Kontak

Wilujeng sumping di Kontak Golden Laser Tim Penjualan

Tim kami bagja pikeun ngajawab patarosan penjualan anjeun.Eusian formulir sareng kami bakal ngahubungi pas mungkin.

 

Email Kami anjeun tiasa:

Surélék

info@goldenfiberlaser.com

Telepon (Whatsapp/Wechat)

+86 158 027 39301

Skype

theresa.goldenlaser

Alamat Markas:

Golden Laser wangunan NO.3-3 Shiqiao 1st jalan, Houhu jalan, Jiang hiji District, Wuhan, Hubei, Cina

Alamat Pabrik:

Golden Laser Industrial Park, Tianxing Jalan, Chuanlong Avenue, Huangpi District, Wuhan, Hubei, Cina


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami