• lambaran logam sareng cutter laser tube
  • mesin motong laser serat sareng lambaran sareng lambaran
  • banner3

ngeunaan Company

Wuhan Golden laser Co., Ltd.  was established in 2005 and listed on the Growth Enterprise Market of the Shenzhen Stock Exchange in 2011 (Stock No.:300220). It is a digital laser technology application solution provider and committed to providing laser processing solutions for global users.

After more than 15 years of continuous development and innovation, GOLDEN LASER has become China’s leading and world-renowned manufacturer of laser cutting and laser welding equipment. In the field of high-end digital laser equipment manufacturing, GOLDEN LASER has established its leading technology and brand advantages. Especially in the field of metal tubes and metal sheets cutting applications, GOLDEN LASER has become China’s leading brand.

kira-kira

Produk panganyarna

Aplikasi industri

Kami nyayogikeun solusi aplikasi dumasar kana téknologi laser. Pilih industri anjeun: solusi laser anu paling cocog pikeun anjeun

News & tren

The EMO salaku Dunya Trade Fair pikeun Mesin Alat jeung Metalworking diayakeun ganti di Hanover ...

Sep-06-2019

The Qingdao Pameran Alat Mesin International 22nd dilaksanakeun di Qingdao International Expo Cen ...

Jul-26-2019

Golden laser geus attending nu lokal acara-MTA Vietnam 2019 di Kota Chi Minh Ho, Vietnam, urang welc ...

Jun-25-2019

At the beginning of 2019, the transformation and upgrading strategy plan of Goldenlaser’s fiber l...

Jun-25-2019

Kumaha méja cét luhur ngagambarkeun logam sampurna. Seueur anu ngaharukeun patarosan Sunda nalika motong hi ...

Apr-18-2020

Sanggeus sababaraha bulan rajin, P2070A calakan & tube tube laser motong prod pintar otomatis ...

Dec-23-2019

Kiwari, héjo lingkungan anu advocated, sarta loba jalma bakal milih perjalanan ku jalur sapedah. Ho ...

Apr-19-2019

Aplikasi tina téhnologi motong serat laser di industri téh masih wungkul sababaraha taun ka tukang. ...

Jan-18-2019

Kirim pesen ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami