Nyheter - Golden Lasers Fiber Laser I Melbourne Australia

Golden Lasers Fiber Laser I Melbourne Australia

Golden Lasers Fiber Laser I Melbourne Australia

I begynnelsen av 2019 er transformasjons- og oppgraderingsstrategiplanen for Goldenlasers fiberlaserdivisjon gjennomført.For det første starter det fra industriell anvendelse avfiber laser skjæremaskin, og snur industriens brukergruppe fra den lave enden til den høye enden etter underavdeling, og deretter til intelligent og automatisk utvikling av utstyr og synkron oppgradering av maskinvare og programvare.Til slutt, ifølge den globale markedsapplikasjonsanalysen, er distribusjonskanalene og direktesalgssteder satt opp i hvert land.

I 2019, da handelskonflikter intensiverte, møtte Goldenlaser vanskeligheter og utforsket aktivt positive markedstiltak med globale utstillinger.

Spesielt i mai 2019 tok vi Golden Laser med den halvautomatiske fiberlaserrørskjæremaskinen P2060 2500w for å delta på Aus-Tech 2019 i Melbourne Australia, og på utstillingsstedet tiltrakk vår rørlasermaskin så mange kunder og ble elsket av kundene som var engasjert i rørbehandling, metallstativ, metallmøbler, bilindustri etc. Vi hadde allerede fått bestillingen på rørlaserkutteren fra noen kunder på stedet.

Utstillingsscene

fiberlaserlaserrørskjærer rørlaserrør laserkutter

For å finne samme maskin som vedlagt på utstillingssiden, kan du finne maskinspesifikasjonene her:

Halvautomatisk Fiber Laser Tube Cutting Machine P2060

rørlaserskjærer (1)

Golden Laser Tube Cutter demovideo på kundesiden


Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss