-->

Bewara Legal

Situs web iki diduweni, dikelola lan dikelola dening WUHAN GOLDEN LASER CO., LTD. (Subsidiary: Laser Serat Vtop) (abbr. GOLDEN LASER (Vtop Serat Viber)). Sampeyan kudu maca istilah panggunaan sadurunge nggunakake. Sampeyan mung bisa browsing web iki kanthi syarat nampa istilah kasebut.

 

Dianggo Web

Kabeh konten ing situs web iki mung kanggo tujuan pribadi ora kanggo panggunaan komersial. Sembarang hak cipta lan pengumuman saka kontak kudu dihormati karo sampeyan. Sampeyan ora diowahi, nyalin lan nerbitake, nampilake konten kasebut kanggo tujuan komersial. Prilaku ing ngisor iki kudu dilarang: masang konten web iki menyang platform web lan media liyane; panggunaan ora sah kanggo nglanggar hak cipta, logo lan watesan hukum liyane. Sampeyan luwih becik mungkasi kabeh tumindak yen sampeyan ora setuju karo aturan ing ndhuwur.

 

Informasi Publish

Informasi situs web iki kanthi tujuan panggunaan khusus lan ora dijamin karo sembarang bentuk. Kita ora bisa yakin akurasi lan integritas konten sing tundhuk tanpa ana kabar. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan introduksi produk, piranti lunak lan layanan, sampeyan bisa ngubungi wakil utawa agen sing ditunjuk dening GOLDEN LASER (Vtop Fiber Laser) ing papan lokal.

 

Kiriman Informasi

Sembarang informasi sing dikirim utawa email menyang situs web iki ora dianggep rahasia lan ora duwe hak eksklusif. GOLDEN LASER (Vtop Serat Laser) ora bakal nanggung tanggung jawab babagan informasi iki. Yen tanpa pranyatan luwih awal, sampeyan bakal kurang setuju karo pernyataan ing ngisor iki: GOLDEN LASER (Vtop Fiber Laser) lan wong sing duwe wewenang duwe hak informasi klien, kayata data, gambar, teks lan swara kanthi nyalin, lan mbabar, mbabar lan sapanunggalane. Kita ora tanggung jawab kanggo postingan nyerang, fitnah, utawa ora jelas sing digawe ing papan pesen utawa Fitur Interaktif Situs liyane. Kita cadangan hak kanggo ngumumake informasi apa wae sing kita butuhake kanggo gawe undang-undang, pangaturan, utawa panjaluk pamrentah, utawa nolak ngirim utawa mbusak informasi utawa bahan, kanthi wutuh utawa sebagian, yen miturut budi bicara. ora cocog, ora disengaja utawa nglanggar Katentuan Layanan iki.

 

Informasi Interaktif

Kita bakal duwe hak, nanging ora ana kewajiban, kanggo ngawasi konten papan pesen utawa fitur interaktif liyane kanggo nemtokake kepatuhan karo perjanjian iki lan aturan operasi liyane sing kita temtokake. Kita bakal duwe hak miturut sawijine diskusi kanggo ngowahi, nolak kirim, utawa mbusak materi sing dikirim utawa dikirim ing papan pesen utawa fitur interaktif situs liyane. Sanajan hak iki, pangguna bakal tetep tanggung jawab kanggo konten pesenane.

 

Panggunaan Piranti Lunak

Sampeyan kudu tundhuk karo kesepakatan nalika sampeyan ndownload piranti lunak saka situs web iki. Sampeyan ora diijini ndownload sadurunge nampa kabeh syarat lan kahanan.

 

Situs Situs Katelu

Bagean tartamtu Situs kasebut bisa menehi link menyang situs pihak katelu, ing ngendi sampeyan bisa tuku online kanthi macem-macem jinis produk lan layanan sing diwenehake dening pihak katelu. Kita ora tanggung jawab kanggo kualitas, akurasi, katrampilan, linuwih, utawa aspek liyane produk utawa layanan sing ditawakake utawa diwenehake dening pihak katelu. Kabeh risiko sing diasilake nggunakake situs web pihak katelu kudu ditanggung dhewe.

 

Batesan Tanggung Jawab

Sampeyan ora setuju manawa uga kita utawa afiliasi utawa panyedhiya situs pihak katelu ora duwe tanggung jawab kanggo kerusakan sing ditanggung, lan sampeyan ora bakal negesake tuntutan apa wae sing dakpatake, amarga ana sing tuku utawa nggunakake produk utawa layanan ing situs iki.

 

Pangguna Internasional

Situs web iki dilakokno dening Dinas Promosi Produk GOLDEN LASER (Vtop Fiber Laser). GOLDEN LASER (Vtop Fiber Laser) ora njamin manawa konten situs uga ditrapake kanggo wong njaba China. Sampeyan ora kudu nggunakake situs utawa file ekspor kanthi ora nglanggar Export Law of Chine. Sampeyan bound karo hukum lokal nalika surfing situs iki. Syarat lan katemtuan kasebut diatur dening hukum Tiongkok sing ngatur Bidang Kuasa.

 

Mandap

Kita bisa, sawayah-wayah lan tanpa kabar, nundha, mbatalake, utawa mungkasi hak nggunakake situs kasebut. Yen penundaan, pembatalan, utawa mandheg, sampeyan ora ana maneh akses menyang bagean Situs iki. Yen ana penundaan, pembatalan, utawa mandheg, watesan sing ditindakake sampeyan babagan materi sing diunduh saka situs kasebut, lan para penafian lan watesan tanggung jawab sing ditemtokake ing Ketentuan layanan iki, bakal urip.

 

Dagang

GOLDEN LASER (Vtop Fiber Laser) iku merek dagang saka WUHAN GOLDEN LASER CO., LTD. Jeneng Produk GOLDEN LASER (Vtop Fiber Laser) uga dianggep minangka merek dagang sing didaptar utawa merek dagang. Jeneng Produk lan perusahaan sing diwenehake ing situs iki kalebu awake dhewe. Sampeyan ora diidini nggunakake jeneng kasebut. Kontroversi dumadi sajrone nggunakake situs iki bakal dirampungake kanthi negosiasi. Yen isih durung bisa ditanggulangi, bakal dikirim menyang pengadilan Wuhan miturut Hukum Republik Rakyat China. Penafsiran saka woro-woro iki lan panggunaan situs web iki kalebu WUHAN GOLDEN LASER CO., LTD.