Pipa |Mesin motong laser tube

Golden Laser nurutkeun paménta motong laser tube logam anjeun, dibuka leuwih ti 7 runtuyan serat laser tube mesin motong pikeun jualan.Panutup leutik anjeun pikeun motong tube logam ukuranana badag, punching, hollowing, ngarojong desain motong basajan tur pajeulit dina tube Babak, tube Square, sarta pipa Profil, Gampang Cut Stainless Steel Pipes, pipa Aluminium, pipa Tambaga jeung saterusna.Profésional CNC Laser controller meets industri Anjeun 4.0 jeung paménta MESS iCloud System.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami