News parusahaan

  • Wilujeng sumping di Golden Laser di Korea SIMTOS 2022

    Wilujeng sumping di Golden Laser di Korea SIMTOS 2022

    Wilujeng sumping di Golden Laser dina SIMTOS 2022 (Korea Seoul Machine Tool Show).SIMTOS mangrupikeun salah sahiji paméran alat mesin anu kasohor sareng profésional di Korea sareng Asia.Waktos ieu, urang bakal nunjukkeun mesin motong laser tube otomatis urang P1260A (alus dina motong tube leutik, jas motong diaméterna 20mm-120mm tabung, sarta motong tabung pasagi ti 20mm * 20mm-80 * 80mm) Handheld mesin las laser.Bakal aya seueur pilihan fu ...
    Maca deui

    Méi-18-2022

  • Wilujeng sumping di Golden Laser Booth di Tube & Pipe 2022 Jérman

    Wilujeng sumping di Golden Laser Booth di Tube & Pipe 2022 Jérman

    Ieu katilu kalina Golden Laser pikeun ilubiung dina Kawat na Tube paméran profésional.Kusabab wabah, paméran tabung Jerman, anu ditunda, tungtungna bakal dilaksanakeun sakumaha anu dijadwalkeun.Urang bakal nyandak kasempetan ieu showcase inovasi téhnologis urang panganyarna na kumaha mesin motong tube laser anyar urang nu penetrating kana sagala rupa aplikasi industri.Wilujeng sumping di stan kami No Aula 6 |18 Tube&a...
    Maca deui

    Mar-22-2022

  • Ngolah Pipa Otomatis Idéal Anjeun

    Ngolah Pipa Otomatis Idéal Anjeun

    Ngolah Pipa Otomatis Idéal Anjeun - Integrasi Tube Cutting, Grinding, sareng Palletizing Kalayan ningkatna popularitas otomatisasi, aya kahayang pikeun ngagunakeun mesin atanapi sistem tunggal pikeun ngabéréskeun sababaraha léngkah dina prosésna.Simplify operasi manual tur ningkatkeun produksi jeung ngolah efisiensi leuwih éféktif.Salaku salah sahiji pausahaan mesin laser ngarah di Cina, Golden Laser geus komitmen pikeun ngarobah tra ...
    Maca deui

    Pébruari-24-2022

  • Golden Laser Meunangkeun "National Industrial Design Center" Sertifikasi

    Golden Laser Meunangkeun "National Industrial Design Center" Sertifikasi

    Golden Laser, meunang judul "National Industrial Design Center" Anyar, Kamentrian Perindustrian sarta Téknologi Inpormasi ngumumkeun daptar angkatan kalima puseur desain industri nasional, Golden Laser Téhnologi Center, kalawan kamampuhan inovasi alus teuing jeung kacida cocog pikeun ngembangkeun industri kaperluan panalungtikan sarta pamekaran kamampuhan, hasil meunang pangakuan.Dileler gelar ...
    Maca deui

    Désémber-22-2021

  • Raycus Empowers Kamampuh Service Golden Laser urang

    Raycus Empowers Kamampuh Service Golden Laser urang

    Wuhan Raycus Fiber Laser Technologies Co., Ltd. Empowers Golden Laser's After-Sales Service Capability Wilujeng ka Golden Laser Company pikeun nampi sertipikat parantosan "Pelatihan Insinyur Integrator" ti RAYCUS Fiber laser, salaku salah sahiji komponén inti motong serat laser. mesin, nempatan bagian badag tina biaya alat-alat na oge bagian paling hese jeung ongkosna mahal tina pangropéa parabot engké ...
    Maca deui

    Désémber-10-2021

  • Wilujeng sumping di Golden Laser Booths di Wuxi Machine Tool Exhibition 2021

    Wilujeng sumping di Golden Laser Booths di Wuxi Machine Tool Exhibition 2021

    Kami bungah némbongkeun mesin motong laser serat Newest kami di Wuxi Mesin Alat Pameran di 2021. Ieu inculding serat kakuatan tinggi mesin motong laser sarta laser tube cutter nu populér di Metal Processing Market.Golden Laser urang Booth No.. B3 21 High Power Serat laser motong Mesin -GF-2060JH Laser Power ti 8000-30000W pikeun tingkat High pilihan standar panyalindungan kaamanan pikeun cutter laser kakuatan tinggi.Dipasang pinuh ...
    Maca deui

    Sep-18-2021

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • >>
  • Kaca 1 / 7
  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami