Milih A laser pipah Mesin motong Pikeun pipa Processing

Laser mesin motong tube ngalakukeun leuwih ti cut a dazzling rupa fitur sarta ngagabungkeun prosés. Éta ogé ngaleungitkeun handlings bahan jeung neundeun bagian semifinished, nyieun hiji warung amprok leuwih éfisién. Sanajan kitu, ieu teu tungtung eta. Maximizing balik kana hartosna investasi taliti analisa operasi di warung urang, reviewing sagala fitur mesin sadia tur pilihan, sarta nangtukeun mesin a sasuai.

pipe laser mesin motong p2060

Éta hésé ngabayangkeun achieving tube optimal motong-naha workpieces anu buleud, pasagi, rectangular, atawa asymmetrical di bentuk-tanpa lasers. Sistem laser revolutionized prosés motong tube, utamana ngeunaan wangun pajeulit. mesin saperti merlukeun investasi awal signifikan, utamana lamun anu gawé bareng ukuran tube badag tur ngawanohkeun automation jeung téknologi anyar séjén kana proses produksi, jadi Anjeun gé kudu rencanana taliti pikeun mastikeun yén motong tube laser nya ongkos-mujarab pikeun anjeun parusahaan.

Pamustunganana, nu kudu mertimbangkeun sababaraha variabel saméméh mutuskeun meuli mesin laser tube motong; Desain produk, proses nyederhanakeun, ngurangan ongkos, sarta respons kali aya diantara paling kritis.

tube laser cutter kalawan bastian kebat otomatis

fitur produk 

motong laser bisa nginjeumkeun sorangan mun desain produk lengkep anyar. desain inovatif tur nyusahkeun anu gampang pikeun prosés kalayan laser jeung bisa nyieun produk anu kuat sarta leuwih aesthetically pleasing, mindeng ngurangan beurat tanpa sacrificing kakuatan. lasers tube unggul dina ngarojong prosés assembly tube. Husus fitur laser-cut eta ngidinan propil tube janten ngagulung atawa ngagabung gampang bisa simplify las na assembly greatly tur pitulung ngurangan biaya produk urang.

A laser ngamungkinkeun operator pikeun liang cut na contours persis dina hiji hambalan kerja, ngaleungitkeun bagian handlings terusan pikeun prosés hilir (tingali Gambar 3). Dina hiji conto husus, sahingga sambungan tube ku laser tinimbang sawing, panggilingan, pangeboran, deburring, sarta penanganan bahan pakait ngurangan biaya manufaktur ku 30 persen.

Gampang programming ti desain gambar komputer-dibantuan ngamungkinkeun pikeun program bagéan hiji gancang pikeun motong laser, sanajan éta pikeun produksi leutik-angkatan atanapi prototyping. Teu ukur bisa sésa prosés laser tube gancang, tapi waktos setelan nyaeta minimal, jadi bisa nyieun patempatan ngan-di-waktu pikeun ngurangan biaya inventory.

Cocog Mesin ka Aplikasi

Sanggeus nyokot inventory hambalan manufaktur has anjeun, hambalan Anjeun salajengna nyaeta ka marios fitur sadia jeung mutuskeun nu penting.

Motong Power. Terus di pikiran nu paling lasers tube dilengkepan resonators nu nganteurkeun 2 KW ka 4 kW daya motong. Ieu cukup pikeun motong ketebalan maksimum has tubing hampang baja (5/16 inci) sarta ketebalan maksimum has aluminium sarta waja tubing (¼ di.) Éfisién. Fabricators nu ngolah jumlahna penting aluminium sarta stainless steel bakal butuh mesin hiji di luhur tungtung rentang kakuatan, sedengkeun pausahaan nu gawé kalawan lampu-gauge baja hampang gampang bisa meunang ku kalawan hiji di tungtung low.

Kami tube laser mesin motong P3080 3000w pikeun tabung ngolah di Australia

P3080-pipe-laser-cutter-di-Australia

Kapasitas. kapasitas mesin urang, biasana dipeunteun dina beurat maksimum per leumpang, nyaéta tinimbangan kritis sejen.

Tabung datangna dina rupa-rupa ukuran baku, ilaharna ti 20 nepi ka 30 kaki sarta kadangkala panjang. Hiji produsén alat aslina atanapi kontrak produsén pesenan tube dina ukuran custom pikeun ngaleutikan besi tua na kituna kudu mertimbangkeun hiji mesin nu cocog ukuran bahan umum. pilihan meunang bit leuwih nyusahkeun keur warung pakasaban. Tabung ti ngagiling anu ilaharna 24 ft. Panjang pikeun diaméter nepi ka 6 di. Na 30 ft. Panjang pikeun propil nepi ka 10 di. Diaméterna. Dina rentang ukuran ieu, kapasitas beurat has sistem tube laser bisa nepi ka 27 pon per kaki linier.

Beban bahan sarta ngabongkar momotanana. faktor sejen dina Pilihan mesin téh alatan kamampuhna pikeun kadaharan di bahan baku. A mesin laser has, motong bagian has, ngalir kitu gancang yén manual loading prosés moal bisa nyimpen nepi, jadi mesin motong tube laser ilaharna datangna ku bastian kebat, nu beban bundles nepi ka 8.000 lbs. tina bahan kana majalah. bastian nu misahkeun tabung na beban aranjeunna hiji-hiji kana mesin. The bastian kebat ogé bisa nganteurkeun sababaraha tabung atah kana majalah panyangga pikeun ngurangan kali loading antara tabung nepi sakumaha saeutik jadi 12 detik. Ngalihkeun ti hiji ukuran tube ka sejen dijieun basajan ku hiji mékanisme otomatis dina bastian nu. Kabéh pangaluyuan diperlukeun pikeun ukuran tube anyar anu diatur ku controller nu.

Nalika éta perlu ngeureunkeun hiji produksi badag ngaji keur pakasaban leutik, masih penting mibanda sababaraha pilihan beban manual. operator nu reureuh ngajalankeun produksi, beban sacara manual jeung prosés nu tabung nepi ngalengkepan proyék leutik, teras dihirupkeun produksi ngaji. Unloading ogé asalna kana antrian. Sisi unloading pakakas pikeun tabung rengse téh biasana 10 ft. Panjang tapi bisa ngaronjat pikeun nampung panjangna sahiji bagéan rengse diolah.

laser mesin motong pikeun ngolah tubelaser mesin motong pikeun tabung

Kelim na Wangun deteksi. tabung dilas dipaké dina produk dijieun leuwih ti tabung seamless, sarta kelim weld bisa ngaganggu jeung prosés motong laser jeung kamungkinan teh assembly final. A mesin laser dilengkepan hardware katuhu biasana bisa ngadeteksi seams dilas ti luar, tapi sakapeung finish tube urang obscures kelim nu. Hiji sistem kelim-sensing has migunakeun dua kaméra sareng dua sumber lampu kasampak di luar jeung jero tina tube ka ngadetéksi kelim weld. Saatos sistem visi ngadeteksi kelim weld, software jeung kontrol sistim mesin urang muterkeun tabung pikeun ngaleutikan dampak nu weld kelim urang dina produk rengse.

Paling sistem tube laser bisa motong buleud, pasagi, sarta rectangular tubing, kitu ogé propil kayaning wangun teardrop, beusi sudut, sarta C-kanal. propil asymmetrical bisa nangtang pikeun muka tur clamp leres, jadi hiji kaméra pilihan dilengkepan cahaya husus inspects tabung mangsa proses loading tur ngaluyukeun Amrik teh nurutkeun ka profil kauninga. Ieu ensures loading dipercaya jeung motong propil asymmetrical.

Motong Kepala. Bevel motong penting keur pas tabung cut babarengan pikeun las. Bevel motong merlukeun sirah motong anu tilts nepi ka 45 derajat di boh arah mangsa proses motong. Pikeun kasalametan processing tambahan dina mangsa proses motong bevel kompléks, hulu motong bisa jadi aman ku magnet. Dina kasus hiji tabrakan antara workpiece tubular jeung sirah, anu detaches sirah; eta bisa reattached dina ngan sababaraha detik. Ogé nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagabungkeun kapala motong bevel kalawan-speed tinggi tambahan sumbu keur ningkat akselerasi motong, sahingga paningkatan dina produktivitas parabot approaching 30 persen.

maximizing Kekecapan

Saatos identifying nilai a laser tube Sistim motong bisa mawa kana proses produksi, Anjeun kudu Konpigurasikeun yen alat-alat pikeun aplikasi Anjeun. Contona, teuing pondok tina sistem loading tiasa serius dampak efisiensi nyarang bagian rengse, nu naek besi tua, bari panjang teuing ngeunaan sistem hiji bakal merlukeun hiji investasi awal luhur na spasi lanté leuwih ti anu diperlukeun. Salian néangan saran ti pabrik sistem, anjeun bakal kedah motong bagian sampel sarta evaluate unggal pilihan sadia pikeun mastikeun hasil investasi anjeun di balik pangsaena.

Palanggan Loka pipe laser cutter Dina kami

Serat laser pipah pipe cutter 3000W P3080 Pikeun tabung Processing Dina Perancis

Serat laser motong mesin keur tube logam

Automotic kebat bastian Serat laser pipe motong Mesin P3080A Dina AS

pipe baja mesin motong otomatis

Opat susunan pipe laser cutter P2060A Pikeun Metal Urug Dina Korea

pipe mesin motong laser

mesin motong laser jati

Tube laser motong Mesin P2060A Pikeun pipe Processing Dina Mexico

pipe p2060 laser cutter

Pipe laser motong Mesin P3080 Pikeun pipe Processing Dina Perancis

cnc pipe mesin motong laser

Pinuh Cover Cnc Profesional pipe laser motong Mesin P2060A Dina Taiwan

258

Ngaropéa Serat pipe laser cutter P2080A Dina Korea

mesin motong laser pikeun beam mobil cross

P30120 Metal pipah laser motong Mesin Pikeun Struktur Steel Dina Cina

30120 laser mesin motong tube

 

 

 


Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami