High Power Serat Laser Mesin motong

Kakuatan High Power Fiber Laser Cutting Machine tina 8000W serat laser, 10KW serat laser, 12KW serat laser, 15KW Serat Laser, 20KW serat laser sarta 30KW serat laser pikeun motong lambar logam kandel.
Pikeun baja karbon 20mm, mesin motong laser kakuatan tinggi gampang pikeun motong aranjeunna dina speed rada luhur batan mesin motong laser kakuatan tengah.
Biaya Oksigén kirang, malah tinimbang Oksigén, ngan motong ku compressor hawa pikeun efisiensi produksi motong logam.
Hasil motong lemes dina logam ketebalan 30-50mm
Vertikal anu saé ku mesin motong laser logam kakuatan tinggi

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami