mbështetje

POLITIKA SHËRBIMI GOLDEN LASER

Standardizimi i Shërbimit "212"
2: Përgjigja në 2 orë
1: ofrojnë zgjidhje në 1 ditë.
2: të zgjidhur ankesën në 2 ditë

 
"1 + 6" shërbime të plota Specifikimi
Çdo e makinave tuaj lazer blera nga Golden Laser instalimit duhet ose të mirëmbajtjes, ne do të sigurojë "1 + 6" shërbime të plota.
Një Installation Service ", një herë OK"

 
Gjashtë shërbime të plota
1. Makineri dhe kontrolloni qark
të shpjegojë funksionet e pjesëve të makinës dhe të siguruar makinë është afatgjatë operacion.
2. udhëzues Operative
Shpjegoni përdorimin e makinave dhe software. Udhëzues konsumatorëve përdorimin e duhur, të zgjatur jetën e produktit dhe për të reduktuar konsumin e energjisë.
3. Mirëmbajtja Machine
Shpjegoni mirëmbajtjen e pjesëve të makinës për të zgjatur jetën e produktit dhe për të shpëtuar të energjisë konsumit
udhëzues 4. Procesi Product
Në varësi të materialeve të ndryshme, do të testimit për të marrë parametrat optimale të përpunimit për të siguruar cilësi të mirë të produkteve.
5. Site shërbime të pastër-up
Pastroni vendin e klientit, kur shërbimi është e përfunduar.
6. Vlerësimi Customer
Konsumatorët dhënë komentet përkatëse dhe vlerësim në lidhje me shërbimin e instalimit personelit.

MOMENT SHËRBIMI

Detajet janë lëvizur. Jo vetëm që ne ndjekim përsosmërinë e produkteve, por edhe ne duhet të i kushtoj vëmendje të shërbimit, dhe produktet e konsiderojnë si jetës, i cili do të kandidojë përmes para-shitjes, shitjes dhe pas shitjes shërbimi gjatë gjithë jetës së produkteve, dhe të përpiqemi për të krijuar vlerë të shtuar më shumë për konsumatorët.

145
144
143
51

SHËRBIMI TEAM

163
Golden Laser ka ekip shumë të fuqishme teknike dhe të mirë pas shitjes shërbimi.

1. Çdo pas shitjes personeli i shërbimit të lazer artë ka një diplomë kolegji ose më lart, dhe secili pas shitjes personeli i shërbimit i është nënshtruar trajnimit të brendshëm afatgjatë dhe ka kaluar të teknologjisë të sistemit tonë të vlerësimit para se të certifikuar për të punuar.

2. Interesat e klientëve janë gjithmonë të parët, dhe kjo është përgjegjësi e palëkundur kujdeseni dhe respektuar çdo klient. Ne garantojmë se nga pranimi i ankesave në shërbimin në vend, çdo kërkesë nga konsumatori do të paguhet plotësisht nga lazer artë.  

3. artë Qendra e shërbimit lazer do të nga koha në kohë, pas-shitjes personelit të shërbimit për trajnimin teknik, përditësimin e njohurive teknike dhe përmirësuar aftësitë e shërbimit.

4. Për të siguruar përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimit të klientit, ne kemi krijuar edhe një mekanizëm të konkurrencës dhe mekanizëm rezervë talent për mbijetesën e popullit fortit dhe të talentuar, në mënyrë që të siguruar që përdoruesit mund të marrin shërbime të vazhdueshme të kënaqshme.


Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne