Milarian Solusi Mesin Pemotong Serat Laser pangsaéna dina Industri Fabrikasi Logam Anjeun

Kéngingkeun Solusi Pemotong Laser Logam Industri anjeun Ayeuna!

Serat laser motong pabrik Mesin pikeun Roket Proyék Anjeun.

Dimana anjeun peryogi mesin motong serat laser pikeun merek anjeun, atanapi peryogi mesin motong serat laser pikeun proyék-proyék anjeun, Golden Laser tiasa salawasna nyugemakeun kabutuhan anu béda.

Salaku salah sahiji produsén mesin motong laser kalungguhan di Cina.Golden Laser serat laser mesin motong mastikeun atawa ngaleuwihan CE |FDA |Standar industri SGS

Panganyarna Produk Series

  • Pipa & Tube Laser Mesin motong
  • Metal Lambaran Laser Mesin motong
  • Plat Metal Jeung Tube Laser Mesin Motong
  • Robotic Arm 3D Laser Motong Sareng Mesin Las
  • Metal & Non-logam Laser Mesin motong
  • Siku Pipe pas laser motong Mmachine
    Siku Pipe pas laser motong Mmachine

    Siku pipe pas laser motong mesin motong laser 90 derajat siku pipe, 45-Gelar pipe siku, Y pipe pas, T pas pipe Mesin Solusi.Panaros Ayeuna Pipa Laser ...

    nempo leuwih
  • Luhur-tungtung calakan CNC laser pipe motong Mesin P2060A
    Luhur-tungtung calakan CNC laser pipe motong Mesin P2060A

    High-end Intelligent CNC Laser Pipe Cutting Machine P2060A Hususna pikeun tabung logam sareng pipa kalayan motong tepat tinggi ... Cocog pikeun tabung logam bentukna anu béda sareng pipa logam laser cut, ...

    nempo leuwih
  • Metal Round tube Serat laser motong Mesin P120
    Metal Round tube Serat laser motong Mesin P120

    Round Metal Tube Fiber Laser Cutting Machine P120 Fiber Laser Cutting Machine Kaunggulan Bandingkeun jeung mesin jahit, tube serat laser mesin motong kalawan hasil motong leuwih alus teuing, euweuh sla...

    nempo leuwih
  • 3D 5Axis Serat laser Tube motong Mesin -Bevel motong laser
    3D 5Axis Serat laser Tube motong Mesin -Bevel motong laser

    3D 5axis Fiber Laser Tube Cutting Machine - kalawan Rotary 3D Laser Cutting Head for Tube Bevel Cutting... Cocog pikeun motong bevel alur bentukna béda dina tabung logam, tube diaméterna luar c ...

    nempo leuwih
  • Serat Laser Mesin motong badag dina Ground-Orbit Tipe
    Serat Laser Mesin motong badag dina Ground-Orbit Tipe

    Mesin Pemotong Laser Serat Badag The Ground Orbital Laser Cutting Machine tipe ensures dahar peuting aréa motong lambar logam badag.3m * 12m sarta 4m * 24m aréa motong laser pikeun pilihan.Urang meunang ide ti ...

    nempo leuwih
  • High Power Laser Mesin motong 12KW(12000W) Serat Laser
    High Power Laser Mesin motong 12KW(12000W) Serat Laser

    Mesin Motong Laser Daya Tinggi - Perlindungan Kasalametan Radiasi Laser: Kakuatan laser tina mesin motong laser serat kakuatan tinggi nyaéta tina 8000W (8kw), 12kw laser, 15kw laser, 20kw lase ...

    nempo leuwih
  • 4000w 6000w 8000w Serat Laser Lambaran Mesin motong
    4000w 6000w 8000w Serat Laser Lambaran Mesin motong

    Enclosed and Exchange Table Fiber Laser Cutting Machine Features: GF-JH series 6000W, 8000W laser cutter ieu dilengkepan IPG / nLIGHT laser generator ogé sistem drive efisien séjén...

    nempo leuwih
  • Bébas Instalasi Buka Tipe Serat Laser Mesin motong
    Bébas Instalasi Buka Tipe Serat Laser Mesin motong

    Desain Instalasi Bébas Buka Tipe Serat Laser Mesin motong Area: 1500 * 3000mm

    nempo leuwih
  • Buka Tipe Lambaran Metal jeung Tube Serat Laser Mesin motong
    Buka Tipe Lambaran Metal jeung Tube Serat Laser Mesin motong

    Open Type Metal Sheet and Tube Fiber Laser Cutting Machine GF-1530T / GF-1540T / GF-1560T Pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu beuki kompleks, Golden Laser sacara mandiri ngembangkeun ...

    nempo leuwih
  • Pinuh Closed Usuk Changer Serat laser pipe na lambaran motong Mesin
    Pinuh Closed Usuk Changer Serat laser pipe na lambaran motong Mesin

    Méja Bursa Tertutup Pinuh Serat Laser Tube sareng Mesin Pemotong Lembaran Logam GF-1530JHT / GF-1540JHT / GF-1560JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT Mesin motong laser serat ieu ngagaduhan pro...

    nempo leuwih
  • Ditutup Desain Metal lambar jeung Tube Laser Mesin motong
    Ditutup Desain Metal lambar jeung Tube Laser Mesin motong
  • Multifungsi 3D Robot Laser Mesin motong Pikeun Lambaran Metal Jeung Metal Tube Cut
    Multifungsi 3D Robot Laser Mesin motong Pikeun Lambaran Metal Jeung Metal Tube Cut

    3D Robot Laser Mesin Motong Hiji mesin jeung dua pungsi... Béda ti mesin motong laser robot normal, ieu utamana rarancang pikeun duanana bahan lambar jeung bentuk tabung cu ...

    nempo leuwih
  • Robotic Arm Serat Laser 3D Mesin motong
    Robotic Arm Serat Laser 3D Mesin motong

    Mesin motong laser 3D - Serat Laser Cutter jeung Robotic Arm System.Robot 3D Laser Cutting Machine Highlights 1. XR160L pikeun parusahaan kuring positioning automotive sheet metal processi ...

    nempo leuwih
  • Handheld Laser Mesin Las
    Handheld Laser Mesin Las

    Handheld laser las Mesin jas Pikeun las Metal Béda, Utamana las las stainless steel.Tapi antosan, aya deui Naha Paké Laser Mesin Las?“...

    nempo leuwih
  • 3D Robotic Arm Laser Mesin Las
    3D Robotic Arm Laser Mesin Las

    3D Robotic Arm Laser Welding Machine Laser welding gaduh kaunggulan diaméter titik las leutik, kelim weld sempit sareng pangaruh las anu saé.Saatos las, teu perlu perlakuan salajengna ...

    nempo leuwih
  • Co2 Laser Mesin motong pikeun MDF Board / Acrylic / Stainless Steel / CS / Aluminium
    Co2 Laser Mesin motong pikeun MDF Board / Acrylic / Stainless Steel / CS / Aluminium

    Metal jeung Non Metal Laser Mesin motong GRF-1530 Adopts kalawan kakuatan tinggi Jerman Rofin CO2RF laser generator duanana motong logam jeung bahan non-logam.Alat anti-reflecting, kalayan girder baja ...

    nempo leuwih

Anu ngagunakeun Golden Laser Serat Laser Mesin Motong Ayeuna jeung Naon maranehna Ucapkeun

Mesin motong laser tube di Kanada

Sumuhun.meh 11 000 WIB sarta leuwih ti 4 taun engké urang masih wareg tina mesin motong laser tube Anjeun.Kuring tetep anjeun terang upami peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan mesin motong laser anjeun.hatur nuhun.

Bapa .Vincent Roy - Di Kanada

Hiji deui P2060A 3kw mesin motong pipa mimitian digawé di Brazil

Máquina para tubo ti Metal Laser Cutting Machine Manufacturers – Golden Laser (Vtop Laser) dipasang jeung ngahasilkeun euweuh klién, efetue a instalação jeung treinamento em 6 taun, obligasi Yan Liang Hatur nuhun pikeun pitulung anjeun!

Bapak Anderson Ramalho

Italia-Metal Lambaran Laser Mesin motong

Atoh ucapan salamet, mesin anjeun geulis!ayeuna sareng anjeun kuring parantos diajar sadayana sacara rinci, éta hebat pisan!Sareng hatur nuhun ka anjeun ogé Ming anu parantos aya di tukangeun kuring salami ieu sareng parantos kasabaran

Cik Arianna

Serat Laser Mesin motong di AS

Mesinna saé pisan!

Kami saluareun senang jeung kualitas sarta kualitas mesin.Mesin Laser Emas langkung saé tibatan merek sanés.Tim anjeun ngadamel mesin pangsaéna anu kami tingali!

Tuan Ryan

Naha Golden Laser Dipercaya ku Brand Anjog Global

Kamampuhan kustomisasi:

Golden Laser gaduh pangabisa R&D kuat pikeun ngahasilkeun mesin motong laser logam, urang mampuh kavling kustomisasi serat laser mesin motong solusi pikeun metalworking béda, fabrikasi, struktur konsumén industri.

Ahli Produksi 17 Taun:

Wuhan Golden Laser Co., LTD salaku pabrik mesin laser ngahasilkeun mesin motong laser logam saprak 2005, akumulasi loba pangalaman dina milih suppliers suku cadang dipercaya jeung ngahasilkeun mesin motong laser logam kualitas luhur.Sistem Kontrol Kualitas anu ketat pikeun mastikeun pangalaman ngagunakeun anu saé.

Saatos Service Kamampuhan:

Tim Golden Laser Service bakal online 24/7 nyadiakeun Anjeun sareng pangrojong téhnologi cutter laser logam pangalusna, pinuh laser parameter motong logam pikeun rojongan bahan logam béda pikeun gancang ngartos pamakéan cutters laser.Pangrojong panto-ka-panto dina waktosna ngajamin panggunaan serat laser cutter.

CE |Sertifikasi FDA:

Numutkeun paménta impor nagara béda urang, utamana paménta Euro sarta Pasar AS, Golden Laser mesin motong serat laser meunang CE, FDA, sertifikasi SGS, mastikeun kaamanan operator di produksi.

Tanya Kami Ngeunaan Mesin Pemotong Serat Laser Kami

Di Golden Laser, kami nawiskeun langkung ti 100 jinis mesin motong laser lambar logam sareng laser tabung
mesin motong dina kakuatan laser béda ti 1.5kw mun 30KW laser, Nyuhunkeun cutatan bébas tina kami kiwari!

News & Tren

nempo leuwih

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami