3D Robot Laser Mesin motong

Mesin motong laser robot 3D nganggo panangan robot tinimbang metode gerak xy gantry, anu mindahkeun jas 360 derajat pikeun bentuk anu henteu teratur.Ngagabungkeun jeung serat laser hasil motong hébat, bersih sarta ujung motong lemes bakal mastikeun produk kualitas Anjeun.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami