Laser Emas ing Pameran Pabrik Cerdas Internasional China

Golden Laser minangka pabrik peralatan laser terkemuka ing China, seneng melu pameran Pameran Cerdas Internasional China (Ningbo) Internasional lan Pameran Modal Cetakan China ke-17 (Alat Mesin Ningbo & Pameran Cetakan). 

Pameran Robotik Internasional Ningbo, Pamrosesan Cerdas lan Pameran Otomatisasi Industri (ChinaMach) didegaké ing taun 2000 lan bosok ing basis pabrikan China. Iki minangka acara gedhe kanggo industri alat lan peralatan mesin sing diakoni lan didhukung dening Menteri Perdagangan lan Pamrentah Rakyat Kota Ningbo. Klompok pembeli terminal ing wilayah Delta Sungai Yangtze ing China minangka pilihan paling apik kanggo peralatan mesin, otomatisasi, manufaktur cerdas, lan pabrikan robot kanggo nggedhekake pasar ing Ningbo, Zhejiang lan wilayah Delta Sungai Yangtze ing China. Iki diorganisir bebarengan karo China Machinary Engineering Co., Ltd. lan Yazhuo Exhibition Service Co., Ltd. Pameran Peralatan Alat Mesin Ningbo bakal dianakake bebarengan.

Wis dadi robot domestik sing luwih berpengaruh, pamain cerdas lan pameran pameran otomasi industri, lan wis akeh dipuji dening bisnis.

Golden Laser pengin terus nganyari upgrade industri anyar lan laju industri berkembang, ngetrapake strategi Made in China 2025, nggabungake lan njelajah kebutuhan inovatif, lan nggawe peluang pasar anyar.

Kita bakal nuduhake 3 set mesin pemotong laser serat:

1:  Mesin Nglereni Tabung Serat Laser Kanthi Otomatis P1260A

● P1260A mesin pemotong tabung logam cilik ditujokake kanggo tabung diameter cilik (20mm-120mm).

● Desain kompak, ngirit biaya transportasi lan ningkatake panggunaan ruang pabrik.

● Dilengkapi sistem chuck lan feed otomatis kanthi kecepatan tinggi, bisa nggawe manufaktur otomatis lan nambah efisiensi produksi.

 2:  Mesin Nglereni Tabung Laser Standar P2060B

● Gampang dioperasikake, desain tanpa instalasi sing unik, ditampilake kanthi layanan ing njaba kothak

● Gampang terjangkau kanggo entuk investasi maneh, pemotong tabung laser iki bisa nemokake macem-macem jinis proses pipa bentuk. Rentang diameter pipa pemotong yaiku saka 20mm nganti 200mm.

3:  Mesin Nglereni Serat Laser Daya 12000w dhuwur GF-1530JH kanggo nglereni sheet logam

● Kemampuan pemotongan laser sing kuat, bisa nglereni piring logam kandel nganti 60mm.

● Teknologi pemotongan udara tekanan rendah. Kacepetan nglereni udhara kaping telu luwih saka kacepetan nglereni oksigen, konsumsi energi total dikurangi 50%, lan biaya operasional luwih murah.

● presisi dhuwur. Slag sing digawe sajrone proses tindikan dicopot nganti paling gedhe, lan ujung sing alus lan lengkap.

● Sumber Laser China lan kontroler Hypcut sing ramah gampang dioperasikake lan kanthi rega kompetitiv ing pasar.

Ngenteni apa maneh? Ayo menyang pameran lan priksa kualitas mesin.

Laser Emas ing Pameran Pabrik Cerdas Internasional China (1)