Plate Metal dhe Tube Laser Cutting Machine

tub Golden Laser dhe fletë të integruar prerja fibër lazer machine mund të përdoret në prerjen fletë metalike dhe tuba. Top importuar pjesët dhe procesi të rreptë kuvendit të siguruar funksionimin në të sigurt, të qëndrueshme dhe me shpejtësi të lartë. Posaçërisht të aplikuar për pajisje mjekësore, mobilje, llambat e ndriçimit dhe industritë e tjera etj