Dhukungan Teknis

GOLDEN LASER PROFESIONAL TECHNICAL Dhukungan

 

Kanggo njamin layanan sing tliti lan sampurna, kita ora mung duwe sistem layanan pra-sale, dodolan, lan sawise-sales sing sampurna, kita uga nindakake manajemen lengkap ing wilayah ing ngisor iki:

 

Kaping pisanan, manajemen file pelanggan swara

 

1. Saben pelanggan duwe file dhewe ing sistem pangolahan informasi layanan sawise-sales global laser emas, saéngga bisa njamin nganyari piranti lunak kanthi pas wektune;

2. Saben kegiatan layanan (pangopènan, kunjungan bali, survey kepuasan pelanggan lan sapiturute) dicathet kanthi rinci lan bisa ditakoni lan dianalisis kapan wae.Etung cathetan pangopènan peralatan pelanggan kanthi periodik lan menehi saran sing cukup kanggo pangguna.

 

Kapindho, manajemen tim teknis sing ketat

 

1. Saben personel layanan sawise-sales laser emas duwe gelar College utawa ndhuwur, lan saben personel layanan sawise-sales wis ngalami latihan internal long-term lan liwati sistem taksiran teknologi kita sadurunge certified kanggo bisa.

2. Kapentingan pelanggan tansah pisanan, lan iku tanggung jawab unshakable ngrawat lan respecting saben customer.We njamin sing saka acceptance keluhan kanggo layanan ing situs, saben request saka customer bakal kebak mbayar dening Golden laser.

3. Pusat layanan laser emas bakal saka wektu kanggo personel layanan sawise-sales kanggo latihan technical, nganyari kawruh technical lan nambah skills layanan.

4. Supaya kanggo mesthekake dandan terus layanan customer, kita uga wis ditetepake mekanisme kompetisi lan mekanisme cadangan bakat kanggo kaslametané wong fittest lan bakat, supaya minangka kanggo mesthekake yen pangguna bisa nampa layanan marem terus.

 

Katelu, Manajemen prilaku layanan standar

 

1. Perusahaan wis netepake kode etik lan kritéria penilaian kanggo mesthekake yen proses layanan wis standar lan prosedur layanan lan layanan diatur kanthi profesional.Kualitas layanan sing disebabake dening beda pribadi suda lan nyingkiri.

2. Perusahaan wis netepake sistem pengawasan layanan multi-faceted.Hukuman abot bakal dileksanakake marang wong-wong sing nglanggar etika profesional lan norma layanan.

Papat, Manajemen saluran informasi Gamelan

 

1. Pelanggan bisa komunikasi karo kita liwat macem-macem saluran kayata telpon, fax, layang, E-mail, lan pesen website.

2. Pusat layanan pelanggan laser emas menehi perhatian marang saluran ing ndhuwur kanthi wektu nyata.Konsultasi pelanggan, keluhan lan syarat liyane bakal dibalekake maneh ing wektu paling cendhak, lan ngupayakake maksimalake kepuasan pelanggan.

 

technical-support


Supaya luwih bisa ngawula kabeh kedhaftar, lan supaya kedhaftar nandur modal ing produk peralatan laser aman lan sumelang-free, laser Golden bakal nyedhiyani kedhaftar karo layanan sawise-sales apik.

 

Kita wis netepake sistem pangolahan informasi layanan sawise-sales global lan duwe 400-969-9920 hotline layanan sawise-sales kanggo nampa pitakonan customer, keluhan lan syarat ndandani, lan trek pelanggan 24 jam dina.Pelanggan bisa nikmati layanan ing ngisor iki:

 

1. Saka tanggal tuku, seneng free upgrade software kanggo urip.

 

2. Sawise rawuh mesin, Staff technical kita uga bakal ing situs kanggo nyedhiyani pisanan-wektu instalasi, commissioning lan latihan technical kanggo kedhaftar, kanggo mesthekake yen pelanggan trampil bisa operate peralatan.Sawise pelanggan menehi tandha lan konfirmasi, latihan bisa rampung;

 

3. Sawise instalasi mesin anyar lan latihan rampung kanggo 2-3 dina, Gold Laser Customer Service Center bakal nelpon maneh customer.Telpon bali kalebu aspek ing ngisor iki:
a) Apa peralatan diinstal lan ditugasake ing panggonan, lan sampeyan wareg karo peralatan?
b) Apa pelanggan wis nguwasani cara operasi lan apa bisa digunakake kanthi mandiri, bantuan apa sing dibutuhake?
c) Apa sampeyan puas karo sikap kerja insinyur pelatihan?
d) Apa insinyur sawise-sales ngandhani pelanggan sawise pusat layanan pelanggan nelpon 400-969-9920?

 

4. Miturut kahanan bali, Yen ana masalah, pusat layanan pelanggan bakal ngabari customer service technical engineer utawa training engineer kanggo njupuk ngukur kanggo mutusake masalah.Yen isih ora bisa dirampungake, kita bakal ngirim umpan balik "surat kontak kerja" menyang departemen riset lan pangembangan teknologi sing cocog kanggo mbantu ngatasi.Sawise rampung, pusat layanan pelanggan bakal bali menyang pelanggan.

 

5. Supaya kanggo nggedhekake keuntungan saka pelanggan lan ningkataké terus-terusan dandan saka layanan laser Golden, saben customer bakal nampa luwih saka kaping telu nelpon maneh, kang:

a) Telung dina sawise latihan instalasi mesin anyar rampung;
b) Telung sasi mengko sawise latihan instalasi mesin anyar;
c) Panjaluk pelanggan kanggo ndandani utawa layanan sawise-sales;
d) Sampling kunjungan bali kanggo jinis mesin sing padha lan ngupaya perbaikan;

 

6. telpon pusat layanan laser Golden 400-969-9920 free layanan telpon bakal nampa pitakonan customer, keluhan lan syarat repair, lan pusat layanan customer dikirim engineers sawise-sales kanggo ndandani situs.We janji sing pelanggan dumunung ing 300 km saka toko layanan laser Golden, engineers sawise-sales bakal layanan ing situs lan pangopènan ing 24 jam sawise nampa keluhan;pelanggan dumunung 300 kilometer adoh saka stopkontak layanan sawise-sales, engineers sawise-sales bakal nampa keluhan ing 72 jam On-site layanan lan pangopènan;kanggo pelanggan manca, kita bakal nanggapi sajrone 10 jam, nggawe layanan ndandani sajrone 72 jam.

Perlu Layanan Sawise Saiki!

seri mesin laser emas no.

Mangga nyedhiyani Machine Series No. nalika sampeyan ngirim email kanggo layanan Sawise!

 


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita