Jaringan Pasar - Wuhan Golden Laser Co., Ltd.

Jaringan Pasar

Jaringan Kerjasama Global Laser Emas


Prasetya kanggo mbuktekaken biaya-efektifMetal Laser Cutting MachinelanMesin Laskanggo mimpin lan ningkatake kemajuan industri tradisional, kita wis nggawe jaringan penjualan lan layanan ing luwih saka 100 negara lan wilayah sing beda-beda.

Pemasaran

Luwih saka 18 taun pembangunan, laser emas seneng reputasi apik ing pasar, luwih saka 120 negara lan distrik customer beda nggunakake mesin nglereni laser kita.

Pangembangan

Golden Laser wis bab 100 sertifikasi lan hak paten ing pangembangan mesin nglereni laser.

Produksi

Sistem kontrol kualitas produksi sing ketat saka tuku bahan, produksi lan pamriksan pangolahan, lan pamriksan pungkasan sadurunge dikirim sing njamin mesin kualitas apik menyang sisih pelanggan.

taun
Wiwit 2005
+
60 R&D
Nomer KARYAWAN
METER KOTAK
BANGUNAN PABRIK
USD
laba penjualan ing 2019

APA KLIEN KANGGO?

"Thanks kanggo mbantu aku nemokake mesin pemotong laser sing cocok, kualitas apik, uga layanan."

- KELLY MURRY
 

"Teknisi sabar banget kanggo nggabungake kita kanthi online kanggo ndandani masalah kasebut."

— JEREMY LARSON
 

"Merek misuwur ing China, Kualitas apik, Kita seneng!"

- ERIC HART
 

Kita Nggoleki Mitra ing saindenging jagad


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita