Mesin motong serat laser Badé Dipaké dina Industri Mana?

Kéngingkeun Solusi Pemotong Laser Industri Anjeun Ayeuna!

Pabrik Mesin motong Laser pikeun Roket Proyék Anjeun.

Dimana anjeun peryogi serat laser mesin motong pikeun mérek anjeun, atanapi peryogi serat laser mesin motong pikeun proyék-proyék anjeun, Golden Laser salawasna tiasa nyéépkeun kabutuhan anu béda-béda.

Salaku salah sahiji produsen mesin motong laser timah di Cina. Mesin motong laser laser serat mastikeun atanapi ngaleuwihan CE | FDA | Standar industri SGS

Produk pangénggalna

  • Pipe & pipah motong laser Mesin
  • Metal Lambaran Mesin laser motong
  • Metal Lempeng Jeung pipah laser Mesin motong
  • Robotic Arm 3D laser motong jeung las Mesin
  • Metal & Non-logam laser Mesin motong
  • Laser Tube Cutting Machine Three Chuck Pikeun Beurat Kawajiban
    Laser Tube Cutting Machine Three Chuck Pikeun Beurat Kawajiban

    Heavy Duty Laser Tube Cutting Machine Especially Design for Thick and Large Diameter Tubes cutting, With Automatic Uploading and Downloading  System Increase the Production Efficiency Very We...

    tingali langkung
  • 3D 5Axis Serat Laser Tube Cutting Machine -Bevel Cutting Laser
    3D 5Axis Serat Laser Tube Cutting Machine -Bevel Cutting Laser

    Mesin motong tabung laser serat sumbu 3D sareng sirah laser Rotary pikeun motong tabung bevel ... cocog pikeun motong alur bentuk anu béda dina tabung logam, tabung diameter luarna tiasa 20-200mm, tabung lengt ...

    tingali langkung
  • Tinggi-tungtung calakan CNC Laser Pipe Mesin motong P2060A
    Tinggi-tungtung calakan CNC Laser Pipe Mesin motong P2060A

    High-end Intelligent CNC  Laser Pipe Cutting Machine P2060A Especially for metal tubes and pipes with high precise cutting...  Suit for different shape metal tube and metal pipes laser cut, such as...

    tingali langkung
  • Tube leutik Mesin motong laser otomatis-P1260A
    Tube leutik Mesin motong laser otomatis-P1260A

    Small Tube Laser Cutting Machine   Especially for Small Diameter Metal Tube and Light Pipes Laser Cutting Demands.  The metal tubes’ outer diameter from 16mm to 120mm,  Suit various sha...

    tingali langkung
  • High Power Laser Cutting Machine 12KW(12000W) Fiber Laser
    High Power Laser Cutting Machine 12KW(12000W) Fiber Laser

    Perlindungan Kasalametan Radiasi Laser: Kakuatan laser mesin motong laser serat kakuatan tinggi nyaéta ti 8000W (8kw), laser 12kw, laser 15kw, laser 20kw, laser 30kW. Kakuatan laser anu langkung luhur peryogi ...

    tingali langkung
  • 4000w 6000w 8000w Serat Mesin motong Lambaran
    4000w 6000w 8000w Serat Mesin motong Lambaran

    Fitur Mesin motong laser GF-JH series 6000W, cutter laser 8000W dilengkepan generator laser IPG / nLIGHT ogé sistem drive anu épisién sanés, sapertos rak gear presisi tinggi, h ...

    tingali langkung
  • Instalasi Gratis Muka Serat Mesin motong Laser
    Instalasi Gratis Muka Serat Mesin motong Laser

    Free Installation Design Open Type Fiber Laser Cutting Machine Cutting Area: 1500*3000mm

    tingali langkung
  • 3000W Lembar Karét Karét Daya Karét serat Laser
    3000W Lembar Karét Karét Daya Karét serat Laser

    Mesin motong serat laser laser GF-1530JH Golden Laser GF-1530JH mesin motong serat laser mangrupikeun produk generasi énggal kalayan tampilan énggal anu énggal sareng konfigurasi anu béda dumasar kana ori ...

    tingali langkung
  • Lambaran Tertutup Desain Logam sareng Mesin motong Laser Tube
    Lambaran Tertutup Desain Logam sareng Mesin motong Laser Tube
  • Pinuh Closed Pallet Changer Fiber Laser Pipe sareng Mesin motong Lambaran
    Pinuh Closed Pallet Changer Fiber Laser Pipe sareng Mesin motong Lambaran

    Full Closed Exchange Table Fiber Laser Tube and Metal Sheet Cutting Machine GF-1530JHT / GF-1540JHT / GF-1560JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT This fiber laser cutting machine has a fully enclosed pro...

    tingali langkung
  • Lambaran Type Metal Lambaran sareng Mesin Serat Laser Serat Tube
    Lambaran Type Metal Lambaran sareng Mesin Serat Laser Serat Tube

    Buka Tipe Lambaran Logam sareng Tube Serat Laser Cutting Machine GF-1530T / GF-1540T / GF-1560T Dina raraga minuhan kabutuhan konsumén anu beuki rumit, Golden Laser parantos ngembangkeun sacara mandiri ...

    tingali langkung
  • Mesin Kawat Laser Handheld
    Mesin Kawat Laser Handheld

    Handheld Laser Welding Machine Suit For Different Metal Welding, Especially Stainless Steel Sheet Welding.  But wait, there is more Why Use Laser Welding Machine? “...

    tingali langkung
  • Robotic Arm Serat Laser 3D Mesin motong
    Robotic Arm Serat Laser 3D Mesin motong

    3D laser Cutting Machine  - Fiber Laser Cutter with Robotic Arm  Robot 3D Laser Cutting Machine Highlights   1. XR160L for my company positioning automotive sheet metal processing indus...

    tingali langkung
  • Multifungsi 3D Robot Laser Cutting Machine Pikeun Lambaran Logam Sareng Metal Tube Cut
    Multifungsi 3D Robot Laser Cutting Machine Pikeun Lambaran Logam Sareng Metal Tube Cut

    Desain gantry kalayan méja motong lambar logam strip sareng desain dasar perlengkapan padet anu fleksibel pikeun béda bentuk tabung atanapi bagian mobil motong sareng ngelas di payun.

    tingali langkung
  • 3D Robotic Arm Laser Mesin las
    3D Robotic Arm Laser Mesin las

    3D Robotic Arm Laser Welding Machine Laser las ngagaduhan kaunggulan diaméter titik las alit, seam las sempit sareng pangaruh las anu hadé. Saatos las, teu kedah nambihkeun deui ...

    tingali langkung
  • Mesin motong Laser Co2 pikeun Papan MDF / Acrylic / Stainless Steel / CS / Aluminium
    Mesin motong Laser Co2 pikeun Papan MDF / Acrylic / Stainless Steel / CS / Aluminium

    Mesin Pedaran GRF-1530 Ngadopsi sareng kakuatan tinggi Jérman Rofin CO2RF generator laser duanana motong logam sareng matérial non-logam, alat anti cerminan, kalayan struktur girder waja kalayan stabil sareng l ...

    tingali langkung

Saha anu nganggo Mesin Laser Laser Fiber Laser Cutting Ayeuna sareng Naon Anu Dicarioskeun

Mesin motong Laser Tube di Kanada

Leres. ampir 11 000 WIB sareng langkung ti 4 taun ka hareup urang masih wareg mesin motong laser tabung anjeun. Kuring Tetep Ngainpokeun upami Peryogi Inpormasi Langkung tina Mesin motong Laser Anjeun. Hatur nuhun.

Bapa . Vincent Roy - Di Kanada

Hiji deui mesin motong pipa P2060A 3kw mimiti damel di Brazil

Pikeun alat-alat mesin Produsén Laser Metal - Produsén Emas Laser (Vtop Laser) tiasa dianggo pikeun produk anu teu aya anu tiasa dianggo, pikeun waktos anu payun sareng 6 jam, ogé Yan Liang Hatur nuhun kana bantosan anjeun!

Tuan Anderson Ramalho

Mesin motong Laser Lambaran Italia-Logam

Pokokna selamat, mesin anjeun geulis! ayeuna sasarengan sareng anjeun kuring leres-leres diajar sadayana sacara detil, éta hebat pisan! Sareng hatur nuhun ka anjeun ogé Ming anu parantos aya di tukangeun kuring salami ieu sareng parantos sabar pisan

Ibu Arianna

Naha Laser Emas Dipercaya ku Global Leading Brand

Kamampuhan ngarobih:

Kalayan kamampuan R & D anu kuat pikeun ngahasilkeun mesin motong laser logam, urang mampuh seueur mesin motong laser kustomisasi pikeun palanggan industri anu béda.

Ahli ngahasilkeun 16 Taun:

Wuhan Golden Laser Co., LTD ngahasilkeun mesin motong laser logam ti saprak 2005, akumulasi seueur pangalaman dina milih pemasok suku cadang anu dipercaya sareng ngahasilkeun mesin motong laser logam kualitas luhur.

Saatos Kamampuhan Layanan:

Tim kami bakal onlie 24/7 pikeun nyayogikeun pangrojong téknologi laser pemotong laser pangsaéna

CE | Sertifikasi FDA:

Numutkeun paménta impor nagara urang anu béda, mesin motong serat laser urang ngagaduhan CE, FDA, sertifikasi SGS, kaamanan dina produksi.

Terang Langkung Ngeunaan Urang

Warta & Tren

tingali langkung