Pipe & Tube Cutting Laser Machine

Golden Laser mesin nglereni serat tabung laser khusus sing dirancang kanggo pipo, gampang operate. Kanthi kualitas nglereni apik lan nglereni efficiency, serat tabung laser kanggo motong iki digunakake digunakake ing peralatan olahraga, macem-macem jinis pipe, pipo geni, Furnitur logam, mesin tetanèn, automotive lan industri, lan dicocogake kanggo macem-macem bahan pipe khusus-shaped kaya minangka: pipe babak, pipe kothak, pipe persegi, pipe oval, lan sapiturute
...................................................................................................... ...............................................................................
Supaya kanggo ketemu karo kabutuhan saya Komplek saka pelanggan mesin pipe laser nglereni, Golden Laser wis diangkah ing pasar dikarepake, independen dikembangaké P3080 profesional pipe laser machine nglereni serat. Kanthi otomatis CNC tabung laser machine nglereni P3080A, kang ngompliti lan loader otomatis lan unloader saéngga mesin kanggo mbukak terus-terusan karo keterlibatan operator tithik.
...................................................................................................... ...............................................................................
Nomer model: P2060A / P2070A / P2080A / P3080A
Pipe dawa: 6000mm / 7000mm / 8000mm
Pipe diameteripun: 20mm-200mm / 30mm-300mm
Loading size: 800mm * 800mm * 6000mm / 800mm * 800mm * 8000mm
Laser daya: 3000w, 4000w (1000w , 1500W, 2000w, 2500w pilihan)
laser sumber: IPG / nLight serat laser generator
CNC controller: Jerman PA HI8000
lunak Nesting: Spanyol Lantek
ditrapake jinis tabung: tabung Round, tabung kothak, tabung persegi, tabung oval, D-jinis T-shaped H-shaped baja, saluran baja, amba baja, etc.
bahan ditrapake: stainless steel, baja entheng, galvanis, tembaga, kuningan, aluminium, lan sapiturute
ditrapake Industry: struktur steel, heavy machinery, Furnitur baja, gelut geni, rak logam, tabung Processing industri etc