Warta - Mesin Pemotongan Tabung Laser Kanggo Bingkai Motor / ATV / UTV

Mesin Pemotong Tabung Laser Kanggo Bingkai Motor / ATV / UTV

Mesin Pemotong Tabung Laser Kanggo Bingkai Motor / ATV / UTV

ATV/Motor biasa disebut roda papat ing Australia, Selandia Baru, Afrika Kidul, Inggris lan bagéan saka Kanada, India lan Amerika Serikat.Padha digunakake sacara ekstensif ing olahraga, amarga saka kacepetan lan tilas cahya.

mesin nglereni laser kanggo utv

Minangka pabrik sepedha dalan lan ATV (Kendaraan Kabeh-Terrain) kanggo rekreasi lan olahraga, volume produksi sakabèhé dhuwur, nanging batch siji cilik lan cepet owah.Ana akeh jinis pigura, awak, mesin lan komponen mechanical lan asring nganggo mung sawetara atus bêsik saben bagean dibutuhake.Tingkat kualitas lan tenggat wektu pangiriman kudu dihormati sanajan jumlah produk sing akeh banget.

pemotong laser tabung serat

Solusi kita kanggo pabrikan moto:

Investasi ing teknologi tegese njamin keluwesan lan efisiensi maksimal supaya bisa ngasilake batch sing cilik sanajan tingkat kualitas tetep dhuwur.

Unsur utama proses dandan yaiku adopsi sistem serbaguna sing bisa njamin mesin akurat, adaptasi, bisa diulang lan tingkat produksi sing dhuwur:

Mesin pemotong tabung Laser kanthi loader bundel otomatisP2060Adigunakake kanggo ngembangake produk anyar lan profil tubular sing dipotong laser kanggo nggawe pigura lan akeh komponen liyane, kanthi fleksibel lan cepet.

Harga mesin pemotong laser tube Kab

 

 


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita