Kanthi otomatis Serat Laser Tube Cutting Machine Solution Kanggo Fire Pipeline Ing Korea

Kanthi nyepetake saka construction saka kutha pinter ing papan-papan, geni pangayoman tradisional ora bisa nyukupi kabutuhan geni pangayoman saka kutha pinter, lan geni pangayoman cerdas sing kebak ngompliti internet teknologi iku kanggo ketemu "automation" syarat Nyegah lan kontrol geni wis metu. Pambangunan geni pangayoman pinter wis ditampa manungsa waé gedhe lan dhukungan saka negara menyang localities lan departemen.

construction safety Fire kira wong. Kanggo construction saka kutha pinter, construction safety geni punika prioritas ndhuwur. Carane mbangun sistem safety geni cerdas kanggo nggawe pas pangembangan kutha pinter masalah sing Managers kutha kudu nimbang.

Kita kabeh ngerti, apa iku industri geni pangayoman pinter utawa industri geni pangayoman tradisional, komponèn paling penting kabeh sistem geni pangayoman punika pipo geni pangayoman.

laser machine nglereni kanggo industri geni pangayoman

Salah kita pelanggan perusahaan anjog ing geni pangayoman lan sistem layanan ONE-STOP kanggo bagean geni pangayoman kanggo pabrikan pipe ing Korea, lan, utaminipun Pabrik bahan pipo, sales pipe, pipe pabrikan geni sprinkler, peralatan firefighting. Supaya nambah produksi pipo geni sprinkler, customer iki wis ngenalaken loro Sets 3000w Golden Vtop kanthi otomatis serat laser machine nglereni tabung P2060A.

Requirements Customer: Laser menehi lan nglereni ing tabung.

Solution kita: Added sistem menehi ing mbendel loader otomatis kanggo ngrampungake menehi ing tabung sadurunge nglereni.

laser machine nglereni kanggo industri geni pangayoman

laser tabung rega cutter serat

Wiwit pipo geni pangayoman tansah ing negara statis, syarat pipo sing luwih cethané, lan kabutuhan pipo tahan meksa, resistance karat lan dhuwur suhu resistance. Umum bahan digunakake geni pipe sing: spheroidal sumber banyu pipe sand, pipo tembaga, pipa stainless steel pipe alloy, slotted, njotosi etc.

P2060A punika peralatan profesional kanggo nglereni pipo. Lagi Cut ing siji wektu lan wis jurusan dhuwure automation, kang nemen mbenakake efficiency produksi.

Ing obyek firefighting, geni paling dhasar fasilitas saka sistem sprinkler geni Extinguishing kudu dumadi saka wis fabricated pipe, peserta fleksibel, gandheng fittings stopkontak lan sirah sprinkler, lan organically digabungake karo nglereni, punching lan welding kanggo nglakoni fungsi aslinipun.

P2060A mesin laser otomatis pipe nglereni iku dhuwur-mburi tabung nglereni laser khusus peralatan. Iku gampang operate, Highly otomatis, nglereni Highly pas, lan dicocogake kanggo kabutuhan produksi industri gedhe-ukuran lan akeh lanjut liyane, dadi pilihan pisanan kanggo industri Processing tabung peralatan. Prodhuk wis serialized kanggo ketemu macem-macem nglereni lan unloading beda tebih lan syarat nglereni kanggo dhiameter pipe beda, kanthi mangkono nyediakake layanan pribadhi kanggo liyane kedhaftar ing lapangan geni pangayoman.

Ing laser logam pipo cutter bisa nindakake nglereni port lan nglereni lumahing pipe ing logam pipo. Bisa langsung Cut tabung babak tabung baja, tabung tembaga, tabung aluminium, stainless steel tabung industri, lll .; babak tabung nglereni alur, babak tabung slotting, babak tabung punching, pola nglereni tabung babak etc.

pipe mesin nglereni laser

Golden Vtop Pipe Laser Cutter P2060A Fitur

Golden Laser mesin nglereni tabung iki dikembangaké ing 2012, ing Desember 2013 pesawat pisanan YAG mesin nglereni tabung iki didol. Ing 2014, mesin nglereni tabung mlebu industri peralatan fitness / ping. Ing 2015, akeh serat laser mesin nglereni tabung iki diprodhuksi lan Applied ing maneka industri. Lan saiki kita tansah ningkataken lan nganyarke kinerja tabung mesin nglereni.

Paramèter Technical Machine P2060A 3000w

nomer model P2060A
Tube / jinis Pipe babak, kothak, persegi dowo, oval, OB-jinis, D-jinis, Triangle, etc;
Tube / jinis Pipe amba baja, saluran baja, wangun-H baja, wangun-L baja, band baja, etc (kanggo pilihan)
Tube / dawa Pipe Max 6m
Tube / ukuran Pipe Φ20mm-200mm
Tube / Pipe loading bobot Max 25kg / m
ukuran Gerakan Max 800mm * 800mm * 6000mm
Gerakan bobot Max 2500kg
akurasi posisi baleni + 0,03mm
akurasi posisi + 0,05mm
sumber laser Serat 3000W
kacepetan posisi Max 90m / min
kacepetan Puter Chuck Max 105r / min
percepatan 1.2g
Cut Percepatan 1g
format Graphic SolidWorks, Pro / e, UG, IGS
sumber daya listrik AC380V 60Hz 3P
Total konsumsi daya 32KW

P2060A Machine Samples Cutting Demo

tabung logam rega cutter laser

P2060A Machine Ing Korea pelanggan Factory

rega cutter laser serat

P2060A Machine Kanggo Cutting Fire Pipeline Demo Video

 


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita