Пазарна мрежа - Wuhan Golden Laser Co., Ltd.

Пазарна мрежа

Златна ласерска мрежа за глобална соработка

Посветени да се докаже рентабилноМетална ласерска машина за сечењеиМашина за заварувањеза да го водиме и промовираме традиционалниот напредок во индустријата, воспоставивме мрежи за продажба и услуги во повеќе од 100 различни земји и региони.

Маркетинг

Повеќе од 18 години развој, златниот ласер ужива добра репутација на пазарот, повеќе од 120 различни клиенти на земји и области кои ја користат нашата машина за ласерско сечење.

Развој

Златниот ласер има околу 100 сертификати и право на патент во развојот на машините за ласерско сечење.

Производство

Строг систем за контрола на квалитетот на производството од купување на материјалите, инспекција на производство и преработка и финална инспекција пред испораката што обезбедува машина со добар квалитет на страната на клиентите.

Години
Од 2005 г
+
60 истражување и развој
БР НА ВРАБОТЕНИ
КВАДРАТНИ МЕТРИ
ЗГРАДА НА ФАБРИКА
американски долари
ПРИХОДИ ОД ПРОДАЖБА ВО 2019 ГОДИНА

ШТО ВЕЛАТ КЛИЕНТИТЕ?

„Благодарам што ми помогнавте да најдам соодветна машина за ласерско сечење, квалитетот е добар, исто така и услугата“.

-КЕЛИ МАРИ
 

„Техничарот е многу трпелив за да не еснаф на интернет за да го решиме проблемот“.

- ЏЕРЕМИ ЛАРСОН
 

"Познат бренд во Кина, добар квалитет, ни се допаѓа!"

- ЕРИК ХАРТ
 

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја