Tala Fou - Lau Fa'agaio'iga Otometi Lelei o Paipa

Lau Fa'agaio'iga Otometi Lelei o Paipa

Lau Fa'agaio'iga Otometi Lelei o Paipa

O Lau Fa'agaio'iga Fa'apitoa o Paipa - Tu'ufa'atasiga o le tipiina o le paipa, oloina, ma le fa'apalai

Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le lauiloa o le masini, o loʻo i ai se manaʻoga faʻatupulaia e faʻaaoga se masini se tasi poʻo se faiga e foia ai se faasologa o laasaga i le faagasologa.Fa'afaigofie le fa'atinoina o le tusi ma fa'aleleia atili le gaosiga ma le fa'agaioiga lelei.

I le avea ai ma se tasi o kamupani taʻutaʻua masini laser i Saina, ua tuuto atu le Golden Laser i le suia o metotia faʻaleaganuʻu faʻatasi ma tekinolosi leisa, faʻaolaina le malosi, ma faʻateleina le lelei mo le gaosiga o uʻamea.

O le asō o le a matou faʻasoa atu ai se seti fou ovaifofo leisa mo le fa'agaioia o paipa.

paipa beveling ma olo

Mo tagata faʻatau i nisi o alamanuia, e le gata o manaʻoga o le paipa viliina ma truncation ae faʻapea foʻi manaʻoga mamafa i luga o le mama o le puipui totonu o le paipa i talosaga aoga, ua matou faʻavasegaina lenei fofo mo tagata faʻatau e le o faamalieina i le galuega faʻafefe masani. .

I le taimi muamua, o le a faʻaaogaina e le tagata faʻatau le faʻaaogaina o le tusi lesona mo paipa tipi e faʻamautinoa ai le mama o le puipui i totonu o le paipa.Mo nisi vaega paipa laiti, o le auala tusi lesona e mafai lava, ae mo paipa tetele ma mamafa, e le faigofie tele ona taulimaina, o nisi taimi e manaʻomia ai ni tagata faigaluega se toʻalua.

Ina ia faʻaitiitia le tau o le oloina o tusi lesona, ua matou faia se suʻesuʻega loloto ma talanoaga i lenei tagata faʻatau.O le paipa fa'apitoa i totonu o le pa puipui e fa'afeso'ota'i lelei i le masini tipi paipa leisa, mai le tipi leisa i le paipa puipui totonu e olo i le aoina o oloa, e ausia ai le tu'ufa'atasiga atoatoa..E faʻaleleia atili ai le faʻagasologa lelei o tagata faʻatau ma faʻaleleia le siosiomaga faigaluega o tagata faigaluega.

Fa'atonuina o le tipiina o paipa

O le paipa fa'apitoa i totonu o le pa puipui e mafai ona fa'agaoioia lelei le puipui i totonu o le paipa, ma e mafai fo'i ona fetu'una'i le tikeri olo o le puipui i totonu e tusa ai ma mana'oga moni.Pulea tonu o tau.

a'o le'i oloinaina ua uma ona olo

A'o le'i oloina (Polani) Ina ua uma ona olo (Polani)

 

Robot otometi aoina, faigofie teuina o paipa tetele ma faaga mamafa.E faigofie le aoina o paipa maeʻa o faʻamatalaga eseese.

I le 2022, o le masini tipi leisa fiber e le gata o se meafaigaluega tipi uʻamea ae o se vaega taua foi o le faʻaogaina o masini.

Afai e te manaʻo foʻi e faʻapipiʻi le laina gaosiga uʻamea, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi a matou tagata tomai faʻapitoa faʻamaʻi.

 


Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou