Zgjidhja e prerjes me lazer për tubin e trarëve të automobilave

Zgjidhja e prerjes me lazer për tubin e trarëve të automobilave

Zgjidhje e prerjes me lazer për traun e kryqëzuar të makinës në Kore Video

zgjidhje e prerë me lazer me rreze kryq makine nga Golden Laser

Makinat e prerjes së tubave me fibra me lazer kanë përparësinë e veçantë të përpunimit të trarëve të kryqëzuar të automobilave (trarëve të kryqëzuar të automobilave) sepse ato janë përbërës kompleksë që japin një kontribut vendimtar në stabilitetin dhe sigurinë e çdo automjeti që i përdor ato. Prandaj cilësia e produktit të përfunduar është e një rëndësie të madhe. Si rreze individuale brenda automjetit, ata sigurohen që të mos ngjeshin ndarjen e pasagjerëve në rast të një përplasjeje anësore. Trarët e Cross Car gjithashtu mbështesin timonin, airbagët dhe të gjithë pultin. Në varësi të modelit, ne mund ta prodhojmë këtë përbërës kryesor prej çeliku ose alumini, dhe makina e prerjes me lazer funksionon mirë për prerjen e këtyre materialeve.

 

makinë prerja lazer për tub metalik

 

Hyundai Motor Company është një kompani e famshme motorike në Kore, e cila është e angazhuar të bëhet një partner i përjetshëm në automobila dhe më gjerë. Kompania - e cila drejton Hyundai Motor Group, një strukturë inovative biznesi e aftë të qarkullojë burime nga hekuri i shkrirë në makina të përfunduara. Për të përmirësuar efikasitetin e tyre të prodhimit dhe për të përmirësuar pajisjet e tyre, kompania vendosi të prezantojë një makinë prerëse me tuba lazer.

kërkesat e konsumatorëve

fletë metalike prerja makinë lazer

1. Produkti i klientit është një tub për industrinë e automobilave, dhe ka nevojë për përpunim masiv dhe automatik.

2. diameter tub është 25A-75A

3. Gjatësia e përfunduar tub është 1.5m

4. Gjatësia e tubit gjysmë të përfunduar është 8m

5. Pas prerjes lazer, ajo kërkon që krahu robot mund të drejtpërdrejt të rrëmbyer tub përfunduar për follow-up lakimi dhe përpunimit të shtypit;

6. Customer kanë kërkesa për saktësinë e prerjes lazer dhe efikasitetit, dhe shpejtësia e përpunimit maksimale jo më pak se 100 R / M;

7. Prerja seksion duhet të ketë asnjë burr

8. Rrethi i prerë duhet të jetë afër rrethit të përsosur

Zgjidhja e Laserit të Artë

Pas studimit të kujdesshëm, ne krijuam një grup kërkimor të veçantë duke përfshirë departamentin e R&D dhe menaxherin tonë të prodhimit për të gjetur një zgjidhje për kërkesat e tyre të prerjes së trarëve në makinë.

 

Në bazë të P2060A, ne përshtatëm një makinë prerëse me lazer tub P2080A për të përmbushur kërkesat e tyre për prerjen e tubave me gjatësi 8 dhe ngarkimin automatik.

prestar lazer për tub rreze cross makinë

                                                                                                                                                                                                                              Makinë për P2080A

 

Në fund të grumbullimit të materialit, ai shtoi një krah robot për kapjen e tubave. Për të siguruar saktësinë e prerjes, çdo pjesë e vetme duhet të shtrëngohet fort nga krahu i robotit para prerjes.

tub çeliku CNC Machine punching

Pas prerjes, krahu robot do ta çojë tubin në procedurat e mëvonshme për shtypjen dhe përkuljen.

Vrimat e tubit të lakimit duhet të priten nga makina prerëse me lazer robot 3D.

 

Merrni Zgjidhjen e Përshtatjes!

Siç mund ta shihni, ka shumë mënyra për të përdorur LAKER TUBE CUTTING MACHINE për të realizuar linjën automatike të prodhimit. Dhe, tani është koha që ju të merrni zgjidhjen tuaj të personalizuar dhe të eksploroni mundësitë.


Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni