-->

hubungan

Hubungi Tim Penjualan Laser Emas

Tim kami seneng ngajawab patarosan penjualan anjeun. Eusian formulir na urang bakal ngahubungi gancang-gancang.

 

Email Kami anjeun tiasa:

  • Ngajalankeun produk énggal langkung gancang kalayan kirang mayar ku mesin motong laser serat (las) katuhu
  •  Ngaropea garis produksi otomatis anu cocog sareng konsultan penjualan kami
  • Tepat waktos Saatos Layanan dukungan 24/7

alamat

Wuhan Golden laser Co., Ltd.

Taman Industri Emas Laser, Tianxing Rd, Jalan Hengdian, Chuanlong Ave, Kacamatan Huangpi, Wuhan, Cina 430312

Surélék

info@goldenfiberlaser.com

Telepon (Whatsapp / Wechat)

+86 158 027 39301

Skype

theresa.goldenlaser


Kirim pesen ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami