Solusi Mesin Pemotong Tabung Laser Serat Otomatis Kanggo Pipa Api Ing Korea

Solusi Mesin Pemotong Tabung Laser Serat Otomatis Kanggo Pipa Api Ing Korea

Kanthi nyepetake pambangunan kutha-kutha cerdas ing macem-macem papan, proteksi geni tradisional ora bisa nyukupi kabutuhan proteksi geni ing kutha-kutha cerdas, lan proteksi geni cerdas sing nggunakake teknologi internet kanggo nyukupi syarat "otomatisasi" kanggo nyegah lan ngontrol geni. wis muncul.Pambangunan proteksi geni sing cerdas wis entuk perhatian lan dhukungan gedhe saka negara menyang lokalitas lan departemen.

Konstruksi safety geni babagan kabeh wong.Kanggo pambangunan kutha cerdas, konstruksi safety geni minangka prioritas utama.Cara mbangun sistem safety geni sing cerdas supaya cocog karo pangembangan kutha cerdas minangka masalah sing kudu dipikirake para manajer kutha.

Kaya sing wis dingerteni, apa industri proteksi geni sing cerdas utawa industri proteksi geni tradisional, komponen paling penting saka kabeh sistem proteksi geni yaiku pipa proteksi geni.

mesin nglereni laser kanggo industri pangayoman geni

Salah sawijining pelanggan yaiku perusahaan sing unggul ing proteksi geni lan sistem layanan ONE-STOP kanggo bagean proteksi geni kanggo fabrikasi pipa ing Korea, lan utamane nggawe bahan pipa, penjualan pipa, fabrikasi pipa sprinkler geni, peralatan pemadam kebakaran.Kanggo nambah produksi pipa sprinkler geni, pelanggan iki wis ngenalake rong Set 3000w Golden Vtop kanthi otomatis.mesin nglereni tabung laser serat P2060A.

Requirements Customer: Laser menehi tandha lan nglereni ing tabung.

Solusi Kita: Nambahake sistem tandha ing loader bundle otomatis kanggo ngrampungake tandha ing tabung sadurunge nglereni.

mesin nglereni laser kanggo industri pangayoman geni

rega pemotong tabung laser serat

Wiwit pipa proteksi geni tansah ing negara statis, syarat pipa luwih ketat, lan pipa kudu tahan tekanan, tahan korosi lan tahan suhu dhuwur.Bahan pipa geni sing umum digunakake yaiku: pipa wesi spheroidal pasokan banyu, pipa tembaga, pipa baja tahan karat, pipa campuran, slotted, punch dll.

P2060A minangka peralatan profesional kanggo nglereni pipa.Iki dipotong bebarengan lan nduweni tingkat otomatisasi sing dhuwur, sing ningkatake efisiensi produksi.

Ing obyek pemadam kebakaran, fasilitas pemadam geni sing paling dhasar saka sistem sprinkler geni kudu digawe saka pipa sing wis digawe, sambungan fleksibel, fitting stopkontak sing dilas lan kepala sprinkler, lan digabungake sacara organik karo nglereni, punching lan welding kanggo nindakake fungsi asline.

Mesin pemotong pipa laser otomatis P2060A minangka peralatan khusus tabung pemotong laser dhuwur.Iku gampang kanggo operate, Highly otomatis, nglereni Highly pas, lan dicocogake kanggo kabutuhan produksi industri gedhe-ukuran lan akeh fitur majeng liyane, dadi pilihan pisanan kanggo peralatan industri Processing tabung.Prodhuk wis serialized kanggo ketemu macem-macem beda nglereni lan unloading dawa lan nglereni syarat kanggo diameteripun pipe beda, saéngga nyediakake layanan pribadi kanggo pangguna liyane ing lapangan pangayoman geni.

Pemotong pipa laser logam bisa nindakake pemotongan port lan nglereni permukaan pipa ing pipa logam.Bisa langsung ngethok tabung bunder saka tabung baja, tabung tembaga, tabung aluminium, tabung industri stainless steel, lsp;nglereni alur tabung bunder, slotting tabung bunder, punching tabung bunder, pola nglereni tabung bunder dll.

mesin nglereni laser pipe

Golden Vtop Pipe Laser Cutter P2060A Fitur

Mesin nglereni tabung Laser Emas dikembangake ing 2012, ing Desember 2013 mesin pemotong tabung YAG pisanan didol.Ing 2014, mesin nglereni tabung dilebokake ing industri peralatan fitness / gym.Ing 2015, akeh mesin nglereni tabung laser serat diprodhuksi lan Applied ing macem-macem industri.Lan saiki kita tansah ningkatake lan nganyarke kinerja mesin pemotong tabung.

Parameter Teknis Mesin P2060A 3000w

Nomer model P2060A
Tipe pipa/pipa babak, kothak, persegi dowo, oval, OB-jinis, D-jinis, Triangle, etc;
Tipe pipa/pipa baja sudut, baja saluran, baja H-bentuk, baja L-bentuk, pita baja, etc (kanggo pilihan)
Panjang pipa/pipa Max 6m
Ukuran tube/pipa Φ20mm-200mm
Bobot beban tabung / pipa Max 25kg / m
Ukuran bundle Max 800mm * 800mm * 6000mm
Bobot bundle Max 2500kg
Baleni akurasi posisi +0,03 mm
Akurasi posisi +0,05 mm
Sumber serat laser 3000W
Kacepetan posisi Max 90m / min
Kacepetan puteran Chuck Max 105r / min
Akselerasi 1.2g
Akselerasi Cut 1g
Format grafis Solidworks, Pro/e, UG, IGS
sumber daya listrik AC380V 60Hz 3P
Total konsumsi daya 32KW

P2060A Machine Cutting Sampel Demonstrasi

rega pemotong laser tabung logam

Mesin P2060A Ing Pabrik Pelanggan Korea

harga pemotong laser fiber kab

Mesin P2060A Kanggo Nglereni Fire Pipeline Video Demo

 


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita