Solusi Laser Cut Kanggo Pipa Balok Mobil Langsung Otomotif

Solusi Laser Cut Kanggo Pipa Balok Mobil Langsung Otomotif

Solusi Nglereni Laser Kanggo Beam Cross Car ing Korea Video

solusi motong laser balok mobil balok saka Golden Laser

Mesin pemotong tabung laser serat duwe kaunggulan sing beda kanggo ngolah Mobil Balok (balok silang otomotif) amarga komponen kasebut Komplek sing menehi kontribusi stabilitas lan keamanan saben kendaraan sing nggunakake. Mula kualitas produk rampung dadi sing paling penting. Minangka balok ing njero kendaraan, dheweke mesthekake ora ngompres kompartemen penumpang yen tabrakan sisih. Balok Cross Car uga ndhukung setir, airbag, lan kabeh dashboard. Gumantung saka model, kita bisa ngasilake komponen kunci iki saka baja utawa aluminium, lan mesin pemotong laser bisa digunakake kanthi apik kanggo nglereni bahan kasebut.

 

mesin nglereni laser kanggo logam pipo

 

Hyundai Motor Company minangka perusahaan motor sing misuwur ing Korea, sing setya dadi mitra umur ing mobil lan liya-liyane. Perusahaan kasebut - sing dadi pimpinan Grup Motor Hyundai, struktur bisnis inovatif sing bisa medhot sumber daya saka wesi cair menyang mobil rampung. Kanggo nambah efisiensi produksi lan nganyari peralatan, perusahaan mutusake nggawe mesin pemotong laser pipa.

syarat customer

sheet metal mesin nglereni laser

1. Produk pelanggan minangka pipa kanggo industri otomotif, lan butuh pangolahan kanthi otomatis lan otomatis.

2. diameteripun Pipe punika 25A-75A

3. Ing dawa pipo rampung iku 1.5m

4. Dawane pipa semifinal yaiku 8m

5. Sawise nglereni laser, iku Panjaluk sing lengen robot bisa langsung nyekel pipe rampung kanggo tindakake-munggah mlengkung lan Processing pencet;

6. Customer duwe syarat kanggo akurasi nglereni laser lan efficiency, lan kacepetan Processing maksimum ora kurang saka 100 R / M;

7. bagean nglereni ngirim ora Burr

8. Bunder sing dipotong kudu cedhak karo bunder sing sampurna

Solusi Golden Laser

Sawise sinau kanthi tliti, kita nyiyapake klompok riset khusus kalebu departemen R&D lan manajer produksi kanggo nemokake solusi kanggo syarat pemotongan balok lintas mobil.

 

Ing dhasar P2060A, kita ngatur siji model mesin nglereni laser pipa P2080A kanggo nyukupi sarat nglereni pipa 8 dawa lan muatan otomatis.

laser kanggo motong kanggo salib mobil Beam pipe

                                                                                                                                                                                                                              Mesin Nglereni Pipa Laser P2080A

 

Ing pungkasan nglumpukake materi, nambahake siji lengan robot kanggo nyekel pipa. Kanggo njamin presisi pemotongan, saben potongan kudu dijepit kanthi ketat karo lengan robot sadurunge dipotong.

steel pipe CNC mesin punching

Sawise dipotong, lengen robot bakal ngirim pipa menyang prosedur penet lan mlengkung mengko.

Bolongan pipa tikungan kudu dipotong nganggo mesin pemotong laser robot 3D.

 

Goleki Solusi Ngatur!

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh cara nggunakake MESIN CUTTING LASER TUBE kanggo mujudake lini produksi otomatis. Lan, saiki wayahe sampeyan golek solusi sing disesuaikan lan sinaoni kemungkinan.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita