Pinuh Otomatis Serat Laser Tube Motong Solusi Mesin Pikeun Pipa Seuneu Di Koréa

Pinuh Otomatis Serat Laser Tube Motong Solusi Mesin Pikeun Pipa Seuneu Di Koréa

Kalayan akselerasi pangwangunan kota pinter di sagala rupa tempat, panyalindungan seuneu tradisional teu bisa minuhan kaperluan panyalindungan seuneu kota pinter, sarta panyalindungan seuneu calakan anu pinuh utilizes internét téhnologi hal pikeun minuhan sarat "automation" pencegahan seuneu jeung kontrol. geus mecenghul.Pangwangunan panyalindungan seuneu pinter parantos nampi perhatian sareng dukungan anu hébat ti nagara ka lokalitas sareng departemén.

Pangwangunan kaamanan seuneu nyaéta ngeunaan sadayana.Pikeun pangwangunan kota pinter, pangwangunan kaamanan seuneu mangrupikeun prioritas utama.Kumaha carana ngawangun hiji sistem kaamanan seuneu calakan sangkan eta cocog ngembangkeun kota pinter mangrupa masalah anu manajer kota kudu mertimbangkeun.

Sakumaha urang terang, naha éta téh industri panyalindungan seuneu pinter atawa industri panyalindungan seuneu tradisional, komponén pangpentingna sakabéh sistem panyalindungan seuneu nyaéta pipa panyalindungan seuneu.

mesin motong laser pikeun industri panyalindungan seuneu

Salah sahiji konsumén urang nyaéta parusahaan ngarah dina panyalindungan seuneu jeung sistem layanan ONE-STOP pikeun bagian panyalindungan seuneu pikeun fabrikasi pipe di Korea, sarta nu utamana rancang bahan pipa, jualan pipa, fabrikasi pipe sprinkler seuneu, alat-alat firefighting.Dina raraga ngaronjatkeun produksi pipa sprinkler seuneu, customer ieu geus diwanohkeun dua Sets 3000w Golden Vtop pinuh otomatis.serat laser tube mesin motong P2060A.

Syarat Pelanggan: Nyirian laser sareng motong dina tabung.

Solusi kami: Ditambahkeun sistem nyirian dina loader kebat otomatis pikeun ngalengkepan nyirian dina tabung saméméh motong.

mesin motong laser pikeun industri panyalindungan seuneu

harga cutter tube serat laser

Kusabab pipa panyalindungan seuneu sok dina kaayaan statik, syarat pipa langkung ketat, sareng pipa kedah tahan tekanan, résistansi korosi sareng résistansi suhu luhur.Bahan pipa seuneu anu biasa dianggo nyaéta: suplai cai spheroidal pipa beusi, pipa tambaga, pipa stainless steel, pipa alloy, slotted, ditinju jsb.

P2060A mangrupikeun alat profésional pikeun motong pipa.Éta dipotong dina hiji waktos sareng ngagaduhan tingkat otomatisasi anu luhur, anu ningkatkeun efisiensi produksi.

Dina objék firefighting, fasilitas extinguishing seuneu paling dasar tina sistem sprinkler seuneu kudu diwangun ku pipa pre-fabricated, gabungan fléksibel, fittings outlet dilas tur sirah sprinkler, sarta organically digabungkeun jeung motong, punching jeung las nedunan fungsi aslina.

P2060A mesin motong pipe laser otomatis mangrupakeun high-tungtung laser motong tube parabot husus.Ieu gampang beroperasi, kacida otomatis, motong kacida tepat, sarta diadaptasi kana kaperluan produksi industrial badag skala na loba fitur canggih lianna, jadi pilihan kahiji pikeun industri ngolah tube parabot.produk nu geus serialized papanggih rupa-rupa motong na unloading panjangna béda jeung sarat motong pikeun diaméter pipe béda, sahingga nyadiakeun layanan pribadi pikeun leuwih pamaké dina widang panyalindungan seuneu.

Pamotongan pipa laser logam tiasa ngalaksanakeun motong port sareng motong permukaan pipa dina pipa logam.Bisa langsung motong tabung buleud tina tabung baja, tabung tambaga, tabung aluminium, tabung industri stainless steel, jsb;motong alur tube buleud, slotting tube buleud, tube punching buleud, pola motong tube buleud jsb.

mesin motong laser pipe

Golden Vtop pipe laser cutter P2060A Fitur

Golden Laser mesin motong tube ieu dimekarkeun dina 2012, dina bulan Désémber 2013 set mimiti YAG mesin motong tube dijual.Dina 2014, mesin motong tube ieu diasupkeun kana industri parabot kabugaran / gim.Dina 2015, loba serat laser tube mesin motong dihasilkeun sarta dilarapkeun dina sagala rupa industri.Sareng ayeuna urang sok ningkatkeun sareng ningkatkeun kinerja mesin motong tabung.

P2060A 3000w Mesin Parameter Téknis

Nomer modél P2060A
Jenis pipa/pipa buleud, pasagi, rectangular, oval, OB-tipe, D-tipe, Triangle, jsb;
Jenis pipa/pipa baja sudut, baja saluran, baja H-bentuk, baja L-bentuk, band baja, jsb (pikeun pilihan)
Panjang pipah/pipa Max 6m
Ukuran pipa/pipa Φ20mm-200mm
Tube / Pipa loading beurat Max 25 kg/m
Ukuran bundle Max 800mm * 800mm * 6000mm
Beurat kebat Max 2500 kg
Ulang akurasi posisi +0,03 mm
Akurasi posisi +0,05 mm
Sumber serat laser 3000W
Laju posisi Max 90m / mnt
Laju puteran Chuck Max 105r / mnt
Gagancangan 1,2g
Akselerasi motong 1g
format grafik Solidworks, Pro/e, UG, IGS
suplai kakuatan listrik AC380V 60Hz 3P
Total konsumsi kakuatan 32KW

P2060A Mesin motong Sampel Demonstrasi

harga cutter laser tube logam

Mesin P2060A Di Pabrik Pelanggan Korea

harga serat laser cutter

Mesin P2060A Pikeun motong Seuneu Pipeline Demo Video

 


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami