Politika e privatësisë

GOLDEN LASER (dhe filiali i tij në pronësi të plotë Vtop Fiber Laser) do të respektojnë dhe mbrojnë privatësinë tuaj.

Ne do të mbrojmë çdo informacion që jepni kur vizitoni këtë faqe interneti.

 

01) Mbledhja e informacionit
Në këtë faqe interneti, ju mund të shijoni çdo shërbim të ofruar, si p.sh. bërja e porosive, marrja e ndihmës, shkarkimi i skedarëve dhe pjesëmarrja në aktivitete. Përpara se të kaloni këtë, ju kërkohet të plotësoni informacionin tuaj personal me anë të të cilit ne mund të ofrojmë zgjedhje të përshtatshme dhe t'ju japim çmime nëse ka.
Ne po përmirësojmë pa shkak shërbimin dhe produktet tona (përfshirë regjistrimin) për të përmbushur nevojat tuaja. Nëse është e mundur, do të na duhen më shumë informacione për kompaninë tuaj, përvojën në produktet tona dhe mënyrën e kontaktit.

 

02) Përdorimi i Informacionit
Të gjitha informacionet tuaja në këtë ueb do të jenë në mbrojtje të ngurtë. Sipas informacionit, LASER-i ynë GOLDEN (Vtop Fiber Laser) do të përballojë shërbimin tuaj më të mirë dhe më të shpejtë. Në disa raste, ne mund të informojmë kërkimin tuaj më të fundit të tregut dhe informacionin e produktit.

 

03) Kontrolli i informacionit
Ne kemi një detyrë ligjore për të mbrojtur çdo informacion që mbledhim nga ju, duke përfshirë reagimet ose mënyra të tjera. Kjo do të thotë përveç LASERIT GOLDEN (Vtop Fiber Laser) asnjë palë e tretë nuk do të gëzojë informacionin tuaj.
Duke grumbulluar informacionin tuaj nga uebi dhe duke integruar të dhëna nga palë të treta, ne do t'ju rekomandojmë produktet dhe shërbimet më të mira.
Shënim: Lidhjet e tjera në këtë faqe interneti, ju shërbejnë vetëm si lehtësi dhe do t'ju largojnë nga kjo faqe interneti, që do të thotë se LASER-i ynë GOLDEN (Vtop Fiber Laser) nuk do të marrë asnjë përgjegjësi për aktivitetet dhe informacionet tuaja në faqet e tjera të internetit. Pra, çdo shënim në lidhje me lidhjet në rrjetet e pjesës së tretë do të jetë përtej këtij dokumenti të privatësisë.

 

04) Siguria e Informacionit
Ne kemi planifikuar të mbrojmë informacionin tuaj të plotë, duke shmangur humbjen, keqpërdorimin, vizitën e paautorizuar, rrjedhjen, dhunën dhe shqetësimin. Të gjitha të dhënat në serverin tonë ruhen nga një mur zjarri dhe një fjalëkalim.
Ne jemi të kënaqur të modifikojmë informacionin tuaj nëse ju nevojitet. Pas modifikimit, ne do t'ju dërgojmë detajet e duhura me email për kontrollin tuaj.

 

05) Përdorimi i
Cookies Cookies janë pjesë të dhënash që krijohen kur vizitoni faqen tonë të internetit dhe të cilat ruhen në drejtorinë e skedarëve të skedarëve të kompjuterit tuaj. Ata kurrë nuk do të shkatërrojnë ose lexojnë të dhëna në kompjuterin tuaj. Cookies memorizojnë fjalëkalimin tuaj dhe shfletojnë funksionin, i cili do të shpejtojë shfletimin tuaj në ueb-in tonë herën tjetër. Gjithashtu, ju mund të refuzoni cookies nëse nuk dëshironi.

 

06) Njoftoni
Interpretimi i kësaj deklarate dhe përdorimi i faqes në internet është në pronësi të GOLDEN LASER (Vtop Fiber Laser). Nëse kjo politikë e privatësisë ndryshon në ndonjë mënyrë, ne do të vendosim një version të përditësuar në këtë faqe dhe gjithashtu do të shënojmë datën në fund të kësaj faqeje. Nëse është e nevojshme, ne do të vendosim një shenjë të realizueshme në ueb për t'ju informuar.
Çdo mosmarrëveshje e shkaktuar nga kjo deklaratë ose përdorimi i faqes në internet do t'i bindet ligjit përkatës të Republikës Popullore të Kinës.


Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni