Laser Emas di Paméran Pabrik Cerdas Internasional Cina

Golden Laser salaku pabrik peralatan laser ngarah di Cina ngiringan ngiringan Pameran Pabrik Cerdas Internasional China (Ningbo) ka-6 sareng Pameran Kapala Kapala Cina ka-17 (Pameran Mesin Ningbo & Pameran kapang). 

Robotika Internasional Ningbo, Pamrosésan Cerdas sareng Paméran Otomatisasi Industri (ChinaMach) didirikeun taun 2000 sareng diakar dina dasar pabrik Cina. Éta mangrupikeun kagiatan anu hébat pikeun industri alat-alat mesin sareng alat-alat anu diaku sareng didukung ku Menteri Dagang sareng Pamaréntah Rahayat Ningbo. Grup pembeli terminal di daérah Delta Sungai Yangtze Cina mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun alat alat mesin, otomatisasi, manufaktur calakan, sareng pabrik robot pikeun mekarkeun pasar di Ningbo, Zhejiang sareng wilayah Delta Sungai Yangtze di Cina. Éta babarengan diayakeun ku Cina Mesin Téknik Co., Ltd. sareng Yazhuo Exhibition Service Co., Ltd. Paméran Alat Alat Ningbo Mesin bakal diayakeun dina waktos anu sami.

Éta parantos janten robot domestik anu langkung berpengaruh, pamrosésan calakan sareng mérek paméran otomasi industri, sareng parantos seueur dipuji ku bisnis.

Golden Laser hoyong teras-terasan sareng babak pembaruan industri anu anyar sareng laju pertumbuhan industri berkembang, ngalaksanakeun strategi Made in China 2025, ngahijikeun sareng ngajajah kabutuhan inovatif, sareng nyiptakeun kasempetan pasar énggal.

Kami bakal nunjukkeun 3 sét mesin motong laser serat:

1:  Mesin Serat Laser Tabung Serat Leutik Otomatis P1260A

● P1260A mesin motong tabung logam leutik ditujukeun pikeun tabung diaméterna alit (20mm-120mm).

● Desain kompak, ngahémat biaya transportasi sareng ningkatkeun panggunaan rohangan pabrik.

● Dilengkepan sistem cuck ultra-kecepatan tinggi sareng sistem dahar otomatis, tiasa ngawujudkeun manufaktur otomatis sareng ningkatkeun efisiensi produksi.

 2:  Mesin motong Tube laser standar P2060B

● Gampang dioperasikeun, desain gratis tanpa instalasi anu unik, diulas ku jasa luar-kotak.

● Gampang gampang pikeun ngasilkeun deui investasi, pemotong tabung laser ieu tiasa minuhan sababaraha jinis pipa bentuk pengolahan. Kisaran diameter pipa motong tina 20mm dugi 200mm.

3:  Ultral-high Power 12000w Serat Laser Cutting Machine GF-1530JH pikeun motong lambar logam

● Kamampuh motong laser anu kuat, tiasa sanggup motong pelat logam kandel dugi ka 60mm.

● téknologi motong hawa tekanan low. Laju motong hawa nyaéta tilu kali laju motong oksigén, total konsumsi énergi diréduksi 50%, sareng biaya operasi langkung handap.

● Precision tinggi. Slag anu dihasilkeun nalika prosés piercing dipiceun dugi ka saageungna, sareng ujung motongna lemes sareng lengkep.

● Sumber Laser China sareng ramah Hypcut controller gampang dioperasikeun sareng ku harga kompetitiv di pasar.

Ngantosan naon deui? Hayu urang buka pameran sareng parios kualitas mesin.

Laser Emas dina Paméran Pabrik Cerdas Internasional Cina (1)