Роботска рака 3D ласерско сечење и заварување Машинско

Систем за сечење и заварување со ласер со влакна кој работи со 6аголна роботска рака, лесен за сечење и заварување на различни метални материјали во 3Д форма со брза брзина и голема точност. Робот ласерски секач широко користен во автомобилската индустрија.