-->

News parusahaan

  • Trainning on 12KW fiber laser cutting machine

    Trainning on 12KW fiber laser cutting machine

    As the advantage of high power laser cutting machine is more and more competitive in the production, the order of over 10000w laser cutting machine increased a lot, but how to choose a right high power laser cutting machine? Just Increase the laser power? To ensure the excellent cutting result, we'd better ensure two important points. 1. The quality of the laser ...
    Maca deui

    Apr-28-2021

  • Laser Emas Dina Tabung Cina 2020

    Laser Emas Dina Tabung Cina 2020

    2020 mangrupikeun taun khusus pikeun kaseueuran jalma, pangaruh COVID-19 ampir kahirupan dulur. Éta nyandak tangtangan ageung pikeun metode dagang tradisional, khususna paméran global. Kusabab COVID-19, Golden Laser kedah ngabatalkeun seueur rencana paméran dina taun 2020. Lukly Tube China 2020 tiasa ku waktos di China. Dina paméran ieu, Golden Laser nunjukkeun NEWSET high-end mesin motong laser tube otomatis P2060A kami, éta khusus ...
    Maca deui

    Sep-30-2020

  • Golden laser & EMO Hanover 2019

    Golden laser & EMO Hanover 2019

    EMO salaku Paméran Perdagangan Dunya pikeun Alat Mesin sareng Metalworking diayakeun silih ganti di Hanover sareng Milan. Paméré internasional aya di pameran dagang ieu, bahan-bahan, produk sareng aplikasi pangénggalna. Seueur ceramah sareng forum anu dianggo pikeun tukeur inpormasi antara pabrik sareng pangguna. Pameran ieu mangrupikeun forum pikeun akuisisi palanggan énggal. Pameran dagang perdana di dunya, EMO Hannover, diayakeun ku Machi Jérman ...
    Maca deui

    Sep-06-2019

  • Nyampurnakeun ending Of Alat Pameran Mesin International Golden Vtop laser JM2019 Qingdao

    Nyampurnakeun ending Of Alat Pameran Mesin International Golden Vtop laser JM2019 Qingdao

    Pameran Alat Mesin Internasional Qingdao ka-22 diayakeun di Pusat Pameran Internasional Qingdao ti tanggal 18 nepi ka 22 Juli 2019. Rébuan pabrik kumpul di Qingdao anu éndah pikeun babarengan nyerat gerakan intelijen sareng téknologi hideung. Pameran Alat Mesin JM JINNUO parantos hasil dilaksanakeun salami 21 taun berturut ti saprak didamel. Éta diayakeun di Shandong, Jinan dina Maret, Ningbo dina Méi, Qingdao dina bulan Agustus sareng She ...
    Maca deui

    Jul-26-2019

  • Golden laser & MTA Vietnam 2019

    Golden laser & MTA Vietnam 2019

    Golden Laser is attending the local event-MTA Vietnam 2019  in Ho Chi Minh City, Vietnam, we welcome all of the customers to visit our booth and see the demonstration of our fiber laser cutting machines GF-1530 MTA VIETNAM 2019, Opening from 2 - 5 July 2019 at Saigon Exhibition & Convention Center, HCMC, MTA Vietnam 2019 is a major event provide fabulous opportunity to elevate the business further and strengthen ...
    Maca deui

    Jun-25-2019

  • Laser laser Serat Emas Di Melbourne Australia

    Laser laser Serat Emas Di Melbourne Australia

    Dina awal taun 2019, rencana strategi transformasi sareng pamutahiran divisi laser serat Goldenlaser parantos dilaksanakeun. Mimiti, éta mimitian ti aplikasi industri serat mesin motong laser, sareng ngahirupkeun kelompok pangguna industri tina tungtung handap ka tungtung luhur ku subdivisi, teras kana pamekaran calakan sareng otomatis pakakas sareng pamutahiran sinkronisasi perangkat keras sareng parangkat lunak. Akhirna, numutkeun ka globa ...
    Maca deui

    Jun-25-2019

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • >>
  • Page 1/6