Makina prerëse e tubave me lazer përshpejton makineritë bujqësore prodhim inteligjent

makineri bujqësore dhe pajisje janë mjete të domosdoshme për përmirësimin e efikasitetit të prodhimit bujqësor, duke kuptuar përdorimin efektiv të burimeve natyrore, dhe promovimin e zhvillimit të qëndrueshëm të bujqësisë.

Me zhvillimin e shkencës dhe teknologjisë, industrisë tradicionale makineri bujqësore dhe pajisjet prodhuese ka ndryshuar edhe nga operacionet manual, operacionet mekanike, automatizimi të vetme-pikë për automatizimin integruar, kontrollit numerik, dhe operacionet e pajisjeve inteligjente.         

(Line zgjuar prodhimi)                                     prestar tub lazer për prodhimin inteligjente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualisht, bujqësore punëtori moderne pajisjet prodhuese janë pajisur me linjat automatike kuvendit, linjat elektroforetike bojë dhe pajisje të përparuara të tilla si prerja lazer makine, makine CNC lakimi dhe saldim robots.

Që makineri më bujqësore operon në ajër të hapur,, ambiente me pluhur lagësht dhe të pista ose në ujë, ajo vjen në kontakt me tokën, plehra, pesticide, jashtëqitje, kalbur bimë dhe ujë, kështu që këto materiale dhe mjedisi do të dëmtojnë makineri. Prandaj, në prodhimin e makinerive bujqësore, metalike dhe jo-metalike materiale me pronat e tilla si rezistenca korrozioni, rezistenca veshin, uljen fërkimi, rezistenca e ndikimit, dhe rezistenca lodhje janë përdorur shpesh.

Golden Vtop Laser faqe konsumatorëve - tub laser machine P3080A për makineri bujqësore në Francë

tub metalik 3000w prerja lazer machine

                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                              Veprimi i drejtpërdrejtë i tubit me prerje me lazer me fibra         

  tub katror prerja makinë lazer

Siç e dimë të gjithë, pajisje lazer është përdorur kryesisht në fushën e automobilave dhe të ndërtimit makineri. Kohët e fundit, gjithnjë e më tepër bujqësore Makineri Kompanitë, sidomos pjesëve dhe komponentëve kompanitë janë gradualisht duke zëvendësuar pajisjet e tyre ekzistuese për të arritur përpunim digjital në tërë prodhimin, dhe duke marrë specializimin, digjitalizimin, automatizimi, dhe fleksibilitet për mision.

Si furnizuesi makinë fibër lazer CNC, Golden Vtop Laser  pipe laser cutting machine has been widely used in the farm machinery production. Golden Laser pipe laser cutting machine is using the 3D design software SOLIDWORKS, it not only can achieve the finite element analysis  and the design optimization of the product structure strength, but also the standard production of the product structure, parts, sealing, materials, and processing technology etc. Thus, the product is with beautiful appearance, much better quality and long service life than the similar products. In addition, the automatic feeding system can process bundles of pipes and greatly increase the processing efficiency.

                                                           Makinë për prerjen me lazer të tubave për prodhimin e makinës bujqësore

                                 

tub laser machine për përpunim tub

Është e kuptueshme se futja e pajisjeve zgjuar lazer jo vetëm redukton vështirësinë e punës, por edhe përmirëson efikasitetin e prodhimit. Më parë, shumë procedura dhe proces kompleks kërkojnë ndërhyrje manuale, por tani të gjitha mund të përfundojë nga makinat. Përveç kësaj, përdorimi i pajisjeve të avancuara është rritur Agjentet saktësinë dhe cilësinë e prodhimit të produktit, duke rritur më tej cilësinë makineri bujqësore, të kënaqshme kërkesat e përdoruesve për punën e produktit në masën më të madhe, dhe promovimin e prodhimit inteligjente e makinerive bujqësore.