Златен ласер - машина за сечење ласерски цевки, машина за сечење со ласерски влакна
Машина за ласерско сечење цевки од мега серија
Ние ја приспособуваме машината за ласерско сечење цевки за различна линија за обработка на метални цевки
Машина за ласерско сечење на влакна со висока моќност

Најдете го најдоброто решение за машина за сечење со ласерски влакна
Во вашата индустрија за производство на метали

Добијте го вашето решение за метални ласерски секачи за индустрија сега!

Фабрика за машини за сечење со ласерски влакна за да ги рокетира вашите проекти.

Онаму каде што ви треба машина за ласерско сечење со влакна за вашиот бренд или ви треба машина за ласерско сечење со влакна за вашите проекти, Златниот ласер секогаш може да ги задоволи вашите различни потреби.

Како еден од производителите на оловни машини за ласерско сечење во Кина.Машината за ласерско сечење со златни ласерски влакна го потврдува или надминува CE |FDA |SGS индустриски стандарди

Последна серија производи

 • Машина за ласерско сечење цевки и цевки
 • Машина за ласерско сечење на метални листови
 • Машина за ласерско сечење метални плочи и цевки
 • Машина за ласерско сечење и заварување со роботска рака 3D
 • Машина за ласерско сечење на метал и неметал
 • Автоматска машина за ласерско сечење со мала цевка
  Автоматска машина за ласерско сечење со мала цевка

  Машина за ласерско сечење со мали цевки – специјално дизајн за метални цевки и лесни цевки со мал и среден дијаметар Надворешен дијаметар на метални цевки од Φ16mm до Φ120mm, Sui...

  Гледај Повеќе
 • Машина за ласерско сечење цевки со четири чакс
  Машина за ласерско сечење цевки со четири чакс

  0 Решение за ласерско сечење на цевки - Четири Chucks машина за сечење цевки Структура на креветот поставен странично... Обезбедете го долгиот дизајн на машината за ласерско сечење цевки Модуларната структура на креветот е...

  Гледај Повеќе
 • Интелигентна CNC машина за сечење цевки со висока класа
  Интелигентна CNC машина за сечење цевки со висока класа

  Висококвалитетна интелигентна CNC ласерска машина за сечење цевки Специјално за метални цевки и цевки со високо прецизно сечење... Костум за ласерско сечење на метални цевки и метални цевки со различна форма, како што е...

  Гледај Повеќе
 • Машина за сечење на ласерски цевки со влакна со 3Д 5 оска - Ласер за сечење на откос
  Машина за сечење на ласерски цевки со влакна со 3Д 5 оска - Ласер за сечење на откос

  Машина за сечење ласерски цевки со влакна со 3Д 5 оски – со ротирачка 3Д ласерска глава за сечење на косини на цевки... Одело за сечење со жлебови со различна форма на метални цевки, надворешниот дијаметар на цевката в...

  Гледај Повеќе
 • Мал ласерски секач за метал за високопрецизно сечење лим
  Мал ласерски секач за метал за високопрецизно сечење лим

  Целосно затворен дизајн … Целосно затворен метален ласерски секач на мала површина со ласерски костим со мала моќност за тенок метал со висока прецизност побарувачка за сечење Вертикална лифт врата со ла...

  Гледај Повеќе
 • Мали влакна ласерски машина за сечење целосно затворен капак
  Мали влакна ласерски машина за сечење целосно затворен капак

  Мала машина за сечење со ласерско влакно со контролер на магистрали… FScut 8000 е посветен магистрален систем со висока моќност, кој е развиен врз основа на технологијата на магистралата EtherCAT, Системот на магистрали рес...

  Гледај Повеќе
 • Високопрецизна машина за сечење со ласерски влакна со линеарен тип на мотор
  Високопрецизна машина за сечење со ласерски влакна со линеарен тип на мотор

  Машина за ласерско сечење со влакна со голема брзина и висока прецизност за злато / парченце со линеарен мотор C06 (GF-6060) машината за ласерско сечење влакна со влакна е главно за обработка со голема брзина и висока прецизност на т...

  Гледај Повеќе
 • Ласерска машина за сечење со висока моќност 12KW(12000W) Ласерски влакна
  Ласерска машина за сечење со висока моќност 12KW(12000W) Ласерски влакна

  Машина за ласерско сечење со висока моќност – Заштита од ласерско зрачење: Ласерската моќност на машината за ласерско сечење со влакна со висока моќност е од 8000W (8kw), 12kw ласер, 15kw ласер, 20kw ласер, 3...

  Гледај Повеќе
 • интегрирана машина за ласерско сечење на листови за контролен панел и цевки
  интегрирана машина за ласерско сечење на листови за контролен панел и цевки

  Интегрирана машина за сечење со ласерски влакна со метални листови и цевки E3t & E6t Златниот ласер независно ја разви серијата E3t, E6t на машина за ласерско сечење со влакно со интегрирана ламба и цевки...

  Гледај Повеќе
 • Машина за ласерско сечење на метални листови и цевки со влакна од отворен тип
  Машина за ласерско сечење на метални листови и цевки со влакна од отворен тип

  Машина за ласерско сечење на метални листови и цевки со влакна од отворен тип E3t plus & E6t plus Golden Laser независно ја разви серијата E3t plus, E6t plus сериите на лим и цевки интегрирани влакна ла...

  Гледај Повеќе
 • Целосно затворена палета менувач на влакна ласерски цевки и машина за сечење листови
  Целосно затворена палета менувач на влакна ласерски цевки и машина за сечење листови

  Целосна затворена табела за сечење со фибер ласерски цевки и метални листови Тип на модел: GF-1530JHT / GF-1540JHT / GF-1560JHT / GF-2040JHT / GF-2060JHT Оваа машина за сечење со влакна со ласер има целосно ...

  Гледај Повеќе
 • Машина за ласерско сечење на метални листови и цевки со затворен дизајн
  Машина за ласерско сечење на метални листови и цевки со затворен дизајн

  Машина за ласерско сечење на метални листови и цевки Машина за ласерско сечење со влакна со долга функција и за сечење метални лимови и цевки.Целосно затворен дизајн со работна маса за менување, стандардна површина за сечење со...

  Гледај Повеќе
 • Роботска ќелија на машина за сечење со ласер
  Роботска ќелија на машина за сечење со ласер

  3D роботска машина за ласерско сечење со клеточен дизајн со автоматска транспортна линија за резервни делови.Ајде да почнеме!Нашиот партнерски момент на роботска машина за ласерско сечење ќелија целосно затворена...

  Гледај Повеќе
 • Рачна машина за ласерско заварување
  Рачна машина за ласерско заварување

  Ажурирање 3 во 1 Рачна машина за заварување со ласер за различно заварување, сечење и чистење на метали.Особено заварување со лим од нерѓосувачки челик.Но, чекајте, има повеќе Зошто ...

  Гледај Повеќе
 • Мултифункционална 3Д-роботска машина за ласерско сечење за сечење метални лимови и метални цевки
  Мултифункционална 3Д-роботска машина за ласерско сечење за сечење метални лимови и метални цевки

  3D роботска машина за ласерско сечење Една машина со две функции... Различно од нормалната машина за ласерско сечење робот, оваа е специјално дизајнирана и за материјали од листови и за обликувани цевки...

  Гледај Повеќе
 • Машина за ласерско заварување со 3D роботска рака
  Машина за ласерско заварување со 3D роботска рака

  Ласерска машина за заварување со роботска рака 3D Ласерското заварување има супериорност на мал дијаметар на местото на заварување, тесен спој на заварување и одличен ефект на заварување.По заварувањето, нема потреба од дополнително лекување...

  Гледај Повеќе
 • Co2 ласерска машина за сечење за MDF плоча / акрилик / нерѓосувачки челик / CS / алуминиум
  Co2 ласерска машина за сечење за MDF плоча / акрилик / нерѓосувачки челик / CS / алуминиум

  Метални и неметални ласерски машини за сечење GRF-1530 Усвојуваат со висока моќност Германија Rofin CO2RF Ласерски генератор и од сечени метални и неметални материјали.Уредот против рефлексија, со челичен носач с...

  Гледај Повеќе

Кој користи машина за ласерско сечење со златни ласерски влакна сега и што велат тие

Сведоштво на клиентите од Канада кои користат машина за ласерско сечење цевки.

Машина за ласерско сечење цевки во Канада

Да.речиси 11.000 часа и повеќе од 4 години подоцна, ние сè уште сме задоволни од вашата машина за ласерско сечење цевки.Ве информирам ако ви требаат повеќе информации за вашата машина за ласерско сечење.Благодарам.

г.Винсент Рој - во Канада
Повратни информации од клиентите за машината за сечење цевки P2060A од 3 kw започнуваат со работа во Бразил

Уште една машина за сечење цевки P2060A од 3 kw започнува со работа во Бразил

Máquina para tubo da Производителите на метални ласерски машини за сечење – Златен ласер (Vtop Laser) инсталиран и не произведува клиент, изврши инсталирање и обука за 6 дијагони, obrigado Yan Liang Ви благодариме за помошта!

Г-дин Андерсон Рамаљо
Италија Повратни информации од клиентите за машината за ласерско сечење со златни ласерски влакна

Италија-Машина за ласерско сечење на метални листови

Како и да е, честитки, вашите машини се прекрасни!сега кога заедно со тебе навистина сето тоа детално го проучував, фантастично е!И благодарам и на тебе Минг кој беше зад мене цело ова време и имаше многу трпение

Г-ѓа Аријана
Повратни информации од клиентите за машината за ласерско сечење со златни ласерски влакна во САД

Ласерска машина за сечење влакна во САД

Машината е многу одлична!

Задоволен сум со квалитетот и квалитетот на машината.Златната ласерска машина е многу поубава од другите брендови.Тимот на вашиот тим ги прави најдобрите машини што сме ги виделе!

Господине Рајан

Зошто Златен ласер има доверба од водечкиот светски бренд

Способност за приспособување:

Златниот ласер има силна способност за истражување и развој за производство на машини за ласерско сечење на метал, ние си дозволуваме многу решенија за машини за ласерско сечење со влакна за прилагодување за различни клиенти од индустријата за обработка на метал, изработка и структура.

18 годишен експерт за производство:

Wuhan Golden Laser Co., LTD како производители на ласерски машини произведува метални ласерски машини за сечење од 2005 година, акумулирано многу искуство во изборот на доверливи добавувачи на резервни делови и произведува висококвалитетни метални ласерски машини за сечење.Строг систем за контрола на квалитет за да се обезбеди добро искуство во користењето.

Способност по сервисирање:

Тимот на Golden Laser Service ќе биде онлајн 24/7 за да ви ја обезбеди најдобрата технолошка поддршка за метални ласерски секачи, параметри за целосно ласерско сечење метал за поддршка за различни метални материјали за брзо разбирање на употребата на ласерски секачи.Навремената поддршка од врата до врата гарантира добра употреба на ласерски секач со влакна.

CE |Сертификација од FDA:

Според побарувачката за увоз на различни земји, особено побарувачката на пазарот во евра и САД, машината за ласерско сечење со влакна Златен ласер добива сертификат CE, FDA, SGS, обезбедувајќи ја безбедноста на операторот во производството.

Прашајте нè за нашата машина за сечење со ласерски влакна

Во Golden Laser нудиме над 100 типови машини за ласерско сечење лим и ласерски цевки
машини за сечење со различна ласерска моќност од 1,5kw до 30KW ласер, Побарајте бесплатна понуда од нас денес!

Вести и трендови

Гледај Повеќе

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја