Industria Dynamics

 • 4 Tips on Stainless Steel Laser Cutting by 10000W+ Fiber Laser

  4 Tips on Stainless Steel Laser Cutting by 10000W+ Fiber Laser

    According to Technavio, the global fiber laser market is expected to grow by US$9.92 billion in 2021-2025, with an annual growth rate of about 12% during the forecast period. The driving factors include the increasing market demand for high-power fiber lasers, and "10,000 watts" has become one of the hot spots in the laser industry in recent years. In line with market development and user needs, Golden Laser ha...
  Lexo më shumë

  Apr-27-2022

 • Prerje me lazer me fuqi të lartë kundrejt prerjes plazma në 2022

  Prerje me lazer me fuqi të lartë kundrejt prerjes plazma në 2022

    Në vitin 2022, makina prerëse lazer me fuqi të lartë ka hapur epokën e zëvendësimit të prerjes plazmatike Me popullaritetin e lazerëve me fibra me fuqi të lartë, makina prerëse me lazer me fibra vazhdon të kalojë kufirin e trashësisë, po rrit pjesën e makinës prerëse plazma në metalin e trashë tregu i përpunimit të pllakave. Para vitit 2015, prodhimi dhe shitja e lazerëve me fuqi të lartë në Kinë është e ulët, prerja me lazer në aplikimin e metaleve të trashë ka l...
  Lexo më shumë

  Jan-05-2022

 • Përmbledhje e shpejtë e njohurive për makinën lazer

  Përmbledhje e shpejtë e njohurive për makinën lazer

  Çfarë duhet të dini Njohuritë e makinës lazer përpara se të blini një makinë prerëse lazer në një artikull Ok! Çfarë është Lazeri Me pak fjalë, lazeri është drita e prodhuar nga ngacmimi i materies. Dhe ne mund të bëjmë shumë punë me një rreze lazer. Kanë kaluar më shumë se 60 vjet zhvillim deri më tani. Pas zhvillimit të gjatë historik të teknologjisë lazer, lazeri mund të përdoret në aplikime shumë të ndryshme të industrisë, dhe një nga përdorimi më revolucionar ...
  Lexo më shumë

  Tetor-21-2021

 • Pluhuri i Prerjes me Laser

  Pluhuri i Prerjes me Laser

  Laser Cutting Dust – Ultimate Solution   What is laser cutting dust? Laser cutting is a high-temperature cutting method that can vaporize the material instantly during the cutting process. In this process, the material which after being cut will stay in the air in the form of dust. That is what we called laser cutting dust or laser cutting smoke or laser fume.   What are the effects of laser cutting dust? We know many products...
  Lexo më shumë

  Gusht-05-2021

 • Shenja metalike të prera me lazer

  Shenja metalike të prera me lazer

  Laser Cut Metal Signs What Machine Do You Need to Cut Metal Signs? If you want to do the business of metal signs cutting, metal cutting tools are very important. So, which metal cutting machine is the best for metal signs cutting?   Water jet, Plasma, Sawing machine? Absolutely not, the best metal signs cutting machine is a metal laser cutting machine, which uses the fiber laser source mainly for different kinds of metal sheet or metal tubes...
  Lexo më shumë

  Korrik-21-2021

 • Tub Oval | Zgjidhja e prerjes me lazer

  Tub Oval | Zgjidhja e prerjes me lazer

  Oval Tube | Laser Cutting Solution – Full Technology of Oval Tube Steel Processing What is Oval Tube and Type of Oval Tubes? Oval Tube is a kind of special-shaped metal tubes, according to the different use, it has different shape oval tube, such as elliptical steel tubes, seamless elliptic steel pipes, flat elliptic steel pipes, galvanized elliptic steel pipes, tapered elliptic steel pipes, flat elliptic steel pipes, regular elliptic ...
  Lexo më shumë

  Korrik-08-2021

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • >>
 • Faqe 1/8
 • Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

  Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne