-->

Hubungi

Hubungi Tim Penjualan Laser Emas

Tim kita seneng mangsuli pitakon babagan penjualan sampeyan. Isi formulir lan kita bakal bisa hubungi sanalika bisa.

 

Email Sampeyan bisa:

  • Bukak produk anyar kanthi luwih cepet kanthi pambayaran kurang nganggo mesin nglereni (las) laser serat
  •  Ngatur lini produksi otomatis sing cocog karo konsultan sales
  • Dhukungan pas wektune Sawise Layanan 24/7

Alamat

Wuhan Golden Laser Co, Ltd

Taman Industri Emas Laser, Tianxing Rd, Jalan Hengdian, Chuanlong Ave, Kabupaten Huangpi, Wuhan, China 430312

E-mail

info@goldenfiberlaser.com

Telpon (Whatsapp / Wechat)

+86 158 027 39301

Skype

theresa.goldenlaser


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita