Mesin motong serat laser Badé Dipaké dina Industri Mana?

Kéngingkeun Solusi Pemotong Laser Industri Anjeun Ayeuna!

Pabrik Mesin motong Laser pikeun Roket Proyék Anjeun.

Dimana anjeun peryogi serat laser mesin motong pikeun mérek anjeun, atanapi peryogi serat laser mesin motong pikeun proyék-proyék anjeun, Golden Laser salawasna tiasa nyéépkeun kabutuhan anu béda-béda.

Salaku salah sahiji produsen mesin motong laser timah di Cina. Mesin motong laser laser serat mastikeun atanapi ngaleuwihan CE | FDA | Standar industri SGS

Latest Products Series

  • Pipe & pipah motong laser Mesin
  • Metal Lambaran Mesin laser motong
  • Metal Lempeng Jeung pipah laser Mesin motong
  • Robotic Arm 3D laser motong jeung las Mesin
  • Metal & Non-logam laser Mesin motong
  • Ngiringan Laser Ngabentuk Tabung Laser-GF-T2000
    Ngiringan Laser Ngabentuk Tabung Laser-GF-T2000

    GF-T2000 Laser Cutting Of Formed Laser Tube Disesuaikan mesin motong laser serat laser pikeun Tabung anu kabentuk panggunaan mesin motong pipa tujuan umum henteu ngan ukur butuh inve anu langkung ageung ...

    tingali langkung
  • Tinggi-tungtung calakan CNC Laser Pipe Mesin motong P2060A
    Tinggi-tungtung calakan CNC Laser Pipe Mesin motong P2060A

    High-end Intelligent CNC  Laser Pipe Cutting Machine   P2060A Especially for metal tubes and pipes with high precise cutting...  Suit for different shape metal tube and metal pipes laser cut, ...

    tingali langkung
  • Mesin Tabung Logam Serat Mesin Laser P120
    Mesin Tabung Logam Serat Mesin Laser P120

    Round Metal Tube Fiber Laser Cutting Machine P120 Fiber Laser Cutting Machine Advantages Compare with the sewing machine, fiber tube laser cutting machine with more excellent cutting result, no sla...

    tingali langkung
  • 3D 5Axis Serat Laser Tube Cutting Machine -Bevel Cutting Laser
    3D 5Axis Serat Laser Tube Cutting Machine -Bevel Cutting Laser

    3D 5axis Fiber Laser Tube Cutting Machine – with Rotary 3D Laser Cutting Head for Tube Bevel Cutting... Suit for different shape groove bevel cutting on metal tubes, the tube outer diameter c...

    tingali langkung
  • Large Fiber Laser Cutting Machine in Ground-Orbit Type
    Large Fiber Laser Cutting Machine in Ground-Orbit Type

    Large Fiber Laser Cutting Machine The Ground Orbital Laser Cutting Machine type ensures supper large metal sheet cutting area. 3m*12m and 4m*24m laser cutting area for choice. We get the idea from ...

    tingali langkung
  • High Power Laser Mesin motong 12KW(12000W) Serat Laser
    High Power Laser Mesin motong 12KW(12000W) Serat Laser

    High Power Laser Cutting Machine – Laser Radiation Safety Protection: The laser power of the high-power fiber laser cutting machine is from 8000W (8kw), 12kw laser, 15kw laser, 20kw lase...

    tingali langkung
  • 4000w 6000w 8000w Serat Mesin motong Lambaran
    4000w 6000w 8000w Serat Mesin motong Lambaran

    Enclosed and Exchange Table Fiber Laser Cutting Machine  Features: GF-JH series 6000W, 8000W laser cutter is equipped with IPG / nLIGHT laser generator as well as other efficient drive systems...

    tingali langkung
  • Instalasi Gratis Muka Serat Mesin motong Laser
    Instalasi Gratis Muka Serat Mesin motong Laser

    Free Installation Design Open Type Fiber Laser Cutting Machine Cutting Area: 1500*3000mm

    tingali langkung
  • Lambaran Type Metal Lambaran sareng Mesin Serat Laser Serat Tube
    Lambaran Type Metal Lambaran sareng Mesin Serat Laser Serat Tube

    Buka Tipe Lambaran Logam sareng Tube Serat Laser Cutting Machine GF-1530T / GF-1540T / GF-1560T Dina raraga minuhan kabutuhan konsumén anu beuki rumit, Golden Laser parantos ngembangkeun sacara mandiri ...

    tingali langkung
  • Pinuh Closed Pallet Changer Fiber Laser Pipe sareng Mesin motong Lambaran
    Pinuh Closed Pallet Changer Fiber Laser Pipe sareng Mesin motong Lambaran

    Full Closed Exchange Table Fiber Laser Tube and Metal Sheet Cutting Machine GF-1530JHT / GF-1540JHT / GF-1560JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT This fiber laser cutting machine has a fully enclosed pro...

    tingali langkung
  • Lambaran Tertutup Desain Logam sareng Mesin motong Laser Tube
    Lambaran Tertutup Desain Logam sareng Mesin motong Laser Tube
  • Multifungsi 3D Robot Laser Cutting Machine Pikeun Lambaran Logam Sareng Metal Tube Cut
    Multifungsi 3D Robot Laser Cutting Machine Pikeun Lambaran Logam Sareng Metal Tube Cut

    3D Robot Laser Cutting Machine   One machine with two functions... Different from a normal robot laser cutting machine, this one especially design for both sheet materials and shapes tubes cu...

    tingali langkung
  • Robotic Arm Serat Laser 3D Mesin motong
    Robotic Arm Serat Laser 3D Mesin motong

    3D laser Cutting Machine  - Fiber Laser Cutter with Robotic Arm System.  Robot 3D Laser Cutting Machine Highlights   1. XR160L for my company positioning automotive sheet metal processi...

    tingali langkung
  • Mesin Kawat Laser Handheld
    Mesin Kawat Laser Handheld

    Handheld Laser Welding Machine Suit For Different Metal Welding, Especially Stainless Steel Sheet Welding.  But wait, there is more Why Use Laser Welding Machine? “...

    tingali langkung
  • 3D Robotic Arm Laser Mesin las
    3D Robotic Arm Laser Mesin las

    3D Robotic Arm Laser Welding Machine Laser las ngagaduhan kaunggulan diaméter titik las alit, seam las sempit sareng pangaruh las anu hadé. Saatos las, teu kedah nambihkeun deui ...

    tingali langkung
  • Mesin motong Laser Co2 pikeun Papan MDF / Acrylic / Stainless Steel / CS / Aluminium
    Mesin motong Laser Co2 pikeun Papan MDF / Acrylic / Stainless Steel / CS / Aluminium

    Metal and Non Metal Laser Cutting Machine GRF-1530 Adopts with high power Germany Rofin CO2RF Laser generator both cut metal and non-metal materials.  The anti-reflecting device, with steel girder ...

    tingali langkung

Saha anu nganggo Mesin Laser Laser Fiber Laser Cutting Ayeuna sareng Naon Anu Dicarioskeun

Mesin motong Laser Tube di Kanada

Leres. ampir 11 000 WIB sareng langkung ti 4 taun ka hareup urang masih wareg mesin motong laser tabung anjeun. Kuring Tetep Ngainpokeun upami Peryogi Inpormasi Langkung tina Mesin motong Laser Anjeun. Hatur nuhun.

Bapa . Vincent Roy - Di Kanada

Hiji deui mesin motong pipa P2060A 3kw mimiti damel di Brazil

Pikeun alat-alat mesin Produsén Laser Metal - Produsén Emas Laser (Vtop Laser) tiasa dianggo pikeun produk anu teu aya anu tiasa dianggo, pikeun waktos anu payun sareng 6 jam, ogé Yan Liang Hatur nuhun kana bantosan anjeun!

Tuan Anderson Ramalho

Mesin motong Laser Lambaran Italia-Logam

Pokokna selamat, mesin anjeun geulis! ayeuna sasarengan sareng anjeun kuring leres-leres diajar sadayana sacara detil, éta hebat pisan! Sareng hatur nuhun ka anjeun ogé Ming anu parantos aya di tukangeun kuring salami ieu sareng parantos sabar pisan

Ibu Arianna

Fiber Laser Cutting Machine in USA

Machine is sooo awesome!

I am beyond happy with quality and the quality of the machine. Golden Laser machine is so much nicer than other brands. You’re team makes the best machines we have seen!

Mr. Ryan

Naha Laser Emas Dipercaya ku Global Leading Brand

Kamampuhan ngarobih:

Golden Laser have strong R&D ability to produce metal laser cutting machines, we afford lots of customization fiber laser cutting machines solution for different metalworking, fabrication, structure industry customers.

17 Year Produce Expert:

Wuhan Golden Laser Co., LTD as laser machine manufacturers produces metal laser cutting machines since 2005, accumulated lots of experience in choosing reliable spare parts suppliers's and produce high-quality metal laser cutting machines. Strict Quality Control System to ensure the good using experience.

Saatos Kamampuhan Layanan:

Golden Laser Service team will be online 24/7 to provide you with the best metal laser cutter technology support, fully laser metal cutting parameters for different metal materials support to quickly understand the use of laser cutters. On-time door-to-door support guarantees the good use of fiber laser cutter.

CE | Sertifikasi FDA:

According to different country's import demand, especially the Euro and USA Market demand, Golden Laser fiber laser cutting machine gets CE, FDA, SGS certification, ensure operator's safety in production.

Ask Us About Our Fiber Laser Cutting Machine

At Golden Laser, we offer over 100 type sheet metal laser cutting machines and tube laser
cutting machines in different laser power from 1.5kw to 30KW laser, Request a free quote from us today!

Warta & Tren

tingali langkung

Kirim pesen ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami