Mbështetje Teknike - Wuhan Golden Laser Co., Ltd.

Mbeshtetje teknike

MBËSHTETJE TEKNIKE PROFESIONALE LAZER ARTË

 

Për të siguruar shërbim të përpiktë dhe të përsosur, ne jo vetëm që kemi sisteme perfekte të para-shitjes, shitjes dhe shërbimit pas shitjes, ne kryejmë gjithashtu një menaxhim gjithëpërfshirës në fushat e mëposhtme:

 

Së pari, menaxhimi i shëndoshë i skedarëve të klientit

 

1. Çdo klient ka skedarin e vet në sistemin global të përpunimit të informacionit të shërbimit pas shitjes të lazerit të artë, kështu që mund të sigurojë përmirësimet e softuerit në kohën e duhur;

2. Çdo aktivitet shërbimi (mirëmbajtja, vizita e kthimit, anketa e kënaqësisë së klientit etj.) regjistrohet në detaje dhe mund të kërkohet dhe analizohet në çdo kohë.Numëroni periodikisht të dhënat e mirëmbajtjes së pajisjeve të klientit dhe bëni sugjerime të arsyeshme për përdoruesit.

 

Së dyti, menaxhimi i rreptë i ekipit teknik

 

1. Çdo personel i shërbimit pas shitjes të lazerit të artë ka një diplomë kolegji ose më lart, dhe çdo personel i shërbimit pas shitjes i është nënshtruar trajnimit të brendshëm afatgjatë dhe ka kaluar sistemin tonë të vlerësimit të teknologjisë përpara se të certifikohet për të punuar.

2. Interesat e klientëve janë gjithmonë të parët, dhe është përgjegjësi e palëkundur e kujdesit dhe respektimit të çdo klienti.Ne garantojmë që nga pranimi i ankesave deri në shërbimin në vend, çdo kërkesë nga klienti do të paguhet plotësisht me lazer të artë.

3. Qendra e shërbimit të lazerit të artë do të kryejë herë pas here personelin e shërbimit pas shitjes për trajnime teknike, përditësimin e njohurive teknike dhe përmirësimin e aftësive të shërbimit.

4. Për të siguruar përmirësim të vazhdueshëm të shërbimit ndaj klientit, ne kemi krijuar gjithashtu një mekanizëm konkurrues dhe mekanizëm rezervë talentesh për mbijetesën e njerëzve më të aftë dhe të talentuar, në mënyrë që të sigurojmë që përdoruesit të mund të marrin shërbime të vazhdueshme të kënaqshme.

 

Së treti, menaxhimi standard i sjelljes së shërbimit

 

1. Kompania ka krijuar një kod të unifikuar sjelljeje dhe kritere vlerësimi për të garantuar që procesi i shërbimit të jetë i standardizuar dhe procedurat dhe shërbimet e shërbimit të jenë të organizuara në mënyrë profesionale.Cilësia e shërbimeve të shkaktuara nga dallimet personale reduktohet dhe shmanget.

2. Kompania ka krijuar një sistem të shumëanshëm të mbikëqyrjes së shërbimit.Dënime të rënda do të vendosen për ata që shkelin etikën profesionale dhe normat e shërbimit.

Së katërti, Menaxhimi i qetë i kanalit të informacionit

 

1. Klientët mund të komunikojnë me ne përmes kanaleve të ndryshme si telefoni, faksi, letra, posta elektronike dhe mesazhi në uebfaqe.

2. Qendra e shërbimit të klientit me lazer të artë i kushton vëmendje kanaleve të mësipërme në kohë reale.Konsultimi, ankesat dhe kërkesat e tjera të klientit do të kthehen në kohën më të shkurtër dhe do të përpiqeni të maksimizoni kënaqësinë e klientit.

 

 


Për t'i shërbyer më mirë të gjithë përdoruesve dhe për t'i lejuar përdoruesit të investojnë në produkte të pajisjeve lazer të sigurta dhe pa shqetësime, lazeri i artë do t'u sigurojë përdoruesve shërbim të mirë pas shitjes.

 

Ne kemi krijuar një sistem global të përpunimit të informacionit të shërbimit pas shitjes dhe kemi linjën telefonike të shërbimit pas shitjes 400-969-9920 për të pranuar kërkesat e klientëve, ankesat dhe kërkesat e riparimit dhe për të gjurmuar klientët 24 orë në ditë.Klientët tanë mund të gëzojnë shërbimet e mëposhtme:

 

1. Nga data e blerjes, shijoni përditësimet e softuerit falas për gjithë jetën.

 

2. Pas mbërritjes së makinës, stafi ynë teknik do të jetë gjithashtu në vend për të ofruar instalimin, vënien në punë dhe trajnimin teknik për herë të parë për përdoruesit, për të siguruar që klientët të mund të përdorin me mjeshtëri pajisjet.Pasi klienti nënshkruan dhe konfirmon, trajnimi mund të përfundojë;

 

3. Pas përfundimit të instalimit dhe trajnimit të makinës së re për 2-3 ditë, Qendra e Shërbimit të Klientit Gold Laser do të thërrasë përsëri klientin.Thirrja përsëri përfshin aspektet e mëposhtme:
a) A është instaluar dhe vënë në punë pajisjet në vend dhe a jeni të kënaqur me pajisjet?
b) Nëse klienti e ka zotëruar metodën e funksionimit dhe nëse ai mund të funksionojë në mënyrë të pavarur, çfarë ndihme nevojitet?
c) A jeni i kënaqur me qëndrimin e punës së inxhinierit trajnues?
d) A e informon inxhinieri pas shitjes klientin pasi qendra e shërbimit të klientit ka telefonuar në numrin 400-969-9920?

 

4. Sipas situatës së kthimit, nëse ka ndonjë problem, qendra e shërbimit ndaj klientit do të njoftojë inxhinierin teknik të shërbimit të klientit ose inxhinierin e trajnimit për të marrë masa për zgjidhjen.Nëse ende nuk mund të zgjidhet, ne do të dërgojmë komente "letër kontakti pune" tek departamentet përkatëse të kërkimit dhe zhvillimit të teknologjisë për të ndihmuar në zgjidhjen.Pas përfundimit, qendra e shërbimit ndaj klientit do t'u kthehet klientëve.

 

5. Për të maksimizuar përfitimet e klientëve dhe për të promovuar përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimit të laserit Golden, çdo klient do të marrë më shumë se tre herë thirrje mbrapa, të cilat janë:

a) Tre ditë më vonë pasi të ketë përfunduar trajnimi i instalimit të makinës së re;
b) Tre muaj më vonë pas trajnimit të instalimit të makinerive të reja;
c) Kërkesa e klientit për riparim ose shërbim pas shitjes;
d) Marrja e mostrave nga vizitat e kthimit për të njëjtin lloj makinerie dhe kërkimi i përmirësimit;

 

6. Telefonata e shërbimit falas të qendrës së shërbimit lazer Golden 400-969-9920 do të pranojë kërkesat e klientëve, ankesat dhe kërkesat e riparimit, dhe qendra e shërbimit ndaj klientit dërgon inxhinierë pas shitjes për riparime në terren.Ne premtojmë që klientët e vendosur brenda 300 km nga pikat e shërbimit të lazerit të artë, inxhinierët pas shitjes do të jenë në vend të shërbimit dhe mirëmbajtjes brenda 24 orëve nga marrja e ankesave;klientët që ndodhen 300 kilometra larg nga pika e shërbimit pas shitjes, inxhinierët pas shitjes do të pranojnë ankesa brenda 72 orëve shërbimi dhe mirëmbajtja në vend;për klientët e huaj do të përgjigjemi brenda 10 orëve, do të bëjmë shërbime riparimi brenda 72 orëve.

Keni nevojë për shërbim të mëtejshëm menjëherë!

seria e makinerisë lazer të artë nr.

Ju lutemi jepni numrin e serisë së makinës kur na dërgoni email për shërbimin e mëpasshëm!

 


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni