Serat Laser Tube Jeung Lambaran Mesin Cutting Dilarapkeun Pikeun Alat Olahraga Di Rusia

Serat Laser Tube Jeung Lambaran Mesin Cutting Dilarapkeun Pikeun Alat Olahraga Di Rusia

Pabrikan Peralatan Olahraga Di Rusia Milih Emas Laser Serat Laser Tube Cutter sareng Steel Laser Cutter

customer Ieu salah sahiji pabrik pangbadagna equipments olahraga di Rusia, sarta parusahaan ieu kalibet dina produksi equipping kompléks gyms, sakola olahraga sarta puseur kabugaran, kayaning embé, kuda, log, Gerbang bal, tameng baskét, jsb. pikeun sakola umum jeung olahraga, kindergartens;Kalawan rentang produk nyata dimekarkeun, customer ieu kedah ngenalkeun dua sét mesin motong laser emas pikeun minuhan up kalawan sarat produksi maranéhanana.

serat laser mesin motong lambar

Numutkeun sarat produksi produk konsumén ', kami laser vtop emas dianjurkeun customer ieu kalawan hiji set 1000w pipe laser mesin motong P2060 jeung hiji set séjén 1000w tipe kabuka logam lambar laser mesin motong GF-1530.

Pamariksaan Pemotong Laser Pipa Ku Pelanggan Rusia Di Pabrik Kami

alat-alat olahraga laser cutter

 

Dua mesin anu anjog sarta dipasang hasil di pabrik konsumén '.

GF-1530 Mesin Demo Video

mesin motong lambar laser

Mesin motong laser pipa P2060

mesin motong laser pipe

Pipa laser motong Mesin ngagawekeun Video


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami