Metal Sheet Laser Cutting Machine

Golden Laser shpejtësi të lartë fibër lazer machine për shitje është një përballueshme, të lehtë për ta përdorur, dhe të gjithanshëm mjet që mund të ju ndihmojë të fillojë një sipërmarrje e re për fillimin apo për të rritur fitimet e kompanisë tuaj të mirë-krijuar. Kryesisht të aplikojnë për fletë metalike, ashensor, zanate dyer metalike, mobilje çeliku, pajisje sportive, automotive dhe industritë e tjera etj