Laser Cut Solusi Pikeun Automotive Palang Car Beam Pipe

Laser Cut Solusi Pikeun Automotive Palang Car Beam Pipe

Solusi motong laser Pikeun Palang Car Beam Di Korea Video

cross mobil beam solusi motong laser ti Golden Laser

Serat laser tube mesin motongboga kaunggulan béda tina ngolahPalang Car Beams(balok cross otomotif) sabab mangrupakeun komponén kompléks nu nyieun kontribusi decisive kana stabilitas jeung kasalametan unggal wahana anu ngagunakeun eta.Ku alatan éta, kualitas produk rengse téh kacida pentingna.Salaku balok individu di jero kendaraan, aranjeunna mastikeun yén aranjeunna henteu niiskeun kompartemen panumpang upami aya tabrakan samping.Balok Cross Car ogé ngadukung setir, kantong udara, sareng sadayana dasbor.Gumantung kana modél, urang bisa rancang komponén konci ieu tina baja atawa aluminium, sarta mesin motong laser ngalaksanakeun ogé pikeun motong bahan ieu.

 

mesin motong laser pikeun pipa logam

 

Hyundai Motor Company mangrupikeun perusahaan motor anu kasohor di Korea, anu komitmen pikeun janten pasangan hirup dina mobil sareng saluareun.Pausahaan - nu mingpin Hyundai Motor Grup, hiji struktur bisnis inovatif sanggup medar sumber daya tina beusi molten ka mobil rengse.Pikeun ningkatkeun efisiensi produksi sareng ningkatkeun alatna, perusahaan mutuskeun pikeun ngawanohkeun mesin motong laser pipa.

syarat customer

lambar logam mesin motong laser

1. Produk palanggan mangrupikeun pipa pikeun industri otomotif, sareng peryogi ngolah masif sareng otomatis.

2. Diaméter pipa nyaéta 25A-75A

3. Panjang pipe rengse nyaeta 1.5m

4. Panjang pipe semifinished nyaeta 8m

5. Saatos motong laser, éta requests yén panangan robot bisa langsung grab pipe rengse pikeun nurutan-up bending sarta pencét processing;

6. Customer boga syarat pikeun akurasi motong laser sarta efisiensi, sarta speed processing maksimum teu kirang ti 100 R / M;

7. Bagian motong kudu euweuh burr

8. Bunderan potong kudu deukeut jeung bunderan sampurna

Solusi Golden Laser urang

Saatos ulikan ati, urang nyetél grup panalungtikan husus kaasup departemén R&D sarta manajer produksi urang pikeun angka kaluar solusi pikeun syarat motong balok cross-mobil maranéhanana.

 

Dina dasar P2060A, urang ngaropéa hiji modél P2080A pipe mesin motong laser pikeun minuhan sarat maranéhanana motong 8 pipe panjangna jeung loading otomatis.

cutter laser pikeun cross mobil pipe beam

                                                                                                                                                                                                                             Mesin motong laser pipeP2080A

 

Dina ahir ngumpulkeun bahan, éta ditambahkeun hiji panangan robot pikeun pipe cengkraman.Pikeun mastikeun motong precision, unggal sapotong tunggal kudu clamped pageuh ku panangan robot saméméh motong.

pipa baja cnc mesin punching

Saatos motong, panangan robot bakal nganteurkeun pipa ka prosedur engké pikeun pencét sareng bending.

Liang tina pipa ngalipet kudu dipotong ku nu3D robot mesin motong laser.

 

Kéngingkeun Solusi Sesuaikeun!

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya seueur cara pikeun ngagunakeun étaMesin motong tabung laserpikeun ngawujudkeun garis produksi otomatis.Sareng, ayeuna waktosna pikeun anjeun kéngingkeun solusi khusus anjeun sareng ngajalajah kemungkinan.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami