Golden Laser - Laser Tube Mesin motong, Serat Laser Mesin motong
Mega Series Tube Laser Mesin motong
Kami Sesuaikeun Tube Laser Cutting Machine pikeun Béda Metal Tube Processing Line
High Power Serat Laser Mesin motong

Manggihan Solusi Serat Laser Mesin motong pangalusna
Dina Industri Fabrikasi Metal Anjeun

Kéngingkeun Solusi Pemotong Laser Logam Industri anjeun Ayeuna!

Serat laser motong pabrik Mesin pikeun Roket Proyék Anjeun.

Dimana anjeun peryogi mesin motong serat laser pikeun merek anjeun, atanapi peryogi mesin motong serat laser pikeun proyék-proyék anjeun, Golden Laser tiasa salawasna nyugemakeun kabutuhan anu béda.

Salaku salah sahiji produsén mesin motong laser kalungguhan di Cina.Golden Laser serat laser mesin motong mastikeun atawa ngaleuwihan CE |FDA |Standar industri SGS

Panganyarna Produk Series

  • Pipa & Tube Laser Mesin motong
  • Metal Lambaran Laser Mesin motong
  • Plat Metal Jeung Tube Laser Mesin Motong
  • Robotic Arm 3D Laser Motong Jeung Mesin Las
  • Metal & Non-logam Laser Mesin motong
  • Leutik Tube Otomatis Laser Mesin motong
    Leutik Tube Otomatis Laser Mesin motong

    Mesin Pemotong Laser Tube Leutik - Khusus Desain pikeun Tube Logam Diaméter Leutik sareng Tengah sareng Pipa Lampu Laser Cutting Jas Diaméter Luar Tabung Logam Ti Φ16mm dugi ka Φ120mm, Sui...

    nempo leuwih
  • Opat Chucks Tube Laser Cuttting Mesin
    Opat Chucks Tube Laser Cuttting Mesin

    0 Tailer Tube Laser Cutting Solution -Opat Chucks Tube Cutter Sisi-Mounted Bed Structure... Pastikeun dahar peuting desain panjang mesin motong laser tube Struktur ranjang modular e...

    nempo leuwih
  • Luhur-tungtung calakan CNC mesin motong pipa laser
    Luhur-tungtung calakan CNC mesin motong pipa laser

    High-end Intelligent CNC Laser Pipe Cutting Machine Hususna pikeun tabung logam sareng pipa kalayan motong tepat tinggi ... Cocog pikeun tabung logam bentukna anu béda sareng pipa logam laser cut, sapertos ...

    nempo leuwih
  • 3D 5Axis Serat laser Tube motong Mesin -Bevel motong laser
    3D 5Axis Serat laser Tube motong Mesin -Bevel motong laser

    3D 5axis Fiber Laser Tube Cutting Machine - kalawan Rotary 3D Laser Cutting Head for Tube Bevel Cutting... Cocog pikeun motong bevel alur bentukna béda dina tabung logam, tube diaméterna luar c ...

    nempo leuwih
  • Leutik Serat laser motong Mesin Full Closed Cover
    Leutik Serat laser motong Mesin Full Closed Cover

    Mesin Pemotong Laser Serat Leutik sareng Controller Bus… FScut 8000 mangrupikeun sistem beus khusus kakuatan tinggi, anu dikembangkeun dumasar kana téknologi beus EtherCAT, Sistem beus res ...

    nempo leuwih
  • High Precision Serat laser motong Mesin Linear Motor Tipe
    High Precision Serat laser motong Mesin Linear Motor Tipe

    Mesin Pemotong Laser Serat Kecepatan Tinggi sareng Precision Tinggi Pikeun Emas / Sliver kalayan motor linier C06 (GF-6060) mesin motong serat laser utamina pikeun ngolah-speed tinggi sareng...

    nempo leuwih
  • High Power Laser Mesin motong 12KW(12000W) Serat Laser
    High Power Laser Mesin motong 12KW(12000W) Serat Laser

    Mesin Pemotongan Laser Daya Tinggi - Perlindungan Kasalametan Radiasi Laser: Kakuatan laser tina mesin motong laser serat kakuatan tinggi nyaéta tina 8000W (8kw), 12kw laser, 15kw laser, 20kw laser, 3 ...

    nempo leuwih
  • Serat Laser Mesin motong badag dina Ground-Orbit Tipe
    Serat Laser Mesin motong badag dina Ground-Orbit Tipe

    Mesin Pemotong Laser Serat Badag The Ground Orbital Laser Cutting Machine tipe ensures dahar peuting aréa motong lambar logam badag.3.5m * 16m sarta 3.5m * 24m aréa motong laser pikeun pilihan.Urang meunang ide...

    nempo leuwih
  • terpadu Control Panel Lambaran jeung Tube Laser Mesin motong
    terpadu Control Panel Lambaran jeung Tube Laser Mesin motong

    Lambaran Logam Terpadu sareng Mesin Pemotong Laser Serat Tube E3t & E6t Golden Laser sacara mandiri ngembangkeun séri E3t, E6t tina lambaran logam sareng tabung mesin motong laser serat terpadu...

    nempo leuwih
  • Buka Tipe Lambaran Metal jeung Tube Serat Laser Mesin motong
    Buka Tipe Lambaran Metal jeung Tube Serat Laser Mesin motong

    Open Type Metal Sheet and Tube Fiber Laser Cutting Machine E3t plus & E6t plus Golden Laser geus mandiri ngembangkeun E3t plus, E6t plus runtuyan lambar logam jeung tube terpadu serat la...

    nempo leuwih
  • Pinuh Closed Usuk Changer Serat laser pipe na lambaran motong Mesin
    Pinuh Closed Usuk Changer Serat laser pipe na lambaran motong Mesin

    Méja Pertukaran Tertutup Pinuh Serat Laser Tube sareng Mesin Pemotong Lembaran Logam Tipe Modél: GF-1530JHT / GF-1540JHT / GF-1560JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT Mesin motong serat laser ieu ngagaduhan ...

    nempo leuwih
  • Ditutup Desain Metal lambar sarta Tube Laser Mesin motong
    Ditutup Desain Metal lambar sarta Tube Laser Mesin motong

    Metal Sheet Jeung Tube Laser Mesin motong Dural fungsi serat laser mesin motong pikeun duanana lambar logam jeung motong tube.Desain katutup pinuh ku méja kerja bursa, standar aréa motong w ...

    nempo leuwih
  • Robot Laser Mesin motong Cell
    Robot Laser Mesin motong Cell

    3D Robot Laser Mesin motong Cell Enclosed Desain kalawan Otomatis Spare Parts Conveyor Line.Hayu urang ngamimitian!Mitra Kami Sorotan Robot Laser Mesin Cutting Cell pinuh Ngalampirkeun ...

    nempo leuwih
  • Handheld Laser Mesin Las
    Handheld Laser Mesin Las

    Update 3 di 1 Handheld Laser Mesin Las Jas Pikeun Béda Metal las, motong, beberesih.Utamana las las stainless steel.Tapi antosan, aya deui Naha ...

    nempo leuwih
  • Multifungsi 3D Robot Laser Mesin motong Pikeun Lambaran Metal Jeung Metal Tube Cut
    Multifungsi 3D Robot Laser Mesin motong Pikeun Lambaran Metal Jeung Metal Tube Cut

    3D Robot Laser Mesin Motong Hiji mesin jeung dua pungsi... Béda ti mesin motong laser robot normal, ieu utamana rarancang pikeun duanana bahan lambar jeung bentuk tube ...

    nempo leuwih
  • 3D Robotic Arm Laser Mesin Las
    3D Robotic Arm Laser Mesin Las

    3D Robotic Arm Laser Welding Machine Laser welding gaduh kaunggulan diaméter titik las leutik, kelim weld sempit sareng pangaruh las anu saé.Saatos las, teu perlu perlakuan salajengna ...

    nempo leuwih
  • Co2 Laser Mesin motong pikeun MDF Board / Acrylic / Stainless Steel / CS / Aluminium
    Co2 Laser Mesin motong pikeun MDF Board / Acrylic / Stainless Steel / CS / Aluminium

    Metal jeung Non Metal Laser Mesin motong GRF-1530 Adopts kalawan kakuatan tinggi Jerman Rofin CO2RF laser generator duanana motong logam jeung bahan non-logam.Alat anti-reflecting, kalayan girder baja ...

    nempo leuwih

Anu ngagunakeun Golden Laser Serat Laser Mesin Motong Ayeuna jeung Naon maranehna Ucapkeun

Kasaksian customer ti Kanada anu ngagunakeun mesin motong laser tube.

Mesin motong laser tube di Kanada

Sumuhun.meh 11 000 WIB sarta leuwih ti 4 taun engké urang masih wareg tina mesin motong laser tube Anjeun.Kuring tetep anjeun terang upami peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan mesin motong laser anjeun.hatur nuhun.

Bapa .Vincent Roy - Di Kanada
Eupan Balik Palanggan tina mesin motong pipa P2060A 3kw mimiti damel di Brazil

Hiji deui P2060A 3kw mesin motong pipa mimitian digawé di Brazil

Máquina para tubo ti Metal Laser Cutting Machine Manufacturers – Golden Laser (Vtop Laser) dipasang jeung ngahasilkeun euweuh klién, efetue a instalação jeung treinamento em 6 taun, obligasi Yan Liang Hatur nuhun pikeun pitulung anjeun!

Bapak Anderson Ramalho
Eupan balik Palanggan Italia ngeunaan mesin motong laser serat laser emas

Italia-Metal Lambaran Laser Mesin motong

Atoh ucapan salamet, mesin anjeun geulis!ayeuna sareng anjeun kuring parantos diajar sadayana sacara rinci, éta hebat pisan!Sareng hatur nuhun ka anjeun ogé Ming anu parantos aya di tukangeun kuring salami ieu sareng parantos kasabaran

Cik Arianna
Eupan Balik Pelanggan Emas Laser Serat Laser Mesin Motong Di AS

Serat Laser Mesin motong di AS

Mesinna saé pisan!

Kami saluareun senang jeung kualitas sarta kualitas mesin.Mesin Laser Emas langkung saé tibatan merek sanés.Tim anjeun ngadamel mesin pangsaéna anu kami tingali!

Tuan Ryan

Naha Golden Laser Dipercaya ku Brand Anjog Global

Kamampuhan kustomisasi:

Golden Laser gaduh kamampuan R&D anu kuat pikeun ngahasilkeun mesin motong laser logam, urang mampuh seueur kustomisasi serat laser mesin motong solusi pikeun metalworking béda, fabrikasi, konsumén industri struktur.

Ahli Produksi 18 Taun:

Wuhan Golden Laser Co., LTD salaku pabrik mesin laser ngahasilkeun mesin motong laser logam saprak 2005, akumulasi loba pangalaman dina milih suppliers suku cadang dipercaya jeung ngahasilkeun mesin motong laser logam kualitas luhur.Sistem Kontrol Kualitas anu ketat pikeun mastikeun pangalaman ngagunakeun anu saé.

Saatos Service Kamampuhan:

Tim Golden Laser Service bakal online 24/7 nyadiakeun Anjeun sareng pangrojong téhnologi cutter laser logam pangalusna, pinuh laser parameter motong logam pikeun rojongan bahan logam béda pikeun gancang ngartos pamakéan cutters laser.Pangrojong panto-ka-panto dina waktosna ngajamin panggunaan serat laser cutter.

CE |Sertifikasi FDA:

Numutkeun paménta impor nagara béda urang, utamana paménta Euro sarta Pasar AS, Golden Laser mesin motong serat laser meunang CE, FDA, sertifikasi SGS, mastikeun kaamanan operator di produksi.

Tanya Kami Ngeunaan Mesin Pemotong Serat Laser Kami

Di Golden Laser, kami nawiskeun langkung ti 100 jinis mesin motong laser lambar logam sareng laser tabung
mesin motong dina kakuatan laser béda ti 1.5kw mun 30KW laser, Nyuhunkeun cutatan bébas tina kami kiwari!

News & Tren

nempo leuwih

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami