Soporte técnico

APOIO GOLDEN LASER técnico profesional

Co fin de garantir un servizo meticuloso e perfección, non só temos perfecto pre-venda, venda e posvenda de sistemas de servizo, nós tamén realizar a xestión completa nas seguintes áreas:

En primeiro lugar, a xestión de ficheiros de clientes de son

1. Cada cliente ten o seu propio ficheiro no sistema global de procesamento de información do servizo posvenda do láser dourado, polo que pode garantir a actualización do software de forma oportuna;

2. Cada actividade do servizo (mantemento, visita de retorno, enquisa de satisfacción do cliente, etc.) rexístrase detalladamente e pódese consultar e analizar en calquera momento. Conta periodicamente os rexistros de mantemento dos equipos dos clientes e fai suxestións razoables para os usuarios.

En segundo lugar, xestión rigorosa do equipo técnico

1. Cada posvenda persoal de láser de ouro de servizos ten un grao universitario ou superior, e cada un posvenda persoal de servizo pasou por adestramento interno de longo prazo e pasou o noso sistema de avaliación de tecnoloxía antes de ser aprobada traballar.

2. Os intereses dos clientes son sempre os primeiros, e é a inquebrantable responsabilidade de coidar e respectar cada cliente. Garantimos que desde a aceptación das queixas ata o servizo in situ, todas as solicitudes do cliente serán totalmente pagadas mediante golden laser.

3. O centro de servizo do láser dourado de cando en vez o persoal de servizo posvenda para a formación técnica, actualizar os coñecementos técnicos e mellorar as habilidades de servizo.

4. Co fin de garantir a mellora continua do servizo ao cliente, tamén establecemos un mecanismo de competencia e un mecanismo de reserva de talento para a supervivencia das persoas máis aptas e talentosas, para garantir que os usuarios poidan recibir servizos satisfactorios continuos.

En terceiro lugar, xestión estándar do comportamento do servizo

1. A compañía estableceu un código unificado de criterios de conduta e de avaliación para garantir que o proceso de servizo é estándar e os procedementos e servizos de servizos están organizados profesionalmente. A calidade dos servizos causadas por diferenzas persoais é reducida e evitado.

2. A empresa estableceu un sistema de supervisión de servizos multifacético. Imporáselles graves sancións a quen infrinxe a ética profesional e as normas de servizo.

En cuarto lugar, xestión de canles de información suave

1. Os clientes poden comunicarse coa xente a través de varias canles, como teléfono, fax, carta, correo electrónico e mensaxes de sitio.

2. O centro de atención ao cliente do láser dourado presta moita atención ás canles anteriores en tempo real. A consulta do cliente, as queixas e outros requisitos devolveranse no menor tempo posible e esfórzase por maximizar a satisfacción do cliente.

soporte técnico

Co fin de mellor servir a todos os usuarios e permitir que os usuarios investir en produtos equipamentos láser seguro e libre de problemas láser, ouro pode fornecer aos usuarios con un bo servizo posvenda.

Establecemos un sistema global de procesamento de información do servizo posvenda e contamos cunha liña directa de servizo posvenda 400-969-9920 para aceptar consultas, queixas e requisitos de reparación dos clientes e realizar un seguimento dos clientes as 24 horas do día. Os nosos clientes poden gozar dos seguintes servizos:

1. Desde a data de compra, goza de actualizacións de software gratuítas de por vida.

2. Despois da chegada da máquina, o noso persoal técnico tamén estará no lugar para proporcionar a primeira instalación, posta en servizo e formación técnica para os usuarios, para garantir que os clientes poidan operar con habilidade o equipo. Despois de que o cliente asina e confirme, a formación pódese completar;

3. Despois de completar a instalación e a formación da nova máquina durante 2-3 días, o Centro de Atención ao Cliente de Gold Laser devolverá a chamada ao cliente. A devolución da chamada inclúe os seguintes aspectos:
a) O equipo está instalado e posto en marcha e está satisfeito co equipo?
b) Se o cliente domina o método de operación e se pode operar de forma independente, que axuda necesita?
c) Está satisfeito coa actitude laboral do enxeñeiro de formación?
d) O enxeñeiro posvenda informa ao cliente despois de que o centro de atención ao cliente chame ao 400-969-9920?

4. Segundo a situación de devolución, se hai algún problema, o centro de atención ao cliente notificará ao enxeñeiro técnico de atención ao cliente ou ao enxeñeiro de formación para que tome medidas para resolver. Se aínda non se pode resolver, enviarémoslles comentarios sobre a "carta de contacto laboral" aos departamentos de investigación e desenvolvemento tecnolóxico relevantes para que axuden a resolver. Despois da finalización, o centro de atención ao cliente volverá aos clientes.

5. Co fin de maximizar os beneficios dos clientes e promover a mellora continua do servizo de láser Golden, cada cliente recibirá máis de tres veces a chamada de volta, que son:

a) Tres días despois de que se complete a formación de instalación da nova máquina;
b) Tres meses máis tarde despois da formación en instalación de novas máquinas;
c) Solicitude do cliente de reparación ou servizo posvenda;
d) Toma de mostras de volta para o mesmo tipo de máquina e procura de mellora;

6. O teléfono do centro de servizo do láser Golden 400-969-9920 aceptará consultas, queixas e requisitos de reparación dos clientes, e o centro de atención ao cliente enviou enxeñeiros posvenda para reparacións no lugar. Prometemos que os clientes situados a menos de 300 km dos puntos de venda do servizo de láser dourado, os enxeñeiros posvenda farán servizo e mantemento no lugar dentro das 24 horas posteriores á recepción das queixas; clientes situados a 300 quilómetros do punto de venda do servizo posvenda, os enxeñeiros posvenda aceptarán queixas nun prazo de 72 horas. Servizo e mantemento in situ; para clientes estranxeiros responderemos nun prazo de 10 horas, realizaremos servizos de reparación en 72 horas.

Necesitas servizo post-servizo agora mesmo!

máquina láser dourada serie núm.

Por favor, proporcione o número da máquina máquina cando nos envíe un correo electrónico para o servizo posterior.

Envíanos a túa mensaxe:

Escribe aquí a túa mensaxe e enviala para nós