Nūhou - Heavy Duty Fiber Laser Tube Cutting Machine 3+1 Chuck Review

Heavy Duty Fiber Laser Tube Cutting Machine 3+1 Chuck Review

Heavy Duty Fiber Laser Tube Cutting Machine 3+1 Chuck Review

ʻO ka ʻokiʻoki ʻoki ʻoki ʻana i ka pahu kaumaha kaumaha P30120 Review

I ka hopena o 2022, ua hoʻokipa ʻo Golden Laser laser pipe cutting machine series i kahi lālā hou -kaumaha-hana fiber laser paipu mīkini ʻoki P35120A

Hoʻohālikelike ʻia me kamīkini ʻoki paipu nui i hana ʻia no ka homenā mea kūʻai aku i kekahi mau makahiki i hala aku nei, he mīkini ʻoki paipu laser ultra-lōʻihi kēia e hiki ke hoʻokuʻu ʻia, ma kahi pahu metala e ʻoki ana i ka lōʻihi a hiki i 12 mika, me kahi papaʻaina 6-mika i lalo.ʻO ka ʻaoʻao i kau ʻia i kahi moena e hiki ai i ʻekolu chucks ke neʻe i ka manawa like.

ʻO ka hoʻolālā pale 'akomi e hōʻoia i ka hana palekana a hoʻomaluʻia.

māhoe māhoe

ʻO ka manaʻo koʻikoʻi ka hoʻolālā chuck 2-in-1 (Twin Chuck), me ka hoʻolālā poʻo ʻoki laser movable, ʻike pono nā 3-chucks i ka hana o 4-chucks me nā mea huelo ʻole.A hoʻoponopono ia i ka pilikia o ka hoʻoikaika ʻana i nā paipu kaumaha e hōʻoia i ka pololei o ka ʻoki ʻana i nā paipu.

Ke hoʻohālikelike ʻia me ka mīkini ʻoki paipu 4-chucks maʻamau, e noʻonoʻo kēia hoʻolālā i ka pono a mālama i ke kumukūʻai hana a me nā koina mālama o nā mea hana.

Hiki ke hoʻolako ʻia me kahi poʻo ʻoki laser 2D maʻamau, kahi poʻo ʻoki 3D Kelemania, a i ʻole kā mākou hoʻokele waiwaiʻO ke poʻo ʻoki laser 3De hoʻokō i nā pono ʻoki a me ka hoʻolālā kālā o nā mea hoʻohana like ʻole.

mea hoʻoili paipu kaumaha (1)

Hiki i ka ʻāpana hoʻoili maʻalahi ke hoʻomākaukau i nā paipu kaumaha nui 5 i ka manawa hoʻokahi, kūpono me ka pōʻai, square, rectangular, channel, I-beam, a me nā ʻaoʻao ʻē aʻe o 350mm anawaena waho a me 12 mika ka lōʻihi.Hiki iā ia ke ʻoki i hoʻokahi paipu a hiki i 1.2 tons.

ʻO ka ʻāpana hoʻoiho e waiho i 6 mau mika o ka hoʻoiho ʻana, kahi kūpono no ka ʻoki ʻana i ka paipu maʻamau, a me ka perforation paipu lōʻihi a me ka pono o ka ʻoki ʻana.

No kēlā me kēia mīkini ʻoki paipu laser, loaʻa iā mākou kahi loiloi kūpono a me ka nānā ʻana i ka maikaʻi, a i ke kaʻina o ka hoʻonui mau ʻana o ka ʻike, a hoʻoikaika i ka maikaʻi e hāʻawi i nā mea kūʻai aku i nā hopena kūpono.

No ka ʻike hou aku e pili ana i nā ʻenehana ʻoihana o ka mīkini ʻoki paipu laser, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.


E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou