Bantosan Téknis

Laser emas rojongan teknis profésional

 

Dina raraga mastikeun layanan taliti tur kasampurnaan, urang teu ngan boga sampurna pre-diobral, jualan, sarta sistem layanan sanggeus-jualan, urang ogé ngalaksanakeun manajemén komprehensif di wewengkon handap:

 

Firstly, manajemén file customer Sora

 

1. Unggal customer boga file sorangan dina global sanggeus-jualan sistem ngolah informasi tina laser emas, sahingga bisa mastikeun upgrades software dina ragam timely;

2. Unggal aktivitas jasa (pangropéa, balik nganjang, survéy kapuasan customer jsb) dirékam di jéntré tur bisa queried sarta dianalisis iraha wae.Périodik cacah rékaman pangropéa pakakas customer sarta nyieun saran lumrah pikeun pamaké.

 

Bréh, manajemén tim teknis ketat

 

1. Unggal tanaga jasa saatos-jualan tina laser emas boga gelar kuliah atawa saluhureuna, sarta unggal tanaga jasa sanggeus-jualan geus undergone latihan internal jangka panjang sarta lulus sistem assessment téhnologi urang saméméh keur Certified digawekeun.

2. Kapentingan konsumén sok kahiji, sarta éta tanggung jawab unshakable miara tur respecting unggal customer.Kami ngajamin yén tina nampi keluhan ka layanan dina situs, unggal pamundut ti nasabah bakal dibayar pinuh ku laser emas.

3. Puseur layanan laser emas bakal ti jaman ka jaman sanggeus-jualan tanaga jasa pikeun latihan teknis, ngamutahirkeun pangaweruh teknis na ningkatkeun kaahlian jasa.

4. Dina raraga pikeun mastikeun perbaikan kontinyu tina layanan palanggan, kami ogé geus ngadegkeun mékanisme kompetisi jeung mékanisme cagar bakat pikeun survival jalma fittest sarta berbakat, ku kituna pikeun mastikeun yén pamaké bisa nampa layanan nyugemakeun kontinyu.

 

Katilu, Standar manajemén kabiasaan jasa

 

1. Pausahaan geus ngadegkeun kode hasil ngahijikeun Tatar jeung kritéria assessment pikeun mastikeun yén prosés palayanan geus standar sarta prosedur jasa jeung jasa anu professionally diatur.Kualitas jasa anu disababkeun ku bédana pribadi diréduksi sareng dihindari.

2. Pausahaan geus ngadegkeun sistem pengawasan jasa multi-faceted.Hukuman parna bakal ditumpukeun ka jalma anu ngalanggar etika profésional sareng norma jasa.

Kaopat, manajemén saluran informasi lemes

 

1. Konsumén tiasa komunikasi sareng kami ngalangkungan sababaraha saluran sapertos telepon, fax, surat, E-mail, sareng pesen halaman wéb.

2. Puseur layanan palanggan laser emas nengetan deukeut saluran luhur sacara real waktu.Konsultasi palanggan, keluhan sareng syarat-syarat sanésna bakal dipasihkeun deui dina waktos anu paling pondok, sareng narékahan pikeun maksimalkeun kepuasan palanggan.

 

bantosan Téknis


Dina raraga hadé ngalayanan sakabéh pamaké, sarta ngantep pamaké investasi di produk parabot laser aman tur salempang-gratis, laser emas bakal nyadiakeun pamaké kalayan layanan sanggeus-jualan alus.

 

Kami parantos ngadegkeun sistem pamrosésan inpormasi jasa saatos penjualan global sareng gaduh hotline jasa saatos penjualan 400-969-9920 pikeun nampi patarosan palanggan, keluhan sareng syarat perbaikan, sareng ngalacak para nasabah 24 jam sadinten.Palanggan urang tiasa nikmati jasa ieu:

 

1. Ti tanggal beuli, ngarasakeun bebas upgrades software pikeun hirup.

 

2. Saatos datangna mesin, staf teknis urang ogé bakal di situs nyadiakeun mimitina-waktos instalasi, commissioning jeung latihan teknis pikeun pamaké, pikeun mastikeun yén konsumén skillfully tiasa beroperasi parabot.Saatos tanda pelanggan sareng mastikeun, palatihan tiasa réngsé;

 

3. Saatos instalasi mesin anyar jeung latihan anu réngsé pikeun 2-3 poé, Emas Laser Service Center Center bakal nelepon deui customer.Telepon balik ngawengku aspék di handap ieu:
a) Dupi parabot dipasang na commissioned di tempat, sarta anjeun wareg jeung parabot?
b) Naha palanggan parantos ngawasaan metode operasi sareng naha éta tiasa beroperasi sacara mandiri, bantosan naon anu diperyogikeun?
c) Dupi anjeun wareg jeung sikep karya insinyur latihan urang?
d) Naha insinyur saatos-jualan nginpokeun ka nasabah saatos telepon penjualan pusat layanan palanggan 400-969-9920?

 

4. Numutkeun kaayaan balik, Mun aya masalah naon, puseur layanan palanggan bakal ngabéjaan ka layanan palanggan insinyur teknis atanapi insinyur latihan nyandak ukuran pikeun ngabéréskeun.Lamun masih teu bisa direngsekeun, urang bakal nganteurkeun "surat kontak karya" eupan balik ka departemén panalungtikan sarta pamekaran téhnologi relevan pikeun mantuan ngajawab.Sanggeus réngsé, puseur layanan palanggan bakal balik deui ka konsumén.

 

5. Dina raraga pikeun maksimalkeun pungsi mangpaat konsumén jeung ngamajukeun perbaikan kontinyu tina layanan laser Golden, unggal customer bakal nampa leuwih ti tilu kali nelepon deui, nyaéta:

a) Tilu poé sanggeusna sanggeus latihan instalasi mesin anyar geus réngsé;
b) Tilu bulan sanggeus latihan instalasi mesin anyar;
c) Paménta palanggan pikeun perbaikan atanapi jasa saatos penjualan;
d) Sampling kunjungan balik pikeun tipe sarua mesin sarta néangan perbaikan;

 

6. Golden laser jasa puseur telepon 400-969-9920 bebas panggero jasa bakal nampa inquiries customer, keluhan na perbaikan sarat, sarta puseur layanan palanggan dispatched insinyur sanggeus-jualan pikeun perbaikan situs.Urang janji yén konsumén lokasina dina 300 km ti toko layanan laser emas, insinyur sanggeus-jualan bakal jasa dina situs jeung perawatan dina 24 jam tina narima keluhan;konsumén lokasina 300 kilométer jauh ti outlet layanan sanggeus-jualan, insinyur sanggeus-jualan bakal nampa keluhan dina 72 jam Dina situs jasa jeung perawatan;pikeun konsumén asing kami bakal ngabales dina 10 jam, nyieun jasa perbaikan dina 72 jam.

Peryogikeun jasa saatos ayeuna!

runtuyan mesin laser emas No.

Mangga nyadiakeun Mesin Series No mun anjeun surélék kami pikeun Saatos-jasa!

 


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami