Pinuh otomatis Serat laser pipah motong Mesin Solusi Pikeun Seuneu pipa Dina Korea

Jeung akselerasi pangwangunan kota pinter dina sagala rupa tempat, panyalindungan seuneu tradisional teu bisa minuhan kaperluan panyalindungan seuneu kota pinter, jeung perlindungan seuneu calakan anu pinuh utilizes internét ngeunaan téhnologi hal pikeun minuhan "automation" syarat pencegahan jeung kontrol seuneu geus mecenghul. Pangwangunan panyalindungan seuneu pinter geus narima perhatian gede jeung rojongan ti nagara ka lokalitas jeung departemén.

konstruksi kaamanan seuneu nyaeta ngeunaan sarerea. Pikeun pangwangunan dayeuh pinter, konstruksi kaamanan seuneu téh prioritas luhur. Kumaha carana ngawangun hiji sistem kaamanan seuneu calakan sangkan eta cocog ngembangkeun kota pinter masalah nu manajer kotana kudu nganggap.

Salaku urang sadayana apal, naha éta téh industri panyalindungan seuneu pinter atanapi industri panyalindungan seuneu tradisional, komponén pangpentingna tina sakabéh sistem panyalindungan seuneu teh pipa panyalindungan seuneu.

laser mesin motong pikeun industri panyalindungan seuneu

Salah sahiji konsumén urang teh parusahaan ngarah dina panangtayungan seuneu jeung sistem layanan Hiji-STOP pikeun bagian panyalindungan seuneu pikeun fabrikasi pipe di Koréa, sarta nu utamana rancang bahan piping, jualan pipe, pipe fabrikasi seuneu sprinkler, alat-alat firefighting. Dina raraga ngaronjatkeun produksi pipa seuneu sprinkler, customer ieu kungsi ngémbarkeun dua sét 3000w Golden Vtop pinuh otomatis serat laser mesin motong tube P2060A.

Syarat customer: laser nyirian jeung motong dina tabung.

Solusi kami: Katambah sistem nyirian dina kebat bastian otomatis pikeun ngalengkepan éta nyirian dina tabung saméméh motong.

laser mesin motong pikeun industri panyalindungan seuneu

laser tube harga cutter serat

Ti pipa panyalindungan seuneu téh salawasna dina kaayaan statis, sarat pipa mangrupakeun stricter, sarta kaperluan pipa ka tahan tekanan, résistansi korosi sarta lalawanan suhu luhur. Ilaharna bahan dipaké seuneu pipe téh: spheroidal suplai cai pipe beusi matak, pipe tambaga, pipe stainless steel, pipe alloy, slotted, ditinju jsb

P2060A mangrupakeun parabot profésional pikeun motong pipa. Eta dipotong di hiji wanci sarta ngabogaan gelar luhur ti automation nu greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi.

Dina objek firefighting, seuneu paling dasar fasilitas tina sistem sprinkler seuneu extinguishing kudu diwangun ku pre-fabricated pipe, gabungan fleksibel, dilas fittings outlet na sirah sprinkler, sarta organically digabungkeun jeung motong, punching na las nedunan fungsi aslina.

P2060A mesin laser otomatis pipe motong mangrupakeun tinggi-tungtung tube motong laser parabot husus. Ieu gampang keur beroperasi, kacida otomatis, motong kacida tepat, jeung diadaptasi pikeun kaperluan produksi industrial badag skala na loba fitur canggih sejen, jadi pilihan kahiji pikeun industri pangolahan tube peralatan. produk geus serialized papanggih rupa-rupa motong na unloading béda tebih sareng syarat motong pikeun diaméter pipe béda, sahingga masihan layanan pribadi pikeun pamaké leuwih dina widang panyalindungan seuneu.

The laser logam pipe cutter bisa ngalakukeun motong port na motong beungeut pipe on pipa logam. Bisa langsung motong tabung buleud tina tabung baja, tabung tambaga, tabung aluminium, stainless steel tabung industri, jsb .; babak tube motong alur, buleud tube slotting, buleud tube punching, pola motong tube babak jsb

pipe mesin motong laser

Golden Vtop pipe laser cutter P2060A Pitur

Golden laser mesin motong tube ieu dimekarkeun dina 2012, dina bulan Désémber 2013 di set mimiti YAG mesin motong tube ieu dijual. Dina 2014, dina mesin motong tube ieu diasupkeun kana industri alat kabugaran / gim. Dina 2015, loba serat laser mesin motong tube ieu dihasilkeun sarta dilarapkeun di sagala rupa industri. Tur ayeuna urang nu salawasna ngaronjatkeun tur ngaronjatkeun kinerja tube mesin motong.

Parameter Téknis Mesin P2060A 3000w

jumlah modél P2060A
Tube / jenis pipe buleud, pasagi, rectangular, oval, OB-jenis, D-jenis, Triangle, jsb;
Tube / jenis pipe sudut baja, saluran baja, bentuk-H baja, bentuk-L baja, band baja, jsb (pikeun pilihan)
Tube / panjang pipa 6m Max
Tube / ukuran pipe Φ20mm-200mm
Tube / pipa loading beurat Max 25kg / m
ukuran kebat Max 800mm * 800mm * 6000mm
kebat beurat Max 2500kg
akurasi posisi ulang + 0,03mm
akurasi posisi + 0,05mm
Sumber laser serat 3000W
speed posisi Max 90m / mnt
speed Rotasikeun Amrik Max 105r / mnt
Gagancangan 1,2g
cut Akselerasi 1G
format grafis Solidworks, Pro / e, UG, IGS
catu daya listrik AC380V 60Hz 3P
Total konsumsi kakuatan 32KW

P2060A Mesin Sampel motong démo

tube logam harga cutter laser

P2060A Mesin Dina The Korea Palanggan urang Factory

harga cutter laser serat

P2060A Mesin Pikeun motong Seuneu pipa Demo Video

 


Kirim pesen ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami