Rrjeti i Tregut - Wuhan Golden Laser Co., Ltd.

Rrjeti i tregut

Golden Laser Global Cooperation Network


Të përkushtuar për të provuar kosto-efektiveMakinë prerëse me laser metalikdheMakinë saldimipër të udhëhequr dhe promovuar përparimin tradicional të industrisë, ne kemi krijuar rrjete shitjesh dhe shërbimesh në më shumë se 100 vende dhe rajone të ndryshme.

Marketingu

Më shumë se 18 vjet zhvillim, lazeri i artë gëzon një reputacion të mirë në treg, më shumë se 120 klientë të ndryshëm të vendeve dhe rajoneve duke përdorur makinën tonë të prerjes me lazer.

Zhvillimi

Golden Laser ka rreth 100 çertifikime dhe patentë të drejtë në zhvillimin e makinerive të prerjes me lazer.

Prodhimi

Sistemi i rreptë i kontrollit të cilësisë së prodhimit nga blerja e materialeve, inspektimi i prodhimit dhe përpunimit, dhe inspektimi përfundimtar përpara transportit, të cilat sigurojnë makinë me cilësi të mirë në anën e klientit.

vite
Që nga viti 2005
+
60 R&D
Nr. I PUNONJËSVE
METRA KATRORË
NDËRTESA FABRIKE
USD
TË ARDHURAT NGA SHITJE NË 2019

ÇFARË THONË KLIENTËT?

"Faleminderit që më ndihmove të gjej makinën e përshtatshme të prerjes me lazer, cilësia është e mirë, gjithashtu shërbimi."

- KELLY MURRY
 

"Tekniku shumë i durueshëm për të na drejtuar në internet për të rregulluar problemin."

- XHEREMI LARSON
 

"Markë e famshme në Kinë, cilësi e mirë, na pëlqen!"

- ERIC HART
 

Ne po kërkojmë partnerë në mbarë botën


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni