Temokake Solusi Mesin Pemotongan Laser Serat Paling Apik ing Industri Fabrikasi Logam

Entuk Solusi Pemotong Laser Logam Industri Saiki!

Pabrik Serat Laser Cutting Machine kanggo Roket Projects Panjenengan.

Ngendi sampeyan butuh mesin nglereni laser serat kanggo merek sampeyan, utawa butuh mesin pemotong laser serat kanggo proyek sampeyan, Golden Laser bisa tansah nyukupi kabutuhan sampeyan.

Minangka salah siji saka produsen mesin nglereni laser timbal ing China.Golden Laser serat laser mesin nglereni konfirmasi utawa ngluwihi CE |FDA |standar industri SGS

Seri Produk Terbaru

  • Pipa & Tube Laser Cutting Machine
  • Metal Sheet Laser Cutting Machine
  • Metal Plate Lan Tube Laser Cutting Machine
  • Lengan Robot 3D Laser Cutting And Welding Machine
  • Mesin Pemotong Laser Logam & Non-logam
  • 3D 5Axis Serat Laser Tube Cutting Machine -Bevel Cutting Laser
    3D 5Axis Serat Laser Tube Cutting Machine -Bevel Cutting Laser

    3D 5axis Fiber Laser Tube Cutting Machine - kanthi Rotary 3D Laser Cutting Head kanggo Tube Bevel Cutting... Cocog kanggo macem-macem bentuk alur pemotongan bevel ing tabung logam, diameter njaba tabung c...

    ndeleng liyane
  • Siku Pipe Fitting Laser Cut Mmachine
    Siku Pipe Fitting Laser Cut Mmachine

    Siku Pipe Pas Laser Cutting Machine Laser Cutting 90 Derajat Elbow Pipe, 45-Degree Siku pipe, Y fitting pipe, T fitting Pipe Machine Solution.Pitakonan Saiki Pipa Laser ...

    ndeleng liyane
  • High-mburi Intelligent CNC Laser Pipe Cutting Machine P2060A
    High-mburi Intelligent CNC Laser Pipe Cutting Machine P2060A

    Mesin Pemotong Pipa Laser CNC Cerdas High-end P2060A Utamane kanggo tabung logam lan pipa kanthi pemotongan presisi dhuwur... Cocog kanggo tabung logam lan pipa logam sing beda-beda, potongan laser, ...

    ndeleng liyane
  • Metal Round Tube Serat Laser Cutting Machine P120
    Metal Round Tube Serat Laser Cutting Machine P120

    Mesin Pemotong Laser Serat Tabung Logam Bulat P120 Mesin Pemotongan Laser Serat Kauntungan Dibandhingake karo mesin jahit, mesin pemotong laser tabung serat kanthi asil pemotongan sing luwih apik, ora ana slamet.

    ndeleng liyane
  • Mesin Pemotongan Laser Serat Gedhe ing Jinis Ground-Orbit
    Mesin Pemotongan Laser Serat Gedhe ing Jinis Ground-Orbit

    Mesin Pemotongan Laser Serat Gedhe Tipe Mesin Pemotong Laser Orbital Ground njamin area pemotongan lembaran logam sing gedhe.3m * 12m lan 4m * 24m area nglereni laser kanggo pilihan.Kita entuk ide saka ...

    ndeleng liyane
  • Dhuwur Power Laser Cutting Machine 12KW(12000W) Serat Laser
    Dhuwur Power Laser Cutting Machine 12KW(12000W) Serat Laser

    Mesin Pemotongan Laser Daya Tinggi - Perlindhungan Keamanan Radiasi Laser: Daya laser mesin pemotong laser serat daya dhuwur yaiku saka 8000W (8kw), laser 12kw, laser 15kw, 20kw lase ...

    ndeleng liyane
  • 4000w 6000w 8000w Serat Laser Sheet Cutting Machine
    4000w 6000w 8000w Serat Laser Sheet Cutting Machine

    Fitur Mesin Pemotong Laser Serat Meja Tertutup lan Exchange: Seri GF-JH 6000W, pemotong laser 8000W dilengkapi generator laser IPG / nLIGHT uga sistem drive efisien liyane...

    ndeleng liyane
  • Instalasi Gratis Open Type Fiber Laser Cutting Machine
    Instalasi Gratis Open Type Fiber Laser Cutting Machine

    Desain Instalasi Gratis Open Type Fiber Laser Cutting Machine Area nglereni: 1500 * 3000mm

    ndeleng liyane
  • Open Type Metal Sheet lan Tube Serat Laser Cutting Machine
    Open Type Metal Sheet lan Tube Serat Laser Cutting Machine

    Open Type Metal Sheet lan Tube Fiber Laser Cutting Machine GF-1530T / GF-1540T / GF-1560T Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing saya kompleks, Golden Laser wis ngembangake ...

    ndeleng liyane
  • Full Closed Pallet Changer Fiber Laser Pipe lan Sheet Cutting Machine
    Full Closed Pallet Changer Fiber Laser Pipe lan Sheet Cutting Machine

    Meja Pertukaran Tertutup Penuh Tabung Laser Serat lan Mesin Pemotong Lembaran Logam GF-1530JHT / GF-1540JHT / GF-1560JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT Mesin pemotong laser serat iki nduweni pro...

    ndeleng liyane
  • Ditutup Desain Metal Sheet lan Tube Laser Cutting Machine
    Ditutup Desain Metal Sheet lan Tube Laser Cutting Machine
  • Mesin Las Laser Handheld
    Mesin Las Laser Handheld

    Update 3 ing 1 Handheld Laser Welding Machine Suit Kanggo Welding Metal beda, Cut, Cleaning.Utamané Stainless Steel Sheet Welding.Nanging ngenteni, ana liyane Kenapa ...

    ndeleng liyane
  • Mesin Pemotongan Laser Robot 3D Multifungsi Kanggo Lembaran Logam lan Potong Tabung Logam
    Mesin Pemotongan Laser Robot 3D Multifungsi Kanggo Lembaran Logam lan Potong Tabung Logam

    Mesin Pemotongan Laser Robot 3D Siji mesin kanthi rong fungsi... Beda karo mesin pemotong laser robot normal, iki dirancang khusus kanggo bahan lembaran lan tabung bentuke ...

    ndeleng liyane
  • Robotic Arm Serat Laser 3D Mesin Cutting
    Robotic Arm Serat Laser 3D Mesin Cutting

    Mesin Pemotongan laser 3D - Pemotong Laser Serat kanthi Sistem Lengan Robot.Mesin Pemotong Laser Robot 3D Sorotan 1. XR160L kanggo perusahaan saya posisi proses lembaran logam otomotif ...

    ndeleng liyane
  • Mesin Las Laser Lengan Robot 3D
    Mesin Las Laser Lengan Robot 3D

    3D Robotic Arm Laser Welding Machine Laser welding nduweni keunggulan diameter titik welding cilik, jahitan las sing sempit lan efek welding sing apik banget.Sawise welding, ora perlu perawatan luwih ...

    ndeleng liyane
  • Co2 Laser Cutting Machine kanggo Papan MDF / Akrilik / Stainless Steel / CS / Aluminium
    Co2 Laser Cutting Machine kanggo Papan MDF / Akrilik / Stainless Steel / CS / Aluminium

    Metal lan Non Metal Laser Cutting Machine GRF-1530 Adopts karo daya dhuwur Jerman Rofin CO2RF Laser generator loro Cut logam lan bahan non-logam.Piranti anti-refleksi, kanthi girder baja ...

    ndeleng liyane

Sing nggunakake Golden Laser Serat Laser Cutting Machine Saiki lan Apa padha ngomong

Tube Laser Cutting Machine ing Kanada

ya wis.meh 11 000 hrs lan luwih saka 4 taun mengko kita isih wareg saka mesin nglereni laser tabung Panjenengan.Aku tansah ngandhani yen mbutuhake informasi liyane babagan mesin pemotong laser sampeyan.Matur nuwun.

Mr.Vincent Roy - Ing Kanada

Siji mesin pemotong pipa P2060A 3kw liyane wiwit kerja ing Brazil

Produsen Mesin Pemotongan Laser Logam – Laser Emas (Laser Vtop) dipasang lan ora ana pelanggan, wis diinstal lan diowahi nganti 6 dina, obligasi Yan Liang Matur nuwun kanggo bantuan sampeyan!

Pak Anderson Ramalho

Italia-Metal Sheet Laser Cutting Machine

Punapa mawon Sugeng, mesin Panjenengan ayu!saiki bareng karo sampeyan aku wis sinau kabeh kanthi rinci, pancen apik tenan!Lan matur nuwun uga kanggo sampeyan Ming sing wis ana ing mburiku lan wis akeh sabar

Mbak Arianna

Mesin Pemotongan Laser Serat ing AS

Mesin pancen apik tenan!

Aku ngluwihi seneng karo kualitas lan kualitas mesin.mesin Golden Laser dadi luwih becik tinimbang merek liyane.Tim sampeyan nggawe mesin paling apik sing kita deleng!

Pak Ryan

Napa Golden Laser Dipercaya dening Brand Leading Global

Kemampuan Kustomisasi:

Golden Laser nduweni kemampuan R&D sing kuwat kanggo ngasilake mesin pemotong laser logam, kita bisa menehi solusi mesin pemotong laser serat kustomisasi kanggo macem-macem industri logam, pabrikan, lan pelanggan industri.

Pakar Produksi 17 Taun:

Wuhan Golden Laser Co., LTD minangka produsen mesin laser mrodhuksi mesin pemotong laser logam wiwit taun 2005, nglumpukake akeh pengalaman kanggo milih pemasok suku cadang sing dipercaya lan ngasilake mesin pemotong laser logam berkualitas tinggi.Sistem Kontrol Kualitas sing ketat kanggo njamin pengalaman nggunakake sing apik.

Kemampuan Sawise Layanan:

Tim Layanan Laser Emas bakal online 24/7 kanggo nyedhiyakake dhukungan teknologi pemotong laser logam sing paling apik, paramèter nglereni logam laser kanthi lengkap kanggo dhukungan bahan logam sing beda supaya bisa ngerti panggunaan pemotong laser kanthi cepet.Dhukungan lawang-lawang kanthi tepat njamin panggunaan pemotong laser serat.

CE |Sertifikasi FDA:

Miturut panjaluk impor negara sing beda-beda, utamane permintaan Pasar Euro lan AS, mesin pemotong laser serat Laser Emas entuk sertifikasi CE, FDA, SGS, njamin safety operator ing produksi.

Takon Kita Babagan Mesin Pemotongan Laser Serat Kita

Ing Golden Laser, kita nawakake luwih saka 100 jinis mesin pemotong laser lembaran logam lan laser tabung
mesin nglereni ing daya laser beda saka 1.5kw kanggo 30KW laser, Nyuwun penawaran free saka kita dina!

Kabar & Tren

ndeleng liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita