Golden Laser - Laser Tube Cutting Machine, Serat Laser Cutting Machine
Mega Series Tube Laser Cutting Machine
We Ngatur Tube Laser Cutting Machine kanggo Line Processing Metal Tube beda
Mesin Cutting Laser Serat Daya Dhuwur

Temokake Solusi Mesin Pemotongan Laser Serat Paling Apik
Ing Industri Fabrikasi Logam Panjenengan

Entuk Solusi Pemotong Laser Logam Industri Saiki!

Pabrik Serat Laser Cutting Machine kanggo Roket Projects Panjenengan.

Ngendi sampeyan butuh mesin nglereni laser serat kanggo merek sampeyan, utawa butuh mesin pemotong laser serat kanggo proyek sampeyan, Golden Laser bisa tansah nyukupi kabutuhan sampeyan.

Minangka salah siji saka produsen mesin nglereni laser timbal ing China.Golden Laser serat laser mesin nglereni konfirmasi utawa ngluwihi CE |FDA |standar industri SGS

Seri Produk Terbaru

  • Pipa & Tube Laser Cutting Machine
  • Metal Sheet Laser Cutting Machine
  • Metal Plate Lan Tube Laser Cutting Machine
  • Lengan Robot 3D Laser Cutting And Welding Machine
  • Mesin Pemotongan Laser Logam & Non-logam
  • Mesin Cutting Laser Otomatis Tube Cilik
    Mesin Cutting Laser Otomatis Tube Cilik

    Mesin Pemotongan Laser Tabung Cilik - Desain Khusus kanggo Tabung Logam Diameter Cilik lan Tengah lan Pipa Cahya Laser Cutting Suit Diameter Luar Tabung Logam Saka Φ16mm nganti Φ120mm, Sui...

    ndeleng liyane
  • Four Chucks Tube Laser Cutting Machine
    Four Chucks Tube Laser Cutting Machine

    0 Tailer Tube Laser Cutting Solution - Four Chucks Tube Cutter Side-Mounted Bed Structure... Priksa manawa desain dawa nedha bengi mesin pemotong laser tabung Struktur amben modular e...

    ndeleng liyane
  • High-end Intelligent CNC Laser Pipe Cutting Machine
    High-end Intelligent CNC Laser Pipe Cutting Machine

    Mesin Pemotong Pipa Laser CNC Intelligent High-end Utamane kanggo tabung logam lan pipa kanthi pemotongan presisi dhuwur ... Cocog kanggo tabung logam lan pipa logam sing beda-beda, kayata ...

    ndeleng liyane
  • 3D 5Axis Serat Laser Tube Cutting Machine -Bevel Cutting Laser
    3D 5Axis Serat Laser Tube Cutting Machine -Bevel Cutting Laser

    3D 5axis Fiber Laser Tube Cutting Machine - kanthi Rotary 3D Laser Cutting Head kanggo Tube Bevel Cutting... Cocog kanggo macem-macem bentuk alur pemotongan bevel ing tabung logam, diameter njaba tabung c...

    ndeleng liyane
  • Serat Laser Cutting Machine Cilik Full Closed Cover
    Serat Laser Cutting Machine Cilik Full Closed Cover

    Mesin Pemotongan Laser Serat Cilik karo Pengontrol Bus… FScut 8000 minangka sistem bis khusus daya dhuwur, sing dikembangake adhedhasar teknologi bis EtherCAT, Sistem bis res...

    ndeleng liyane
  • Dhuwur Precision Serat Laser Cutting Machine Jinis Motor Linear
    Dhuwur Precision Serat Laser Cutting Machine Jinis Motor Linear

    Mesin Pemotongan Laser Serat Kacepetan Dhuwur lan Dhuwur Kanggo Emas / Sliver kanthi motor linear C06 (GF-6060) mesin pemotong laser serat utamane kanggo pangolahan t...

    ndeleng liyane
  • Dhuwur Power Laser Cutting Machine 12KW(12000W) Serat Laser
    Dhuwur Power Laser Cutting Machine 12KW(12000W) Serat Laser

    Mesin Pemotongan Laser Daya Tinggi - Perlindhungan Keamanan Radiasi Laser: Daya laser mesin pemotong laser serat daya dhuwur yaiku saka 8000W (8kw), laser 12kw, laser 15kw, laser 20kw, 3 ...

    ndeleng liyane
  • Mesin Pemotongan Laser Serat Gedhe ing Jinis Ground-Orbit
    Mesin Pemotongan Laser Serat Gedhe ing Jinis Ground-Orbit

    Mesin Pemotongan Laser Serat Gedhe Tipe Mesin Pemotong Laser Orbital Ground njamin area pemotongan lembaran logam sing gedhe.3.5m * 16m lan 3.5m * 24m area nglereni laser kanggo pilihan.Kita entuk ide ...

    ndeleng liyane
  • Panel Kontrol terpadu lan Mesin Pemotongan Laser Tabung
    Panel Kontrol terpadu lan Mesin Pemotongan Laser Tabung

    Mesin Pemotong Laser Serat Logam lan Tabung Terintegrasi E3t & E6t Golden Laser wis ngembangake seri E3t, E6t saka lembaran logam lan tabung mesin pemotong laser serat terpadu...

    ndeleng liyane
  • Open Type Metal Sheet lan Tube Fiber Laser Cutting Machine
    Open Type Metal Sheet lan Tube Fiber Laser Cutting Machine

    Open Type Metal Sheet lan Tube Fiber Laser Cutting Machine E3t plus & E6t plus Golden Laser wis ngembangaken E3t plus, E6t plus seri lembaran logam lan tabung terintegrasi serat la...

    ndeleng liyane
  • Full Closed Pallet Changer Fiber Laser Pipe lan Sheet Cutting Machine
    Full Closed Pallet Changer Fiber Laser Pipe lan Sheet Cutting Machine

    Meja Pertukaran Tertutup Penuh Tabung Laser Serat lan Mesin Pemotong Lembaran Logam Tipe Model: GF-1530JHT / GF-1540JHT / GF-1560JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT Mesin pemotong laser serat iki nduweni ...

    ndeleng liyane
  • Ditutup Desain Metal Sheet lan Tube Laser Cutting Machine
    Ditutup Desain Metal Sheet lan Tube Laser Cutting Machine

    Metal Sheet And Tube Laser Cutting Machine Dural fungsi serat laser cutting machine kanggo loro sheet metal lan nglereni tabung.Desain tertutup lengkap kanthi meja kerja ijol-ijolan, standar area pemotongan ...

    ndeleng liyane
  • Robot Laser Cutting Machine Cell
    Robot Laser Cutting Machine Cell

    3D Robot Laser Cutting Machine Cell Terlampir Design karo Spare Parts Conveyor Line otomatis.Ayo dadi miwiti!Sorotan Mitra Kita saka Sel Mesin Pemotongan Laser Robot Kanthi Lengkap ...

    ndeleng liyane
  • Mesin Las Laser Handheld
    Mesin Las Laser Handheld

    Update 3 ing 1 Handheld Laser Welding Machine Suit Kanggo Welding Metal beda, Cut, Cleaning.Utamané Stainless Steel Sheet Welding.Nanging ngenteni, ana liyane Kenapa ...

    ndeleng liyane
  • Mesin Pemotongan Laser Robot 3D Multifungsi Kanggo Lembaran Logam lan Potong Tabung Logam
    Mesin Pemotongan Laser Robot 3D Multifungsi Kanggo Lembaran Logam lan Potong Tabung Logam

    Mesin Pemotongan Laser Robot 3D Siji mesin kanthi rong fungsi... Beda karo mesin pemotong laser robot normal, iki dirancang khusus kanggo bahan lembaran lan tabung bentuk...

    ndeleng liyane
  • Mesin Las Laser Lengan Robot 3D
    Mesin Las Laser Lengan Robot 3D

    3D Robotic Arm Laser Welding Machine Laser welding nduweni keunggulan diameter titik welding cilik, jahitan las sing sempit lan efek welding sing apik banget.Sawise welding, ora perlu perawatan luwih ...

    ndeleng liyane
  • Co2 Laser Cutting Machine kanggo Papan MDF / Akrilik / Stainless Steel / CS / Aluminium
    Co2 Laser Cutting Machine kanggo Papan MDF / Akrilik / Stainless Steel / CS / Aluminium

    Mesin Pemotong Laser Logam lan Non Logam GRF-1530 Diadopsi kanthi generator Laser Rofin CO2RF Jerman kanthi daya dhuwur sing dipotong logam lan bahan non-logam.Piranti anti-refleksi, kanthi girder baja ...

    ndeleng liyane

Sing nggunakake Golden Laser Serat Laser Cutting Machine Saiki lan Apa padha ngomong

Testimoni pelanggan saka Kanada sing nggunakake mesin pemotong laser tabung.

Tube Laser Cutting Machine ing Kanada

ya wis.meh 11 000 hrs lan luwih saka 4 taun mengko kita isih wareg saka mesin nglereni laser tabung Panjenengan.Aku tansah ngandhani yen mbutuhake informasi liyane babagan mesin pemotong laser sampeyan.Matur nuwun.

Mr.Vincent Roy - Ing Kanada
Umpan Balik Pelanggan mesin pemotong pipa P2060A 3kw wiwit kerja ing Brazil

Siji mesin pemotong pipa P2060A 3kw liyane wiwit kerja ing Brazil

Produsen Mesin Pemotongan Laser Logam – Laser Emas (Laser Vtop) dipasang lan ora ana pelanggan, wis diinstal lan diowahi nganti 6 dina, matur nuwun kanggo bantuan sampeyan!

Pak Anderson Ramalho
Umpan balik Pelanggan Italia babagan mesin nglereni laser serat laser emas

Italia-Metal Sheet Laser Cutting Machine

Oalah, Sugeng, mesin sampeyan ayu!saiki bareng karo sampeyan aku wis sinau kabeh kanthi rinci, pancen apik tenan!Lan matur nuwun uga kanggo sampeyan Ming sing wis ana ing mburiku lan wis akeh sabar

Mbak Arianna
Umpan Balik Pelanggan Mesin Pemotongan Laser Serat Laser Emas Ing AS

Mesin Pemotongan Laser Serat ing AS

Mesin pancen apik tenan!

Aku ngluwihi seneng karo kualitas lan kualitas mesin.mesin Golden Laser dadi luwih becik tinimbang merek liyane.Tim sampeyan nggawe mesin paling apik sing kita deleng!

Pak Ryan

Napa Golden Laser Dipercaya dening Brand Leading Global

Kemampuan Kustomisasi:

Golden Laser nduweni kemampuan R&D sing kuwat kanggo ngasilake mesin pemotong laser logam, kita bisa menehi solusi mesin pemotong laser serat kustomisasi kanggo macem-macem industri logam, pabrikan, lan pelanggan industri.

Pakar Produksi 18 Taun:

Wuhan Golden Laser Co., LTD minangka produsen mesin laser mrodhuksi mesin pemotong laser logam wiwit taun 2005, nglumpukake akeh pengalaman kanggo milih pemasok suku cadang sing dipercaya lan ngasilake mesin pemotong laser logam berkualitas tinggi.Sistem Kontrol Kualitas sing ketat kanggo njamin pengalaman nggunakake sing apik.

Kemampuan Sawise Layanan:

Tim Layanan Laser Emas bakal online 24/7 kanggo nyedhiyakake dhukungan teknologi pemotong laser logam sing paling apik, paramèter nglereni logam laser kanthi lengkap kanggo dhukungan bahan logam sing beda supaya bisa ngerti panggunaan pemotong laser kanthi cepet.Dhukungan lawang-lawang kanthi tepat njamin panggunaan pemotong laser serat.

CE |Sertifikasi FDA:

Miturut panjaluk impor negara sing beda-beda, utamane permintaan Pasar Euro lan AS, mesin pemotong laser serat Laser Emas entuk sertifikasi CE, FDA, SGS, njamin safety operator ing produksi.

Takon Kita Babagan Mesin Pemotongan Laser Serat Kita

Ing Golden Laser, kita nawakake luwih saka 100 jinis mesin pemotong laser lembaran logam lan laser tabung
mesin nglereni ing daya laser beda saka 1.5kw kanggo 30KW laser, Nyuwun penawaran free saka kita dina!

Kabar & Tren

ndeleng liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita