Milih Mesin Pemotong Tube Laser Pikeun Ngolah Pipa

Milih Mesin Pemotong Tube Laser Pikeun Ngolah Pipa

Laser mesin motong tube ngalakukeun leuwih ti motong rupa dazzling fitur sarta ngagabungkeun prosés.Éta ogé ngaleungitkeun penanganan bahan sareng neundeun bagian semi-rengse, ngajantenkeun toko langkung éfisién.Nanging, ieu sanés tungtungna.Maksimalkeun balik kana investasi hartosna sacara saksama nganalisa operasi toko, marios sadaya fitur sareng pilihan mesin anu sayogi, sareng netepkeun mesin anu sasuai.

mesin motong pipe laser p2060

Hésé ngabayangkeun ngahontal motong tabung optimal-naha workpieces buleud, pasagi, rectangular, atawa asimétri dina bentuk-tanpa lasers.Sistem laser revolutionized prosés motong tube, utamana ngeunaan wangun pajeulit.Mesin sapertos kitu ngabutuhkeun investasi awal anu penting, khususna upami anjeun damel sareng ukuran tabung ageung sareng ngenalkeun otomatisasi sareng téknologi anyar anu sanés kana prosés produksi, janten anjeun kedah ngarencanakeun sacara saksama pikeun mastikeun yén motong tabung laser biaya-éféktif pikeun anjeun. pausahaan.

Pamustunganana, Anjeun kudu mertimbangkeun sababaraha variabel saméméh mutuskeun mésér amesin motong tube laser;desain produk, nyederhanakeun prosés, pangurangan biaya, sareng waktos réspon mangrupikeun anu paling kritis.

cutter laser tube kalawan kebat loader otomatis

fitur produk

motong laser bisa nginjeumkeun sorangan kana desain produk lengkep anyar.Desain inovatif sareng rumit gampang diolah ku laser sareng tiasa ngajantenkeun produk langkung kuat sareng langkung éstétis, sering ngirangan beurat tanpa ngorbankeun kakuatan.Tube lasers unggul dina ngarojong prosés assembly tube.Fitur laser-cut husus nu ngidinan propil tube bisa ngagulung atawa ngagabung gampang bisa simplify las jeung assembly greatly tur mantuan ngurangan biaya produk urang.

Laser ngamungkinkeun operator pikeun motong liang sareng kontur tepat dina hiji léngkah anu tiasa dianggo, ngaleungitkeun panangan bagian-terusan pikeun prosés hilir (tingali Gambar 3).Dina hiji conto husus, nyieun sambungan tube kalawan laser tinimbang sawing, panggilingan, pangeboran, deburring, sarta penanganan bahan pakait ngurangan biaya manufaktur ku 30 persen.

Program gampang tina gambar desain anu dibantuan komputer ngamungkinkeun pikeun ngaprogram bagian gancang pikeun motong laser, sanaos pikeun produksi atanapi prototyping leutik.Henteu ngan ukur bagian-bagian prosés laser tabung gancang, tapi waktos pangaturan minimal, ku kituna anjeun tiasa ngadamel bagian pas-waktos pikeun ngirangan biaya inventaris.

Cocogkeun Mesin sareng Aplikasi

Saatos nyandak inventarisasi léngkah-léngkah manufaktur biasa anjeun, léngkah anjeun salajengna nyaéta marios fitur-fitur anu sayogi sareng mutuskeun mana anu penting.

Motong Daya.Terus di pikiran nu paling lasers tube dilengkepan resonators nu nganteurkeun 2 KW mun 4 kW kakuatan motong.Ieu cukup pikeun motong ketebalan maksimum has tina tubing baja hampang (5⁄16 inci) jeung ketebalan maksimum has aluminium sarta tubing baja (¼ di.) éfisién.Fabricators anu ngolah jumlah badag aluminium sarta stainless steel bakal butuh mesin di tungtung luhur rentang kakuatan, sedengkeun pausahaan nu gawé bareng jeung light-gauge baja hampang kamungkinan bisa meunang ku hiji di tungtung low.

Mesin motong tube laser kami P3080 3000w pikeun ngolah tabung di Australia

P3080-pipe-laser-cutter-di-Australia

Kapasitas.Kapasitas mesin, biasana dipeunteun dina beurat maksimum per suku, mangrupikeun pertimbangan kritis anu sanés.

Tabung datangna dina rupa-rupa ukuran baku, ilaharna ti 20 nepi ka 30 suku sarta kadangkala leuwih panjang.Pabrikan alat asli atanapi produsén kontrak mesen tabung dina ukuran khusus pikeun ngaminimalkeun besi tua sahingga kedah mertimbangkeun mesin anu cocog sareng ukuran bahan umum.Pilihanna janten langkung rumit pikeun toko padamelan.Tabung ti ngagiling ilaharna 24 ft panjang diaméterna nepi ka 6 di jeung 30 ft panjang pikeun propil nepi ka 10 di diaméterna.Dina rentang ukuran ieu, kapasitas beurat has sistem laser tube bisa nepi ka 27 pon per suku linier.

Bahan Beban jeung ngabongkar momotanana.Faktor séjén dina seleksi mesin nyaéta kamampuan pikeun nyayogikeun bahan baku.Hiji mesin laser has, motong bagian has, ngajalankeun jadi gancang yén prosés loading manual teu bisa tetep nepi, jadi mesin motong laser tube ilaharna hadir kalawan loader kebat, nu beban bundles nepi ka 8.000 lbs.bahan kana majalah.Loader misahkeun tabung na beban aranjeunna hiji-hiji kana mesin.The bundle loader ogé bisa ngirimkeun sababaraha tabung atah kana majalah panyangga pikeun ngurangan waktu loading antara tabung jadi saeutik salaku 12 detik.Ngalihkeun tina hiji ukuran tube ka nu sejen dijieun basajan ku mékanisme otomatis dina loader nu.Kabéh pangaluyuan diperlukeun pikeun ukuran tube anyar diatur ku controller.

Nalika perlu ngaganggu produksi anu ageung pikeun padamelan anu alit, éta masih penting pikeun gaduh sababaraha pilihan beban manual.Operator ngareureuhkeun ngajalankeun produksi, sacara manual ngamuat sareng ngolah tabung pikeun ngarengsekeun padamelan leutik, teras ngamimitian deui produksi.Unloading ogé asalna kana antrian.Sisi unloading pakakas pikeun tabung rengse biasana 10 ft. panjang tapi bisa ngaronjat pikeun nampung panjang bagian rengse pikeun diolah.

mesin motong laser pikeun ngolah tubemesin motong laser pikeun tabung

Jahitan sareng Deteksi Bentuk.tabung dilas dipaké dina produk dijieun leuwih ti tabung seamless, sarta kelim weld bisa ngaganggu prosés motong laser jeung kamungkinan assembly final.A mesin laser dilengkepan hardware katuhu biasana bisa ngadeteksi seams dilas ti luar, tapi kadang finish tube urang obscures kelim.Hiji sistem kelim-sensing has ngagunakeun dua kaméra jeung dua sumber cahaya pikeun katingal di luar jeung di jero tabung pikeun ngadeteksi kelim weld.Saatos sistem visi ngadeteksi kelim weld, software mesin sarta sistem kontrol muterkeun tabung pikeun ngaleutikan dampak kelim weld dina produk rengse.

Paling sistem laser tube bisa motong buleud, pasagi, sarta tubing rectangular, kitu ogé propil kayaning bentuk teardrop, beusi sudut, sarta C-kanal.Propil asimétri tiasa nangtang pikeun ngamuat sareng ngajepit leres, janten kaméra pilihan anu dilengkepan ku cahaya khusus mariksa tabung salami prosés muatkeun sareng nyaluyukeun cuk numutkeun kana profil anu dideteksi.Ieu ensures loading dipercaya jeung motong propil asimétri.

Kepala Potong.Bevel motong penting pikeun pas cut tabung babarengan pikeun las.Bevel motong merlukeun sirah motong anu tilts nepi ka 45 derajat di boh arah salila prosés motong.Pikeun kaamanan processing tambahan salila prosés motong bevel kompléks, sirah motong bisa diamankeun ku magnet.Dina kasus tabrakan antara workpiece tubular jeung sirah, sirah detaches;eta bisa dipasang deui dina ngan sababaraha detik.Éta ogé mungkin pikeun ngagabungkeun sirah motong bevel kalawan sumbu-speed tinggi tambahan pikeun ningkat akselerasi motong, sahingga paningkatan dina produktivitas alat approaching 30 persen.

Maximizing Efisiensi

Saatos ngaidentipikasi nilai anu tiasa dibawa ku sistem motong tabung laser kana prosés produksi, anjeun kedah ngonpigurasikeun alat éta pikeun aplikasi anjeun.Contona, pondok teuing tina sistem loading bisa serius mangaruhan efisiensi nyarang bagian rengse, nu naek scrap, bari panjang teuing sistem bakal merlukeun investasi awal nu leuwih luhur sarta spasi lanté leuwih ti diperlukeun.Salian neangan saran ti pabrik sistem, anjeun bakal kudu motong bagian sampel sarta evaluate unggal pilihan sadia pikeun mastikeun hasil investasi Anjeun dina balik pangalusna mungkin.

Pipa Laser Cutter Dina Loka Palanggan Kami

Serat Laser Tube Pipa Cutter 3000W P3080 Pikeun Tube Processing Di Perancis

mesin motong serat laser pikeun tube logam

Automotic kebat loader Serat laser pipe motong Mesin P3080A Di AS

pipa baja mesin motong otomatis

Opat Sets pipe laser cutter P2060A Pikeun jati logam di Koréa

mesin motong laser pipe

jati mesin motong laser

Tube Laser Mesin motong P2060A Pikeun Pipa Ngolah Di Mexico

p2060 pipe laser cutter

Pipa Laser Mesin motong P3080 Pikeun Ngolah Pipa Di Perancis

mesin motong laser pipe cnc

Panutup Pinuh Cnc Profesional Pipa Laser Mesin Motong P2060A Di Taiwan

258

Ngaropea Serat Pipe Laser Cutter P2080A Di Koréa

mesin motong laser pikeun balok mobil cross

P30120 Metal Tube Laser Mesin motong Pikeun Struktur Steel Di Cina

30120 laser mesin motong tube

 

 

 


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami