Makinë prerëse me lazer metalike dhe jo metalike

Makina prerëse me lazer metalike dhe jometale është një makinë prerëse me lazer CO2RF me fuqi të lartë që mund të përdoret për prerjen e materialeve metalike dhe jometale, si hekuri, alumini, çeliku i pandryshkshëm, akrilik, druri, MDF, kompensatë, etj. Easyshtë e lehtë për të prerë deri në 20 mm materiale jometale dhe nën 2 mm çelik të butë.

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne