi përbërja pajisjet, operimin pajisje dhe masa.

Pajisjet e mirëmbajtjes rutinë, burim lazer rregullim, pjesë këmbimi aftësitë operacion zëvendësim.

Duke përdorur të softuerit operimit pajisjeve dhe software metalike shturë.

Procesi i avancuar prerje dhe metodë.shërbimit Artë Laser

New proces material metodë testimi.

Metodat e problemeve të zakonshme hardware.

Instalimi makine dhe trajnimi nuk janë më pak se 7 ditë pune, derisa klienti mund të veprojë në makinë në mënyrë të pavarur dhe për të zotëruar metodën e testimit për proces të ri prerjes materiale.

 

Pas shitjes shërbimi

Ne kemi ngritur një 24-orë shërbim telefonike globale: 400-100-4906, dhe të përgjigjet për reagimet e konsumatorëve në kohë.

 

Angazhim solemn i VTOP FIBER:

pa pagesë Periudha Garancia Makinë është një vit dhe mirëmbajtjen gjatë gjithë jetës.

Ne premtojmë për të zgjidhur problemet e konsumatorëve të shpejtë, të sigurojë shërbimin derë më derë dhe të mirëmbajtjes makinë në 24-orë.

Customer mund të vijnë në kompaninë tonë në çdo kohë për trajnim falas teknike.

Nëse makina është jashtë-of-garanci, kompania jonë ende ofron mbështetje të gjerë dhe të favorshme teknike dhe pjesë këmbimi të ofrojë për përdoruesit.

Gëzojnë falas përmirësimet software.


Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne