Laseri i Artë në Kinë Ekspozita Ndërkombëtare e Fabrikës së Zgjuar

Laseri i Artë si një pajisje prodhuese kryesore lazer në Kinë i lumtur për të marrë pjesë në Ekspozitën Ndërkombëtare të Fabrikës së Zgjuar të Kinës 6 (Ningbo) dhe Ekspozitën e 17-të të Kinës Mould Capital (Ekspozita e Makinës së Ningbo & Ekspozita e Mould). 

Ekspozita Ndërkombëtare e Robotikës, Përpunimit Inteligjent dhe Automatizimit Industrial Ningbo (ChinaMach) u themelua në vitin 2000 dhe është e rrënjosur në bazën prodhuese të Kinës. Isshtë një ngjarje madhështore për industrinë e veglave dhe pajisjeve të njohura dhe të mbështetura nga Ministria e Tregtisë dhe Qeveria Popullore Komunale e Ningbo. Grupi i blerësve terminalë në rajonin e Delta të lumit Yangtze të Kinës është zgjidhja më e mirë për pajisjet e mjeteve makinerike, automatizimin, prodhimin inteligjent dhe prodhuesit e robotëve për të zgjeruar tregun në Ningbo, Zhejiang dhe rajonin e Delta të lumit Yangtze në Kinë. Isshtë organizuar bashkërisht nga China Machinery Engineering Co., Ltd. dhe Yazhuo Exhibition Service Co, Ltd Ekspozita e Pajisjeve të Veglave të Makinerisë Ningbo do të mbahet në të njëjtën kohë.

Hasshtë bërë një robot i brendshëm më me ndikim, markë ekspozite e përpunimit inteligjent dhe automatizimit industrial dhe është vlerësuar gjerësisht nga bizneset.

Laseri i Artë dëshiron të vazhdojë me raundin e ri të azhurnimit industrial dhe ritmin e rritjes së industrive në zhvillim, zbaton strategjinë Made in China 2025, integron dhe eksploron nevoja inovative dhe krijon mundësi të reja në treg.

Ne do të tregojmë 3 grupe të makinave me prerje lazer me fibra:

1:  Makinë prerëse tubi me lazer me fibra të vogla plotësisht të automatizuar P1260A

Machine P1260A makina e prerjes së tubave të vegjël metalikë ka për qëllim tuba me diametër të vogël (20 mm-120 mm).

Design Projektim kompakt, duke kursyer kostot e transportit dhe përmirësuar shfrytëzimin e hapësirës së fabrikës.

● E pajisur me një bllokim me shpejtësi ultra të lartë dhe sistem automatik të ushqimit, mund të realizojë prodhim të automatizuar dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit.

 2:  Makinë standarde për prerjen e tubave me lazer P2060B

● Lehtë për të vepruar, dizajn unik pa instalim, i paraqitur nga shërbimi jashtë kutisë.

● E përballueshme e lehtë për të fituar investimin, ky prerës tubi lazer mund të plotësojë lloje të ndryshme të përpunimit të tubave të formës. Diapazoni i diametrit të tubit prerës është nga 20 mm në 200 mm.

3:  Makinë prerëse me lazer me fibra me fuqi shumë të lartë 12000w GF-1530JH për prerjen e fletës metalike

Ability Aftësi e fuqishme e prerjes me lazer, kanaçe e aftë për të prerë pllaka të trasha metali deri në 60 mm.

Technology Teknologjia e prerjes së ajrit me presion të ulët. Shpejtësia e prerjes së ajrit është trefishi i shpejtësisë së prerjes së oksigjenit, konsumi total i energjisë zvogëlohet me 50% dhe kostoja e funksionimit është më e ulët.

Prec Saktësi e lartë. Skorja e gjeneruar gjatë procesit të shpimit hiqet në masën më të madhe dhe buza e prerjes është e lëmuar dhe e plotë.

Source Burim lazer Kine dhe kontrollues miqësor Hypcut i lehtë për tu përdorur dhe me çmim konkurrues në treg.

Cfare po pret Le të shkojmë në ekspozitë dhe të kontrollojmë cilësinë e makinës.

Ekspozita Ndërkombëtare e Fabrikës së Inteligjencës Laseri i Artë në Kinë (1)