-->

Ajen

Palayanan Kualitas

Palayanan lokal, bahasa lokal mastikeun produksi anjeun ngajalankeun 24 jam tanpa lirén.

Super Dukungan

Sadayana agénsi nyalira Golden Laser ngagaduhan latihan anu lincah sareng dukungan VIP 24 jam.

Meunang Award

Kamampuh R&D anu kuat ngaluncurkeun solusi motong laser logam anyar sareng saham sareng konsumén sadunya.

Distributor (Australia)

Surélék: info@goldenfiberlaser.com

Distributor (Afrika Kidul)

Surélék: info@goldenfiberlaser.com

Distributor (Brasil)

Surélék: info@goldenfiberlaser.com

Distributor (Koréa Kidul)

Surélék: info@goldenfiberlaser.com

Distributor (Méksiko)

Surélék: info@goldenfiberlaser.com

Distributor (Jérman)

Surélék: info@goldenfiberlaser.com

Museurkeun Janten Agén Mesin motong Serat Kami?

Hayu urang nyiptakeun naon-naon anu pikasieuneun babarengan.

  • Leupaskeun kami garis sareng anjeun bakal ngagaduhan tim di Cina - Golden Laser ngarepkeun kerjasama anjeun anu lami