Вести - Добредојдовте на Златен ласер во Евро Блех 2022 година

Добредојдовте во Golden Laser во Euro Blech 2022

Добредојдовте во Golden Laser во Euro Blech 2022

Добредојдовте на Златен ласер во Евро Блех 2022 година

Производителот на машина за ласерско сечење со ласерски влакна Златен ве поздравува да го посетите нашиот штанд на Euro Blech 2022.

Поминаа 4 години од последната изложба.Драго ни е да ви ја покажеме нашата најнова технологија за ласерски влакна на оваа изложба.EURO BLECH е најголемиот, најпрофесионален и највлијателен светски саем за преработка на лим во Хановер, Германија.

Овој пат, ќе ја покажеме нашата машина за ласерско сечење со фибер ласер:

  •  P2060A -3DМашина за ласерско сечење цевки (цевки со дијаметар за сечење одело 20mm-200mm, со 3D ласерска глава за сечење на Golden Laser),
  • GF-1530 JH (Beckhoff CNC систем)
  • Рачна машина за ласерско заварување (флексибилна подвижна ласерска машина за заварување)
  • Роботска ќелија за ласерско сечење.(Автоматско роботско ласерско сечење или просторија за заварување за производствена линија)

Ќе ве чекаат многу опционални функцииШтанд.: Сала 12 Б06

Дизајн на штандот Златен ласерски Euro Blech

 

Подолу е општ поглед на Euro Blech, доколку сте заинтересирани.

По повеќе од 40 години континуиран развој, тој стана врвен настан и меѓународен пазар за целата индустрија за преработка на лим во светот денес.Изложбата се одржува на секои две години во Хановер, Германија.Од првата сесија одржана во 1969 година, шоуто беше успешно одржано 24 сесии и стана познат трендсетер во оваа индустрија.

Опсег на експонати

Лим и опрема за производство:метални листови, цевки и компоненти (железни и обоени), готови производи, делови и компоненти;топло валање, ладно валање, опрема за мариноване, единици за топло галванизирање, единици за електро-калај, опрема за обложување на бои, опрема за производство на ленти;Опрема за стрижење листови (опрема за стрижење, намотување), ладно свиткување, завршна обработка, обликување на ролни, опрема за сечење, пакување, машини за обележување итн.

Додатоци и потпора за мелница:ролни, гумени ролни, мелнички лежишта итн.;термичка обработка на метал, течност за обработка на метал, површинска обработка, машини за полирање, абразиви, абразиви и материјали против 'рѓа.

Машини и опрема за обработка на лим:делови, алати, калапи за поврзана опрема;разновидна опрема за сечење, опрема за заварување, ножеви за пила;машини за намотување, машини за исправање, машини за свиткување, машини за стрижење, машини за стрижење, машини за истегнување, машини за дупчење, машини за намотување, машини за израмнување, машини за одмотување, машини за израмнување, машини за израмнување;флексибилни машини и опрема за обработка на лим;опрема за заварување и лепење, прицврстување, обработка под притисок, удирање и перфорирање итн.;разни машини за машински алати за обработка на лим.

Други:поврзана процесна контрола, регулација, мерење, технолошка опрема за тестирање;обезбедување квалитет, CAD/CAM системи, обработка на податоци, фабричка и магацинска опрема, заштита на животната средина и рециклирање, безбедносна работа, истражување и развој итн.

Па, ако сте заинтересирани за машината за ласерско сечење со ласерски влакна и машината за ласерско заварување, добредојдовте да не контактирате заБесплатен билет, нашиот експерт ќе ви покаже повеќе наЕвро Блех 2022 годинаПрикажи.


Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја