Dhukungan Teknis

SUPPORT GOLDEN Laser PROFESSIONAL TECHNICAL

 

Supaya kanggo mesthekake tliti lan sempurno layanan, kita ora mung duwe sampurna wis sale, sales, lan sawise-sales sistem layanan, kita uga tumindak Manajemen lengkap ing wilayah iki:

 

Kaping pisanan, manajemen file pelanggan swara

 

1. Saben customer wis file dhewe ing global sawise-sales sistem Processing informasi layanan laser Golden, mangkono iku bisa njamin nginggilaken piranti lunak ing proses pas wektune;

2. Saben kegiatan layanan (pangopènan, kunjungan bali, survey kepuasan pelanggan lan sapiturute) dicathet kanthi rinci lan bisa ditakoni lan dianalisis kapan wae. Etung cathetan pangopènan peralatan pelanggan kanthi periodik lan menehi saran sing cukup kanggo pangguna.

 

Kapindho, manajemen tim teknis sing ketat

 

1. Saben sawise-sales personel layanan saka laser Golden gelar College utawa ndhuwur, lan saben sawise-sales personel layanan wis ngalami akèh owah-training internal long-term lan liwati sistem pambiji kita teknologi sadurunge kang Certified kanggo karya.

2. Kapentingan pelanggan tansah pisanan, lan iku tanggung jawab unshakable ngrawat lan respecting saben customer. We njamin sing saka acceptance keluhan kanggo layanan ing situs, saben panjalukan saka customer bakal kebak mbayar dening Golden laser.

3. Pusat layanan laser emas bakal saka wektu kanggo personel layanan sawise-sales kanggo latihan technical, nganyari kawruh technical lan nambah skills layanan.

4. Supaya kanggo mesthekake terus-terusan dandan saka layanan customer, kita uga wis ditetepake mekanisme kompetisi lan mekanisme cadangan bakat kanggo kaslametané wong fittest lan bakat, supaya minangka kanggo mesthekake yen pangguna bisa nampa layanan marem terus.

 

Kaping telu, manajemen prilaku standar

 

1. perusahaan wis ditetepake kode ndadekake tumindak lan Assessment kritéria kanggo mesthekake yen proses layanan standarisasi lan tata cara lan layanan layanan sing diatur ahli. Kualitas layanan déning béda pribadi wis suda lan nyingkiri.

2. Perusahaan wis netepake sistem pengawasan layanan multi-faceted. Hukuman abot bakal dileksanakake marang wong sing nglanggar etika profesional lan norma layanan.

Papat, manajemen saluran informasi sing apik

 

1. Pelanggan bisa komunikasi karo kita liwat macem-macem kadya telephone, fax, layang, E-mail, lan pesen situs.

2. Pusat layanan pelanggan laser emas menehi perhatian marang saluran ing ndhuwur kanthi wektu nyata. Konsultasi pelanggan, keluhan lan syarat liyane bakal dibalekake maneh ing wektu paling cendhak, lan ngupayakake maksimalake kepuasan pelanggan.

 

technical support


Supaya luwih ngawula kabeh kedhaftar, lan supaya kedhaftar nandur modal ing produk peralatan laser aman lan sumelang-free, laser Golden bakal nyedhiyani kedhaftar karo apik layanan sawise-sales.

 

Kita wis netepake sistem pangolahan informasi layanan sawise-sales global lan duwe 400-969-9920 hotline layanan sawise-sales kanggo nrima pitakon pelanggan, keluhan lan syarat ndandani, lan nglacak pelanggan 24 jam dina. Pelanggan bisa nikmati layanan ing ngisor iki:

 

1. Saka tanggal tuku, seneng free upgrade software kanggo urip.

 

2. Sawise rawuh mesin, Staff technical kita uga bakal ing situs kanggo nyedhiyani instalasi pisanan, commissioning lan latihan technical kanggo pangguna, kanggo mesthekake yen pelanggan trampil bisa operate peralatan. Sawise pratandha lan konfirmasi pelanggan, latihan bisa rampung;

 

3. Sawise instalasi mesin anyar lan latihan rampung kanggo 2-3 dina, Gold Laser Customer Service Center bakal nelpon maneh customer. Telpon bali kalebu aspèk ing ngisor iki:
a) Apa peralatan diinstal lan ditugasi ing panggonan, lan sampeyan wareg karo peralatan?
b) Apa pelanggan wis nguwasani cara operasi lan bisa digunakake kanthi mandiri, bantuan apa sing dibutuhake?
c) Apa sampeyan puas karo sikap kerja insinyur pelatihan?
d) Apa insinyur sawise-sales ngandhani pelanggan sawise sales pusat layanan pelanggan nelpon 400-969-9920?

 

4. Miturut kahanan bali, Yen ana masalah, pusat layanan pelanggan bakal ngabari customer service technical engineer utawa training engineer kanggo njupuk ngukur kanggo mutusake masalah. Yen isih ora bisa dirampungake, kita bakal ngirim umpan balik "surat kontak kerja" menyang departemen riset lan pangembangan teknologi sing cocog kanggo mbantu ngatasi. Sawise rampung, pusat layanan pelanggan bakal bali menyang pelanggan.

 

5. Supaya kanggo nggedhekake keuntungan saka pelanggan lan ningkataké terus-terusan dandan saka layanan laser Golden, saben customer bakal nampa luwih saka kaping telu nelpon maneh, kang:

a) Telung dina mengko sawise latihan instalasi mesin anyar rampung;
b) Telung sasi mengko sawise latihan instalasi mesin anyar;
c) Panjaluk pelanggan kanggo ndandani utawa layanan sawise-sales;
d) Sampling kunjungan bali kanggo jinis mesin sing padha lan ngupaya perbaikan;

 

6. Golden laser pusat layanan telpon 400-969-9920 free layanan telpon bakal nampa pitakonan customer, keluhan lan syarat repair, lan pusat layanan customer dikirim engineers sawise-sales kanggo ndandani situs. We janji sing pelanggan dumunung ing 300 km saka toko layanan laser Golden, engineers sawise-sales bakal layanan ing situs lan pangopènan ing 24 jam sawise nampa keluhan; pelanggan dumunung 300 kilometer adoh saka stopkontak layanan sawise-sales, engineers sawise-sales bakal nampa keluhan ing 72 jam On-situs layanan lan pangopènan; kanggo pelanggan manca, kita bakal nanggapi sajrone 10 jam, nggawe layanan ndandani sajrone 72 jam.

Butuh Layanan Sawise Saiki!

seri mesin laser emas No.

Nyedhiyakake Nomer Seri Mesin nalika ngirim email menyang Layanan Pungkasan!

 


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita